Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kończę grę :) Każdy narzeka na serwer ja też dłużej tutaj nie będę siedział. Wszystko się buguje a ty azprime pewnie nadal masz problem z internetem żegnam.

Rozumiem, miło by było jakbyś napisał w czym znalazłeś problem. Co do narzekania, nie widze, aby na ostatnich stronach ktokolwiek narzekał poza Tobą, wręcz przeciwnie.

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego serwer jest wyłączony?

Trwa przerwa techniczna podobno 2 godzinna od której trwa nie pamiętam :)

­

2i29cae.png

Opublikowano
Drodzy gracze, ze względów bezpieczeństwa wszystkie hasła graczy serwera zostały zmienione. Odzyskać możecie je poprzez przypomnienie danych na stronie oraz u nas na TeamSpeaku.

Podjeliśmy się tego kroku ze względu bezpieczeństwo Waszych kont, wczoraj wyciekła baza danych jednego z serwerów i od tego czasu zanotowaliśmy parę kradzieży.

Pozdrawiamy,

Team Ascarial.pl

Opublikowano

@Azprime

dlaczego piszesz, że wyciekła baza "jednego z serwerów" jak wyciekła baza ascariala xD

Bo to nie jest baza Ascariala, sprobuj zalogowac sie na którekolwiek z kont, życze powodzenia. Rownie dobrze ja moge wziac baze pierwszego lepszego gownoserwera i podpisac, ze jest to baza Ravii/Balmory/Cradosa/Vesterisa ;)

Opublikowano

Bo to nie jest baza Ascariala, sprobuj zalogowac sie na którekolwiek z kont, życze powodzenia. Rownie dobrze ja moge wziac baze pierwszego lepszego gownoserwera i podpisac, ze jest to baza Ravii/Balmory/Cradosa/Vesterisa ;)

To czyja baza w takim razie wyciekła i dlaczego tylko wy reagujecie?

Opublikowano

To czyja baza w takim razie wyciekła i dlaczego tylko wy reagujecie?

A skad ja mam to wiedziec? Pytaj osoby, która to opublikowała, nie mnie. Gdyby była to baza Ascariala ten serwer już by leżał od paru dobrych godzin, a reagujemy w ten sposob, ponieważ zależy mi na graczach i bezpieczeństwu ich kont, dostałem już pare zgłoszeń o okradzionych kontach, także wole temu zapobiec. 

Opublikowano

A skad ja mam to wiedziec? Pytaj osoby, która to opublikowała, nie mnie. Gdyby była to baza Ascariala ten serwer już by leżał od paru dobrych godzin, a reagujemy w ten sposob, ponieważ zależy mi na graczach i bezpieczeństwu ich kont, dostałem już pare zgłoszeń o okradzionych kontach, także wole temu zapobiec. 

a to luz  B)

Dlaczego nie dacie na start wierzchowca 1-2h tak jak na S1? Byłoby łatwiej zacząć 

Opublikowano

a to luz  B)

Dlaczego nie dacie na start wierzchowca 1-2h tak jak na S1? Byłoby łatwiej zacząć 

Na start jest już stały pet, bonusy w postaci zwiększonego expa, dropu i yang, do tego peleryny męstwa i dobre EQ. Nie chcemy za bardzo "przekoksić" rozgrywki. 

Opublikowano

Na start jest już stały pet, bonusy w postaci zwiększonego expa, dropu i yang, do tego peleryny męstwa i dobre EQ. Nie chcemy za bardzo "przekoksić" rozgrywki. 

no ale jak na metkach się expi (przynajmniej na poczatku) to jednak taki wierzchowiec by się przydał na start, na 1h.

Opublikowano

no ale jak na metkach się expi (przynajmniej na poczatku) to jednak taki wierzchowiec by się przydał na start, na 1h.

Dzieki za sugestie, pomyslimy powazniej nad tym :)

Opublikowano
Drodzy gracze, o godzinie 1:00 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa ok. dwóch godzin. Ma ona na celu wprowadzenie poprawek do gry. Lista Zmian:

- Wprowadzono nowe, znacznie lżejsze ulepszacze w pasach

- Dodano brakujące Metiny do v2 Groty Wygnańców

- Poprawiono drop z Skrzyni Wielkanocnej

- Poprawiono przerabianie Pasów z +0 na +1

- Poprawiono sklep Osiagnięć

- Dodano stackowanie się Małży oraz Serc Bera

- Magicznymi Metalami z Magicznego Jaja można handlować

- Orkowe Błogosławieństwo można dropnąć od teraz z Wodza Orków. Szansa na drop: 100%.

Opublikowano

wszystko spoko tylko z jakiej k***a racji usuwacie posty?

nie polecam, w ciągu dnia był włam na serwer  xD

@Azprime

Miałem zagrać, bo widać twoje zaangażowane, no ale qrwa do błędu mógłbyś się przyznać, a nie prosisz o usunięcie postów, lol.

elo

Opublikowano
Drodzy gracze, serwer 2 został tymczasowo wyłączony z powodu luki w grzę, która umożliwia pewnym osobnikom rozdawanie Kuponów SM w m1. Aktualnie pracujemy nad naprawą problemu, po włączeniu serwer zostanie cofnięty o 20 minut oraz włączone raty 100% expa na 24.

Przepraszamy za zamieszanie i prosimy o cierpliwość.

Team Ascarial.pl

Opublikowano

­

Drodzy gracze, serwer 2 został tymczasowo wyłączony z powodu luki w grzę, która umożliwia pewnym osobnikom rozdawanie Kuponów SM w m1. Aktualnie pracujemy nad naprawą problemu, po włączeniu serwer zostanie cofnięty o 20 minut oraz włączone raty 100% expa na 24.

Przepraszamy za zamieszanie i prosimy o cierpliwość.
Team Ascarial.pl

xD

­azYIWDl.png

Opublikowano

(...) w między czasie napisze do mpc staff żeby pousuwali posty.

100% expa na serwerze HARD jako rekompensata? oqrwa  xD  xD  xD  xD

Opublikowano

Kto pisał questa na item shop z taką luką lol ?

Brak słów..

cicho, przynajmniej smy są łatwiej dostępne i tańsze będą..  xD

Opublikowano

Chyba nikt się nie nabrał na tą bajeczkę, że wyciekła inna baza innego serwera? :D Proste, że wyciekła baza ascariala, są dowody na yt. 

Serwera nie polecam i nigdy nie polecę z azprime w teami'e.

Słabe zabezpieczenia jak na taki serwer. ­

Opublikowano

­

Kto pisał questa na item shop z taką luką lol ?

Brak słów..

Luka zostawiona specjalnie przez tego buca, używasz ty czasem mózgu?

Opublikowano

­

Luka zostawiona specjalnie przez tego buca, używasz ty czasem mózgu?

Cicho siedź piesku. Używam go na tyle aby stwierdzić iż byłeś zerem jesteś zerem i nim pozostaniesz. 

Co do serwera to polecam mimo to, azprime go nie zostawił.. załatwił treama itp, myślę że jeszcze coś z niego będzie :)

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...