Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Owa pieczęć która powinna omdlewać spowalnia potwory :D Napraw to Azprime bo nawet w tabeli swoich bonusów nie mam bonu na spowolnienie.9n4Vxe8.png

Dziękuje za zgłoszenie, nie wiedziałem o tym, zajmiemy się tym przy najblizszej konserwacji.

@Azprime

Po co  podawałeś kordy?

Równie dobrze możesz zrobić OX'a i odrazu podać odpowiedzi xD

@Edit

Btw w dolinie respią się metki 20 a nie 30lvl

Podawalem kordy bo 3/4 uzytkownikow na forum płakało, że jest mało metinów.

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka "op" pieczec do expa na hardzie? Zgaduje, ze only IS.

To juz nie jest hard, jakis czas temu pisalem, ze przerabiamy regularnie malymi kroczkami serwer w kierunku hard/medium, co zresztą podaje tytuł tematu. Pieczęć owszem, jest w IS, aczkolwiek niemalże identyczne bonusy maja wierzchowce wielkanocne, które można za darmo zdobyć z Magicznych Jaj z Metinów Wielkanocnych. Tak samo jak i Pety. Przedmioty są okazjonalne, co jakiś czas zmieniamy ofertę, gracze którzy siedzą na serwerze od stycznia mogli się o tym przekonać. 

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem, ale skoro gracze się cieszą to w porzàdku. Tylko uważaj z tym rozdawaniem SM, bo trzeba serwer utrzymać. Szkoda, że ekipa Ascarial s1 się rozpadła.

Opublikowano

Nie wiem, nie grałem, ale skoro gracze się cieszą to w porzàdku. Tylko uważaj z tym rozdawaniem SM, bo trzeba serwer utrzymać. Szkoda, że ekipa Ascarial s1 się rozpadła.

Szkoda? W ostatecznym rozrachunku wyszło to nam i serwerowi na olbrzymi plus, sam chyba widziałeś, w jaki sposób Daniel czy inni GM pokroju Karaga robili sobie na lewo przekręty typu nabijanie punktów AP kosztem reszty Teamu. Teraz pracujemy w niezmiennym gronie od zeszłorocznych wakacji, poza zmianą technika i w mojej opinii wychodzi nam to bardzo dobrze, co z resztą widać w praktyce. 

Opublikowano

Jak rework s1 tez ma byc z takimi wierzchowcami itp. to nie ma sensu grac, to nie to samo co wczesniej. 

Jak grałeś na s1 to chyba doskonale powinieneś pamiętać jakie wartości dawały tam Wierzchowce. Przedstawiony wyżej mount jest tak jak pisałem okazjonalny, jako jedyny zawiera 5 takich bonusów, z resztą sam możesz się o tym przekonać, wchodząc do gry, odpalając Handu-Up i sprawdzając bonusy wierzhowców poprzez nakierowanie kursorem na ikonke przedmiotu.

Opublikowano

Będzie w nocy przerwa? 

Ps. Azprime fajnie olewasz zamiast naprawić event :)

Dokładnie :) Kiedy naprawicie ten serwer? Do głupiego npc nie potraficie się zabrać albo wam się nie chce a pieniążki fajnie się liczy co nie? 

Opublikowano

Dajcie człowiekowi odpcząć chociaż chwilę. 

Patcher już działa, wierzchowce Wielkanocne też.

Nad resztą pracujemy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Co innego jak jaśnie pan Azprime by jeszcze info podał a tu nawet dupy się ruszyć nie chce żeby cokolwiek napisać.

Jaśnie Pan Azprime obchodzi również swięta, tak samo jak reszta Teamu, więc nie jestem w stanie siedzieć tutaj 24/7 i Wam odpowiadać, staram się to robić kiedy czas mi pozwoli na to. Niebawem pojawi się changelog, przerwa odbędzie się dziś w nocy, miałem problemy z Internetem wczoraj i nie miałem jak jej zrobić. 

Opublikowano

No dokładnie, dajcie żyć. ...Wbrew pozorom... Oni też mają życie, a nie tylko metina ^_^

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

No dokładnie, dajcie żyć. ...Wbrew pozorom... Oni też mają życie, a nie tylko metina ^_^

ale jak chce sobie drugi samochód kupić za hajs z metina (i dobrze, że trzepie hajs na idiotach) to może kotleta mniej zjeść, co nie?

Opublikowano

Drodzy gracze, dzis o 01:00 w nocy odbedzie się dwu/trzygodzinna przerwa techniczna, podczas której przy próbie zalogowania na Wasze konto pojawi się komunikat o nieprawidłowych danych. Lista zmian:

- Poprawiono oddawanie Jajek u Zajaca Wielkanocnego.

- Poprawiono DC, od teraz postacie, ktore wchodza z liderem muszą mieć min. 60lv, natomiast lider 75.

- Poprawiono Komnate Smoka

- Przerobiono drop z Przeklętego Wodza Orków, dropić będą od teraz atrakcyjniejsze itemy.

- Zmieniono ulepszacze w Zwykłych Pasach +0, aby łatwiej było można je ulepszać.

- Poprawiono bonusy w Cooperze i Sheldonie

- Poprawiono bonusy w Tarczach 61lv

- Poprawiono bonus w Panterze, dawać będzie 15% na Omdlenie zamiast Spowolnienia

Opublikowano

Ja poza nagrywaniem i graniem w lola pogrywam własnie na Ascarialu S2 i nie narzekam na nic.

Wiadomo nic nigdy nie będzie perfekcyjnie ale gra się przyjemnie

offensywne pozdro 600 z łazarskiego

SZUKAJCIE AŻ ZNAJDZIECIE xD

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Legenda głosi ze Azprime zagląda w propozycje na forum albo w końcu naprawi CH...

+Nasrane itemów w IS a w grze zeby dropnąc ks klątw trzeba zmarnowac cały dzien
podczas expa na Crad*sie z 102 na 104 dropłem 5ks klątw na ascarialu...

Najprawdopodobniej zedytuje post aby napisać pełną opinię.

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Legenda głosi ze Azprime zagląda w propozycje na forum albo w końcu naprawi CH...

+Nasrane itemów w IS a w grze zeby dropnąc ks klątw trzeba zmarnowac cały dzien

podczas expa na Crad*sie z 102 na 104 dropłem 5ks klątw na ascarialu...

Najprawdopodobniej zedytuje post aby napisać pełną opinię.

Jak aktywujesz misje od biologa z Ksiegami Klątw będą one nieco lepiej leciec. Propozycje staram sie odwiedzac 2x w tygodniu, nie jestem w stanie codziennie tego przeglądać. 

Opublikowano

Jak aktywujesz misje od biologa z Ksiegami Klątw będą one nieco lepiej leciec. Propozycje staram sie odwiedzac 2x w tygodniu, nie jestem w stanie codziennie tego przeglądać. 

Zawsze tak robię z misjami, niektóre propozycje mają ponad miesiąc i są bez twojej odp nawet negatywnej...

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Zawsze tak robię z misjami, niektóre propozycje mają ponad miesiąc i są bez twojej odp nawet negatywnej...

Dzis wieczorem przyjże się im wszystkim. Jesli chcialbys cos wniesc na serwer, napisz i swoją, a gwarantuje, że ją rozpatrze ;) 

Opublikowano

Jajka można już oddawać u Zająca Wielkanocnego, za 25 Jajek otrzymacie Skrzynie Wielkanocną, z której lecą takie rzeczy jak Pety, Kostiumy, Wierzchowce, Pasy.

Opublikowano

Kończę grę :) Każdy narzeka na serwer ja też dłużej tutaj nie będę siedział. Wszystko się buguje a ty azprime pewnie nadal masz problem z internetem żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...