Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial s2 [Dedyk] [Hard/Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, czy nie dodalibyście tych szkat. z zagadką z metinów a dopiero z nich KU? Wiem, że to szczegół ale osobiście wolałbym otwierać takie szkatki po całym wydropionym dniu niż tak sprawdzać pod koniec, a tak to wystarczy na 1 level przełożyć i zrobić opening :D

Zrob ankiete u nas na forum, jesli reszta spolecznosci bedzie za tym pomysłem, wprowadzimy go w zycie ;)

Opublikowano

Weekendowe raty serwerowe aktywowane, 25% expa i dropu więcej do końca niedzieli. Zapraszamy również o godzinie 19:00 na Konkurs OX! ;)

Opublikowano

Ja doczepiłbym się tylko do jednej rzeczy. Mianowicie irytuje mnie drop ulepszaczy takich jak oko pająka, pajęcza sieć itd. Na pustyni biłem przez 2 godziny full spoty i nawet jednego ulepka nie dropło. Te ulepszacze są podstawowe żeby zrobić eQ chociaż na +7 bo postaciami typu ninja czy szaman nie idzie expić.

Jeżeli pomogłem daj + :P

Opublikowano

Ja doczepiłbym się tylko do jednej rzeczy. Mianowicie irytuje mnie drop ulepszaczy takich jak oko pająka, pajęcza sieć itd. Na pustyni biłem przez 2 godziny full spoty i nawet jednego ulepka nie dropło. Te ulepszacze są podstawowe żeby zrobić eQ chociaż na +7 bo postaciami typu ninja czy szaman nie idzie expić.

Dziś zamierzamy zwiększyć trochę drop podstawowych ulepszaczy, dotyczy to również tych z Sohan. Więcej informacji na ten temat pojawi się z Changelogem wieczorem u nas na forum w dziale Ogłoszenia. 

Opublikowano
Drodzy gracze, zgodnie z naszymi zapowiedziami, zaczynamy wdrążanie Aktualizacji 1.1 do gry. Odbędą się dwie przerwy, jedna dziś w nocy, druga jutro. Obydwie będą trwać 2 godziny i rozpoczną się o 1:00 w nocy.

Zmiany 28/29 Marca

- Dodano nowe nagrody z Misji 1-30lv, rozpiska u nas na forum w dziale Poradniki s2.

- Poprawiono drop ulepszaczy na Sohan

- Zwiększono exp na 1-30lv o 20%.

- Wyrównano drop Pasów z Szkatułek Bossow, szansa na drop od teraz wynosi 14%.

- Dodano brakującą Bransolete +6 do Skrzyni Ucznia I

- Wyrównano drop Magicznego Metalu z Bossów na mapach +90lv

- Naprawiono niedziałajace teleportery z poziomu mapy na mape.

- Misja "Wyścig z Czasem" bedzie od teraz na 26lv

- Zmniejszono minimalnie DMG mobow na Górach Grzmotu

- Poprawiono opis funcjonowania Systemu Wierzchowców.

- Eliksiry Poszukiwacza od teraz będą zwiększać o 20% szanse na przyjęcie przedmiotu i usuwać czas oczekiwania na oddanie przedmiotu.

Zmiany 29/30 Marca

- Zmodernizowano System Wierzchowców, rozpiska u nas na forum w dziale Poradniki s2.

- Zmodernizowano System Kostiumów, rozpiska u nas na forum w dziale Poradniki s2.

- Dodano Metiny do Groty Wygnańców

- Usunięto Wieże Orków, zastąpiono ją Orkowym Labiryntem

- Zwiększono Exp w Katakumbach

- Dodano opcję wymiany KD +0, +1, +2 na Peleryny u Seon-Hae

- Dodano dwa nowe kufry do Lasu i na Góry Grzmotu.

Inne poprawki:

- Poprawiono wygląd Kostiumu Capoeira w wersji Żeńskiej.

- Dodano przy niektórych nagrodach z questów ikonke "B".

- Spolczono nazwe Metina w Katamubach

- Poprawiono opis Olejka Niebios. 

- Poprawiono opis Petów, sa na 60 dni, a w nazwie pieczeci było dalej 30 dni.

Opublikowano
już jutro odbędzie się Wielkie Przywitanie Wiosny z Ascarial s2!

Inwazja Kamieni Metin: 14:00
Inwazja Bossów: 16:00
Konkurs OX: 18:00

Obydwie Inwazje będą dla każdego przedziału levelowego, wejście na Konkurs OX dostępne jest od 25lv, odbędą się dwie rundy, natomiast drop blasków znajdziecie u nas na forum w dziale Poradniki s2.

10986954_822032267891123_521771069640545

Opublikowano

Ej Azprime debilu po chu* ten licznik x3? Śmieszny jesteś, ale spoko.

Wiem ile miałem sklepów przy 650os.,a tutaj 700 i 3x mniej xD

Nie lubie Cię idioto, nie za to, że jesteś pojeban* tylko za to,że robisz ludzi w chu*a

Rzucę Ci ss przy ok. 500 online. Tak wyglądało m1, dodam, że shopy stały na respie(to małe kółko) + wychodziły za kółko(szły pod dozo, ale nie pod samo).

2nktev4.jpg

Opublikowano

Bardzo ten serwer jest trudniejszy od S1? czy na podobnym poziomie jest?

Bardzo trudniejszy. 

S1 zalicza się jako medium, a s2 jako typowy hard/medium lecz bardziej strona hard. 

Serwer polecam, bo tream nagrywa. xD

­

Opublikowano

Ej Azprime debilu po chu* ten licznik x3? Śmieszny jesteś, ale spoko.

Wiem ile miałem sklepów przy 650os.,a tutaj 700 i 3x mniej xD

Nie lubie Cię idioto, nie za to, że jesteś pojeban* tylko za to,że robisz ludzi w chu*a

Rzucę Ci ss przy ok. 500 online. Tak wyglądało m1, dodam, że shopy stały na respie(to małe kółko) + wychodziły za kółko(szły pod dozo, ale nie pod samo).

Ilosc sklepow zalezy od przedmiotow obracających się handlu i od gospodarki. Na Invorii s2 niekiedy jest po 20/30 sklepow, i co, moze powiesz, ze gra tam 300 osob? Poza tym jakos niespecjalnie obchodzi mnie opinia 16stolatka, który otwiera 4 te same serwery pod inną nazwą i padają one po kilkunastu tygodniach.

Bardzo ten serwer jest trudniejszy od S1? czy na podobnym poziomie jest?

Mega trudno nie jest, aczkolwiek jest troche cieżej niż na s1. Wpadnij sprawdzić ;)

Właśnie rozpoczeliśmy przerwe techniczną, potrwa ok. 1h, liste zmian znajdziecie pare postów wyżej.

Opublikowano

Aż z ciekawości sprawdziłam gg- 0 wiadomości, forum- podobnie.

Chyba aż tak usilnie nie próbowałeś się kontaktować.

Opublikowano

ile ludzi gra śr. na serwerze ?

Obecnie średnio około 600-700 osób :)

Na wczorajszym OX padł rekord i licznik pokazał (1156 ON) 

Serwer polecam nie jest pod IS jak to niektórzy piszą.

Często są dawane SM każde konto łącznie dostało już 80SM i 60SM (140SM za free).

IS jest strasznie tani w porównaniu do innych serwerów.

Pierścienie są tanie za SM 30 zł kupimy 3x pierścień na 72h ( czas leci gdy jest używany przypomnę że na większości serwerów są one na 5-10h i często w większej cenie)

Prawie zawsze w weekend są promocje na azraelki/kostiumy/pety i wtedy kupujemy je strasznie tanio. Bardzo często są też promocje na SM +50% więcej.

Serwer polecam gra się przyjemnie i z dnia na dzień coraz więcej graczy.

Administracja się stara są często eventy. ;)

Opublikowano

Ilosc sklepow zalezy od przedmiotow obracających się handlu i od gospodarki. Na Invorii s2 niekiedy jest po 20/30 sklepow, i co, moze powiesz, ze gra tam 300 osob? Poza tym jakos niespecjalnie obchodzi mnie opinia 16stolatka, który otwiera 4 te same serwery pod inną nazwą i padają one po kilkunastu tygodniach.

Mega trudno nie jest, aczkolwiek jest troche cieżej niż na s1. Wpadnij sprawdzić ;)

Właśnie rozpoczeliśmy przerwe techniczną, potrwa ok. 1h, liste zmian znajdziecie pare postów wyżej.

Na invori 20 sklepów ? chyba o 4 rano, jak każdy śpi. 

Nie wiem ile na twoim serwerze gra osób, ale z tego co pamiętam w wywiadzie mówiłeś że będzie na lajcie z 5k no ale cóż nie widać ; x 

Co do serwera jestem neutralny ale powodzenia ^^

xD 

Opublikowano

Wyniki przerwy technicznej:

- Dodano do Handlarki Zwój Korekty, Księge Obróbki Kamienia, Olejek Wygnania i Zwój Zmiany Płci.

- Dodano do ItemShopu opcje zakupu Pakietów na 14 i 30 dni po znacznie niższej cenie.

- Wprowadzono Orkowy Labirynt

- Wprowadzono Nowe Wierzchowce

- Dodano resp Metinów w Grocie Wygnańców. Po 4 na każdy poziom.

- Usunięto wymaganą Głowe Umarłego Rozpruwacza przy wchodzeniu do Katakumb.

- Usunięto Wieże Orków, zastąpiono ją Labiryntem Orków

- Zmieniono bonus w Azraelce z 5% na Ludzi na 5% na Potwory

- Poprawiono bonusy w Czarnym Pustynnym Bojowniku (K), Sukience Koktajlowej, Kostiumie Salsa (K) oraz Złotych Pustynnych Bojownikach względem najnowszej Aktualizacji 1.1

- Dodano opcje wymiany KD na Peleryny u Seon-Hae. 1 KD = 10 Pelerynek

- Poprawiono misję "Królewicz bez buta"

- Naprawiono Owoc Życia

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

@Azprime Przekonasz mnie (jako możliwego nowego gracza, lub nawet dwóch graczy) do gry na Twoim serwerze? Mam zamiar grać bez IS'u (przynajmniej na początku). Oczekuję informacji np. ile zajmuje exp z 85 na 86, bo z tego co widzę na stronie głównej mało osób przełamało tą barierę 

VsxuB58.png

Opublikowano

@Azprime Przekonasz mnie (jako możliwego nowego gracza, lub nawet dwóch graczy) do gry na Twoim serwerze? Mam zamiar grać bez IS'u (przynajmniej na początku). Oczekuję informacji np. ile zajmuje exp z 85 na 86, bo z tego co widzę na stronie głównej mało osób przełamało tą barierę 

Wracam do żywych, w koncu unban. Wracajac do tematu. Moim zadaniem nie jest przekonywanie Cie, abyś zagrał na serwerze, a sprawienie, aby ten serwer był dla Ciebie najatrakcyjniejszy spośród reszty, abyś sam tutaj zdecydował się grać. 

Opublikowano

Wracam do żywych, w koncu unban. Wracajac do tematu. Moim zadaniem nie jest przekonywanie Cie, abyś zagrał na serwerze, a sprawienie, aby ten serwer był dla Ciebie najatrakcyjniejszy spośród reszty, abyś sam tutaj zdecydował się grać. 

No okej, postanowiłem wbić na serwer. Tream wspominał w wczorajszym profilu, że będziecie zmieniali nagrody z misji, czy to już miało miejsce ?

dobra, już wiem, nie doczytałem tego :)

VsxuB58.png

Opublikowano

No okej, postanowiłem wbić na serwer. Tream wspominał w wczorajszym profilu, że będziecie zmieniali nagrody z misji, czy to już miało miejsce ?

dobra, już wiem, nie doczytałem tego :)

w przedziale 1 - 70lv nagrody zostały już zmienione. Jeszcze będziemy dodawać 10 questow dla 40-70 oraz zmieniać nagrody za myślistwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...