Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, gdybym miał czas to bym tu zawitał na dłużej.. serwer polecam, liczba graczy rośnie, więc jest co robić!

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up- wymyśl coś śmiesznego chociaż, ten tekst przejadł się już dawno temu.

Troszkę pograłem już na serwerze, więc myślę, że mogę wystawić opinię.

Plusy:

* Serwer jest bardzo stabilny, bez lagów, nie wyrzuca do pulpitu, co uważam za ogromny plus, bo dobrze wiemy jak jest na innych serwerach,

* Ciekawe eventy, nie ma monotonii, łatwo można wyłapać ciekawe przedmioty czy SM,

* Bardzo dobrze dopasowane raty expa do dropu, praktycznie nie trzeba używać blokady expa żeby przystanąć i dropić coś, bo potem nie ma na to szans,

* Zwiększony resp metinów, każdy znajdzie kilka do ubicia dla siebie (grając godzinkę dziennie bez problemu ubija się ponad 50, stoją praktycznie obok siebie),

* Przyjemny system robienia konia- w łatwym lochu w 1,5 h spokojnie 18 medali dropłem, dodatkowo duża szansa na pomyślne szkolenie sprawia że bojowca można mieć po jednym dniu,

* Klimat serwera, początek gry przypominał dawne czasy PL-a, gdzie na spokojnie się wszystko robiło i obserwowało, jak postać staje się silniejsza- tutaj jest ot jeszcze umilone wieloma ciekawymi systemami, nic tylko grać,

* Ciekawe, nieszablonowe questy i odpowiednia ich ilość bardzo umilają rozgrywkę- brak starych, oklepanych zadań jest dodatkowym plusem,

* Dobrze rozwinięty handel, wszystko można sprzedać, wszystko można kupić

*Świetny system teleportacji

* Ciekawy IS nie ingerujący mocno w rozgrywkę

* Brak botów i cheaterów

Minusy:

* Powiększone respy mobów z metinów- dla mnie to nietrafione rozwiązanie, niektóre kalsy postaci mają problemy z ubijaniem (a właściwie ustaniem) respów, wybijanie metinów trwa przez to dłużej (ja gram wp więc mi to obojętne, ale szamanów i ninje to raczej boli),

* Słabe nagrody za misje- na początkowych misjach przydałoby się zarobić trochę yang, bo nawet z ulepszeniem podstawowego eq jest kłopot

* Cofki przy jeździe na wierzchowcach

Takie są moje spostrzeżenia. Ogólnie serwer dostaje ode mnie 8,5/10- lepszego harda obecnie nie ma. Zachęcam do gry, bo jest naprawdę ciekawie. Szczerze polecam i zapraszam!

@Azprime- można odebrać nagrodę za event w inny sposób niż po 21 pod depo? Wieczorami nie ma mnie na komputerze a nagroda zacna i szkoda by przepadła;)

Cofanie na wierzchowcach podczas jazdy zostanie dzis poprawione, poinformowalismy na forum. Co do nagrody, napisz do Lya u nas na forum, ona je przydziela :)

Opublikowano

serwer naprawdę bardzo fajny. gram tutaj dzięki treamowi. super odcinki. super gracze

Opublikowano

Tream wpadł, z dnia na dzień jest coraz więcej ;)

Jeszcze nie wpadłem. Nie śpieszy mi się z tym. Jak wpadnę to na pewno Cie o tym poinformuję xD

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Jeszcze nie wpadłem. Nie śpieszy mi się z tym. Jak wpadnę to na pewno Cie o tym poinformuję xD

Jak ma na imie? Chłopiec czy dziewczynka? xD

Opublikowano

Azprime wyjaśnij mi proszę jak to było, że Endymion i spółka zostawili cie samego?

Sprawy prywatne, które nie powinny Cie interesować. Nie zmienia to faktu, że jesteśmy z Adrianem dalej dobrymi znajomymi i życzę mu jak i całej ekipie Ascarial jak najlepiej. ;)

Opublikowano

Sprawy prywatne, które nie powinny Cie interesować. Nie zmienia to faktu, że jesteśmy z Adrianem dalej dobrymi znajomymi i życzę mu jak i całej ekipie Ascarial jak najlepiej. ;)

W temacie S1 [kiedys tam] pisałeś, że adi ma wszystko w d***e. Dlatego pytam ;]

Opublikowano

W temacie S1 [kiedys tam] pisałeś, że adi ma wszystko w d***e. Dlatego pytam ;]

Wszystko sobie wyjaśniliśmy przy flaszce, temat zamknięty i nie ma co wspominać. 

Opublikowano

Wszystko sobie wyjaśniliśmy przy flaszce, temat zamknięty i nie ma co wspominać. 

#wrocławpomścimy

Opublikowano

Gralem i serwer nuuudny, do tego masa bugow na starcie, exp jak na globalu i masa glupot jak v2 od 50lvla

Lecz podobno graja ludzie i to calkiem sporo wiec mozliwe, ze sie pozmienialo od tego czasu jak skonczylem gre.

Opublikowano

Gralem i serwer nuuudny, do tego masa bugow na starcie, exp jak na globalu i masa glupot jak v2 od 50lvla

Lecz podobno graja ludzie i to calkiem sporo wiec mozliwe, ze sie pozmienialo od tego czasu jak skonczylem gre.

Od startu bardzo wiele sie zmieniło, co prezentacja doskonale przedstawia. Exp byl zmieniany juz parokrotnie wzgledem startu, blizej teraz serwerowi do s1, wystarczy porownac z pierwsza prezentacja.

Opublikowano

Jakiś SS z m1 w godzinach szczytu?

U kogo jeszcze planujecie mieć reklamę?

Co to byly za jaja na waszym fanpage z zatrutymi 50% śr do wygrania xD?

who cares?

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na administrację, pliki udostępnione są na forum. Z tego co pamiętam, trochę bugów było . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Jakiś SS z m1 w godzinach szczytu?

U kogo jeszcze planujecie mieć reklamę?

Co to byly za jaja na waszym fanpage z zatrutymi 50% śr do wygrania xD?

Reklame planujemy jeszcze u paru wiekszych YouTuberow. Co do tych Trut 50% srednie, nietrafiony konkurs, niespodobało się to Wam, więc zrezygnowalismy z niego :)

Nie polecam serwera ze względu na administrację, pliki udostępnione są na forum. Z tego co pamiętam, trochę bugów było . 

Jakie pliki? Chyba serwery pomyliłeś xD

Screen z m1 sprzed chwili.

ybYBWte.jpg

Opublikowano

Jakich youtuberów? Irytujący d3m2 czy inny thail, który dochodzi jak mu ulepszy?

Thail bardzo dobrze nagrywa właśnie.

Opublikowano

Thail bardzo dobrze nagrywa właśnie.

nono, szczególnie, że nie gra sam na koncie i dostał ostatnio bana za WH na jakimś serwerze i powiedział, że nie poleca, bo ban za nic. super!

@Azprime

Tream bedzie nagrywac do maxa czy tak o sobie gra?

Opublikowano

nono, szczególnie, że nie gra sam na koncie i dostał ostatnio bana za WH na jakimś serwerze i powiedział, że nie poleca, bo ban za nic. super!

@Azprime

Tream bedzie nagrywac do maxa czy tak o sobie gra?

Ale co to ma wspolnego z Ascarialem? Tream bedzie nagrywac serie do maksymalnego poziomu. 

Opublikowano

A wlasnie jak tutaj z expem ? Tak jak na PL ? 

Duzo osob gra? , da sie zarobic? 

Myśle nad gra :)

Opublikowano

A wlasnie jak tutaj z expem ? Tak jak na PL ? 

Duzo osob gra? , da sie zarobic? 

Myśle nad gra :)

Exp jest 3/4x szybszy niz na PL. Osob gra 500-600 i liczba cały czas rosnie za sprawą reklamy. Screen sprzed chwili dla Ciebie, w prawym górnym rogu masz date i godzine ;)

qabatiy.jpg

Opublikowano

Z dnia na dzień więcej ludzi, polecam i zachęcam do gry :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Sewer od strony technicznej ok, ale za bardzo nastawiony pod IS. Na s1 nie bylo kostiumow z bonami i nikt nie plakal o to, a tutaj sa w is na 7 dni. Wiem, ze s1 to s1, a s2 to s2, ale widac, ze w zla strone idziecie. Mam nadzieje, ze nie bedzie tych kostiumow w is na reworku s1

Opublikowano

Sewer od strony technicznej ok, ale za bardzo nastawiony pod IS. Na s1 nie bylo kostiumow z bonami i nikt nie plakal o to, a tutaj sa w is na 7 dni. Wiem, ze s1 to s1, a s2 to s2, ale widac, ze w zla strone idziecie. Mam nadzieje, ze nie bedzie tych kostiumow w is na reworku s1

Kostiumy jak i Pety są na 60 dni, wczesniej na starcie były na 7, aczkolwiek zmieniliśmy to, zgodnie z Waszymi prośbami. Co uważasz za nastawienie pod ItemShop? Bonusy rowniez zostaly dobrane w taki sposob, aby za bardzo nie wykoksić postaci.

4fS8iYT.png

YQ8D5PW.png

Zcb7bsP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...