Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziennik z gry na NosTale DE - Kyosha

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kyosha znalazles dobry sposob na zarobek ale i tak zostaniesz przylapany na goracym uczynku i bana wylapiesz.Czytajac te posty tez mam takiego 1 kolege co tez sie na tym zna troche i podejrzewam twoje sposoby zarobku cos w tym stylu: Okradanie kont sposob na to, albo nubki na ND, lub reseling. Grałes na tym nostale DE z nami z tego SS co tam jest 3 osoby maja bana w tym 1 osoba sie zesrala i gre skonczyla Przypadek nie sadze.

Co do cb jako gracz to masz taka zajawke do tej gry ze szybko nie odpuszczasz.

Bana już nie wyłapie. Teraz mam zamiar uważać na to co wpisuje.

Oni mają Bana? Ok. Kto używa pakietów na lodowe kwiatki o 18 kiedy na glacy jest 362643637526427338237 osób to nic dziwnego

r9n9FM7.jpg

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na jakiej zasadzie działają te bany? Gdy np. zbieram kwiatki na pakietach to GM musi mnie złapać czy to jest wykrywalne nawet gdybym wpisał chociażby jeden pakiet?

Opublikowano

Na jakiej zasadzie działają te bany? Gdy np. zbieram kwiatki na pakietach to GM musi mnie złapać czy to jest wykrywalne nawet gdybym wpisał chociażby jeden pakiet?

wysyłasz pakiety a GM może je sprawdzić. Wszystko jest w logach. GM na PL jest zbyt leniwy, na DE niestety nie :(

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

wysyłasz pakiety a GM może je sprawdzić. Wszystko jest w logach. GM na PL jest zbyt leniwy, na DE niestety nie :(

Hmm... używałem pakietów od około 11 do 13 i nic (Na DE) biegałem na sh i nic więc bym nie powiedział że gm nie jest leniwy

@topic

Dziennik bardzo fajny czekam na więcej :)

55888276858545941964.jpg

Opublikowano

Hmm... używałem pakietów od około 11 do 13 i nic (Na DE) biegałem na sh i nic więc bym nie powiedział że gm nie jest leniwy

@topic

poczekaj jeszcze kilka dni. Bany lecą po około tygodniu. Oczywiście o ile ktoś Cię na tym przyłapał

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Kyosha mam do Ciebie pytanie troche z innej beczki, widziałem gdzieś twojego screana jak na 20 lvl magu masz chyba 40 jobke. Ile mi zajmie wbicie 35 jobki? Chce bocić za minilandem tak by zalozyc holke.

Opublikowano

@topic

Owszem bany lecą po tygodniu. :P

Opublikowano

Kyosha mam do Ciebie pytanie troche z innej beczki, widziałem gdzieś twojego screana jak na 20 lvl magu masz chyba 40 jobke. Ile mi zajmie wbicie 35 jobki? Chce bocić za minilandem tak by zalozyc holke.

wbicie 40joba to ~10 nocy. Do 20joba leci w zasadzie w 3 noce, następie zaś ~2joby na noc. Tak więc 3 + (15:2) = 10,5 nocy :)

mam tu na myśli rzecz jasna 8 godzin bocenia w nocy :)

Jak spolszczyć NosTale ?

nic prostszego :)

klik

NOWY PORADNIK !!

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha mógłbyś podać ceny sp +9 np. Wk ,Zwiada i mnicha? Chciałbym pograć na DE ale niemam jak się do tego zabrać.A co do tematu świetny pomysł i czekam na kolejne dni :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Na DE (Ancelloan):

WK +9 18,5kk     +11 30kk

zwiad +9 22kk

mnich +9 35kk (99 joba, jedyny na tą chwilę)

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

poczekaj jeszcze kilka dni. Bany lecą po około tygodniu. Oczywiście o ile ktoś Cię na tym przyłapał

Hmm.. i tak już tam nie gram :) Gram z tobą na cz (MaciekTokarz)

55888276858545941964.jpg

Opublikowano

UWAGA !!

PRZEZ NAJBLIŻSZY WEEKEND W GRZE MNIE NIE ZOBACZYCIE. 

CHCĘ SKUPIĆ SIĘ NA POMNAŻANIU ZAROBKÓW

DODATKOWO OBIECUJĘ, ŻE BĘDZIE DROBNA NIESPODZIANKA :)

ALE O TYM ZA KILKA DNI

NA TEN MOMENT 

BEZ ODBIORU

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha Kiedy pamiętnik? Możesz zrobić taki myk że po evencie napiszesz co zdobyłeś i ogólnie podsumowanie twojej pracy.

Opublikowano

@Kyosha Kiedy pamiętnik? Możesz zrobić taki myk że po evencie napiszesz co zdobyłeś i ogólnie podsumowanie twojej pracy.

do prowadzenia pamiętnika powrócę hmmm po świętach....lecz będzie on w troszeczkę innej formie :)

na ten moment pracuję bardzo hardowo aby dać użytkownikom MPC komfort wyboru serwera zaganicznego

efekty mojej pracy zobaczycie za kilka dni / tygodni :)

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...