Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziennik z gry na NosTale DE - Kyosha

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ban za twój sposób zarabiania? 50kk w tak szybkim tempie na takim lv jest mało możliwe. Jednakże jeśli bana nie odwołasz to takowy sposób możesz podać mi na pw :> nie obchodzi mnie ban :D

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ban za twój sposób zarabiania? 50kk w tak szybkim tempie na takim lv jest mało możliwe. Jednakże jeśli bana nie odwołasz to takowy sposób możesz podać mi na pw :> nie obchodzi mnie ban :D

no tak, za sposób zarabiania. ale problem jest nie w tym, iż go dostałem (bo jak najbardziej się go spodziewałem), lecz nie na to konto. Założyłem je na innym IP, na innym emailu aniżeli drugie konto do zarobków. Z tego konta ani razu nie złamałem regulaminu a mimo to bana otrzymałem

głównie to staram się wytłumaczyć z supportem

@Edit

a sposobu nie podam. Nadal planuję na nim zarabiać 50kk dziennie lecz na innym serwerze :/ chyba czas przenieść się na UK / IT / PL

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

no tak, za sposób zarabiania. ale problem jest nie w tym, iż go dostałem (bo jak najbardziej się go spodziewałem), lecz nie na to konto. Założyłem je na innym IP, na innym emailu aniżeli drugie konto do zarobków. Z tego konta ani razu nie złamałem regulaminu a mimo to bana otrzymałem

głównie to staram się wytłumaczyć z supportem

@Edit

a sposobu nie podam. Nadal planuję na nim zarabiać 50kk dziennie lecz na innym serwerze :/ chyba czas przenieść się na UK / IT / PL

Działa to tak, że nie ważne jakie masz ip albo e-mail. Oni patrzą na multikonto z tego samego miejsca rejestracji! Oni mają do tego dostęp. Patrzą gdzie na świecie jest zakładane konto. Mój kolega robił sobie boty na DE. Dostał tak samo bana. Chociaż główne konto miał wgl inaczej zrobione.

Możesz podać xD zaopiekuję się nim ;P lecz ja zostaje przy DE ;>

Opublikowano

Działa to tak, że nie ważne jakie masz ip albo e-mail. Oni patrzą na multikonto z tego samego miejsca rejestracji! Oni mają do tego dostęp. Patrzą gdzie na świecie jest zakładane konto. Mój kolega robił sobie boty na DE. Dostał tak samo bana. Chociaż główne konto miał wgl inaczej zrobione.

Możesz podać xD zaopiekuję się nim ;P lecz ja zostaje przy DE ;>

Nie podam, mam zamiar na tym zarabiać.

a na UK są takie same ceny jak na DE? 

z ND są troszkę wyższe (pudło sp za 4,5kk) lecz tak to ceny są podobne

Ja mam pytanie- czy do tego sposobu potrzebujesz jakiegoś hacka lub packet sendera?

nie powinienem mówić

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie podam, mam zamiar na tym zarabiać.

z ND są troszkę wyższe (pudło sp za 4,5kk) lecz tak to ceny są podobne

nie powinienem mówić

Niestety nie dam za wygraną ;> nie ten typ człowieka! Dlaczegoż nie miałbyś mi tego ujawnić? Skoro i tak jest za to ban...  ja zostaję na DE ze względu na ceny. Pomożesz komuś kto potrzebuje pomocy :D  czekam na powody dlaczego nie chcesz tego podać ^^ nie poddam się!

Opublikowano

Niestety nie dam za wygraną ;> nie ten typ człowieka! Dlaczegoż nie miałbyś mi tego ujawnić? Skoro i tak jest za to ban...  ja zostaję na DE ze względu na ceny. Pomożesz komuś kto potrzebuje pomocy :D  czekam na powody dlaczego nie chcesz tego podać ^^ nie poddam się!

nie chcę podać, gdyż wymyślił to mój kolega a ja to udoskonaliłem. Sposób wart jest ~100 euro za sztukę bo zdobycie 100kk to kwestia 10 dni w bezpieczny sposób  (czyli 10kk dziennie)

nie mam zamiaru tego ujawniać, gdyż w ciągu max tygodnia GF w jakiś sposób to załata. lepiej kiedy wiedzą o tym 3 osoby (tak, powiedziałem o tym jednej osobie lecz na 100% na to zasłużyła).

sposób pójdzie ze mną do grobu. co najwyżej koledzy wygadają (na co też bym nie liczył).

na ten moment zaczynam grę na Czeskim serwerze NosTale :D

ceny tych przedmiotów są tam fenomenalne (serio. 2x większe niż na DE xD) a GM'i podobno mają ten serwer w d***e.

Ponadto o ile dobrze pamiętam w Czechach jeszcze są Korony (chyba, głowy uciąć nie dam), więc ND mogą być dla nas Polaków w bardzo dobrych i przystępnych cenach (to jeszcze ogarne za jakiś czas)

Nadal się nie poddaję ;> 3 osoby to nie jest duża ilość. A popatrz na to, że jeszcze będziemy na innych serwerach. Jeśli już kiedyś się poddam w co raczej wątpie. To proszę cię o jakieś wskazówki co do tego jak mógłbym "zasłużyć"  xD

kończę dyskusję z Tobą i życzę miłego wieczoru :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nadal się nie poddaję ;> 3 osoby to nie jest duża ilość. A popatrz na to, że jeszcze będziemy na innych serwerach. Jeśli już kiedyś się poddam w co raczej wątpie. To proszę cię o jakieś wskazówki co do tego jak mógłbym "zasłużyć" xD

Opublikowano

a kwiatki po ile? bo każdy chce wiedzieć

kwiatki 2,5k no ale czy ktoś na tym jeszcze zarabia xD? lol

i tak nikt tego nie kupuje (nie no, tutaj jest wielu 90+ więc w zasadzie zarobek na tym "jakiś" (marny bo marny ale jakiś) może być

Edit :)

poczytałem troszkę i znalazłem kilka ciekawych informacji :)

• LoD jest 5x dziennie - od 15 do 23 co 2 godziny (15,17,19,21,23) ... minus :<
  • Czesi są bardzo komunikatywni (coś w deseń DE jednak mniej otwarci na obcokrajowców)
  • Graczy na serwerze czeskim jest miej więcej tylu, co na Polskim avalonie (tak mi się zdaje xD)
  • NosDolary są tańsze (jednak jeszcze nie wiem jak je zakupić. potrzebne będzie czeskie IP... :< )

To na ten moment tyle.

serwer na 1 rzut oka wydaje się być bardzo opuszczony przez Polaków (dokładnie. nie słyszałem jeszcze o rodaku grającym na Czeskim serwie). Mimo to graczy jest na prawdę wielu i odziwo da się ich zrozumieć (słowiańskie tereny <3 )

jutro o serwerze tym powiedzieć będę mógł znacznie więcej. na ten moment to wszystko

jeśli macie pytania co do cen itd to zapraszam do zadawania. Pod nb siedze bez przerwy :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

A za ile chodzą makrele, bo słyszałem, że drogie. Czy to prawda?

13k ale Malo kto je kupuje. Są lepsze zarobki. Myślę, że od następnego tygodnia w moją kieszeń wpadać będzie ~10kk dziennie. Na ten moment only hard work <3

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Czekam niecierpliwie na kolejny dzień! :D

Z tego co napisałeś jestem prawie w 100% pewien, że znam ten sposób (ale nie w 100) :)

Padło tam kilka słów które skojarzyłem od razu (ale może to być pomyłka :P)

Może byśmy się wymienili sposobami (jak są inne)?

Mój sposób to około 35-40kk/h.

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Czekam niecierpliwie na kolejny dzień! :D

Z tego co napisałeś jestem prawie w 100% pewien, że znam ten sposób (ale nie w 100) :)

Padło tam kilka słów które skojarzyłem od razu (ale może to być pomyłka :P)

Może byśmy się wymienili sposobami (jak są inne)?

Mój sposób to około 35-40kk/h.

nie lecę w wymiany. mam swoje sposoby i przy nich zostanę. wolę zarabiać 30kk dziennie i mieć pewność, że GF tego nie załata, niż zarabiać 40kk w godzinę i nie mieć za kilka dni nic. 

A co do dziennika - wrócę do jego porowadzenia kiedy wypracuje sobie niszę na Czeskim serwerze :)

na ten moment mam 700k. Aby rozpocząć zarobek potrzebuję na reinwestycję 2kk. Myślę, że do soboty spokojnie się wyrobię :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Dobra, może jak zamkną serwery nostale lub załatają to powiesz? Bo nawet nie chodzi o hajs tylko z ciekawości.

z chęcią

Na ten moment mam 22 poziom oraz 1kk złota. Zobaczymy jak to będzie dalej :) cel do następnego poniedziałku. - 5kk :) hard ale możliwe

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Weźcie się ogarnijcie @uzumachi i @rowal. Jest to jego sposób na zarobek. Nie chciał Wam go przekazać to nie piszcie cały czas o to. Nie umiecie zarobić, wasz problem. Nie zaśmiecajcie tematu bzdurnymi postami o to, aby dał Wam ten sposób bo i tak go nie dostaniecie

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

haha xD fajny sposób jak już masz multikonto to widać, że cheatem (spoko też tak zarabiałem), jak masz zmienne ip to powiedz, że macie neta z kolegą/koleżanką z tej samej sieci (np. od neostrady) i konta założyliście u Ciebie. Ty mu/jej zgrałaś nt na pendrive i razem graliście i dostałaś bana za to, że ona jechała na cheatach (spoko nie sprawdzą nawet, że hajsy tam przekładałeś). Sposób sprawdzony, efektywny na 95% Cię odbanują chyba, że później coś popierniczysz w zeznaniach xD\

A co do tematu to fajny pamiętnik z niecierpliwością będę czekać na nstępne wpisy :D

(jak będziesz grać na czeskim nt to zgłoś się do Hinatka kumpel tam gra od początku, jak konta nie sprzedał jeszcze to powiedz, że Black'u Cię tam odesłał, z chęcią Ci pomoże xD

A co do zarabiania na kwiatach to ciężko się zgodzić, że mizerny zarobek ja tak zrobiłem swoje pierwsze ~120kk na DE

Opublikowano

Weźcie się ogarnijcie @uzumachi i @rowal. Jest to jego sposób na zarobek. Nie chciał Wam go przekazać to nie piszcie cały czas o to. Nie umiecie zarobić, wasz problem. Nie zaśmiecajcie tematu bzdurnymi postami o to, aby dał Wam ten sposób bo i tak go nie dostaniecie

Polać Ci :D

haha xD fajny sposób jak już masz multikonto to widać, że cheatem (spoko też tak zarabiałem), jak masz zmienne ip to powiedz, że macie neta z kolegą/koleżanką z tej samej sieci (np. od neostrady) i konta założyliście u Ciebie. Ty mu/jej zgrałaś nt na pendrive i razem graliście i dostałaś bana za to, że ona jechała na cheatach (spoko nie sprawdzą nawet, że hajsy tam przekładałeś). Sposób sprawdzony, efektywny na 95% Cię odbanują chyba, że później coś popierniczysz w zeznaniach xD\

A co do tematu to fajny pamiętnik z niecierpliwością będę czekać na nstępne wpisy :D

(jak będziesz grać na czeskim nt to zgłoś się do Hinatka kumpel tam gra od początku, jak konta nie sprzedał jeszcze to powiedz, że Black'u Cię tam odesłał, z chęcią Ci pomoże xD

A co do zarabiania na kwiatach to ciężko się zgodzić, że mizerny zarobek ja tak zrobiłem swoje pierwsze ~120kk na DE

Nie wiem czy jest sens o to błagać. Teoretycznie na odzyskanie konta jest bardzo mała szansa. aczkolwiek spróbuję :)

nowe wpisy z Czeskiego serwera za kilka dni. Na ten moment mam już 1,5kk :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Super dziennik, gdybyś nie używał botów na pl też by coś takiego jak pamiętnik. A propo. To nie dziennik bo do dziennika codziennie się wpisuje przeżycia z dnia, więc wolałbym nazywać to pamiętnikiem ale mniejsza ;D

Opublikowano

Super dziennik, gdybyś nie używał botów na pl też by coś takiego jak pamiętnik. A propo. To nie dziennik bo do dziennika codziennie się wpisuje przeżycia z dnia, więc wolałbym nazywać to pamiętnikiem ale mniejsza ;D

ja wolę nazwę dziennik :)

@topic

dzisiaj bardzo leniwy dzień. Nic nie zarobiłem za to dużo straciłem. Miałem 1,5kk....mam 900k :<

Czemu?

Miałem chęci na grę wojownikiem ale.....po prostu moja mentalność do łucznika jest zbyt duża. W związku z tym zakupiłem sobie EQ na łucznika i to nim planuję rozpocząć grę (ale to od poniedziałku....tymczasem staram się zarobić na krzaka / pojazd czy coś :) )

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha  znalazles dobry sposob na zarobek ale i tak zostaniesz przylapany na goracym uczynku i bana wylapiesz.Czytajac te posty tez mam takiego 1 kolege co  tez sie na tym zna troche i podejrzewam twoje sposoby zarobku cos w tym stylu: Okradanie kont sposob na to, albo nubki na ND, lub reseling. Grałes na tym nostale DE z nami z tego SS co tam jest 3 osoby maja bana w tym 1 osoba sie zesrala i gre skonczyla Przypadek nie sadze. 

Co do cb jako gracz to masz taka zajawke do tej gry ze szybko nie odpuszczasz.

2sadus9-k_rhpawnw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...