Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziennik z gry na NosTale DE - Kyosha

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Czekam na kolejne.

Powodzenia w grze, i odpisz mi w końcu dziadzie jeden na szepcie xD

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

­Czekam na kolejne.

Powodzenia w grze, i odpisz mi w końcu dziadzie jeden na szepcie xD

Napisz na PW na mpc bo na tamtym koncie leci bocik xD i tak lipnie odpisywać :D

:) 

BTW pierwszy item sprzedany. wynik ? +6,5kk <3

obecne saldo :

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

jeśli masz słabe łącze to serdecznie polecam to :

http://www.mpcforum.pl/topic/1376425-spolszczenie-nostale/

działa jak ulał

jako hex editora polecam HxD

ewentualnie poproś a wrzucę na upload gotowe pliki pod DE ;)

Ja osobiście poleciłbym RoN (Revolution of Nos) z pewnego zagranicznego forum którego nazwy wymienić nie mogę ze względu na regulamin. Wpisz sobie w google, na stówę wyskoczy. Jest tam opcja przełączania między serwerami, a także wiele wspomagaczy

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@Kyosha

Jeeesteś super!!! Naprawdę oryginalny pomysł!

Tak ja wyżej, pobieram DE i pykam!

Dzięki!

@1361622928-U485574.pngofftopic

Co najbardziej się sprzedaje? Ziarna mocy, czy potki? :)

Opłaca się tworzyć noobki za ND?

Opublikowano

Ja osobiście poleciłbym RoN (Revolution of Nos) z pewnego zagranicznego forum którego nazwy wymienić nie mogę ze względu na regulamin. Wpisz sobie w google, na stówę wyskoczy. Jest tam opcja przełączania między serwerami, a także wiele wspomagaczy

­

http://www.mpcforum.pl/topic/1319465-revolutionofnos-ron-nostale/page-3

RoN'a znajdziesz również w powyższym temacie ;) MiłoszG dodawał najnowsza wersję

czy działa to nie wiem - mogę ewentualnie dodać swoją działającą wersję (czyli z edytowanym injectorem)

@Kyosha

Jeeesteś super!!! Naprawdę oryginalny pomysł!

Tak ja wyżej, pobieram DE i pykam!

Dzięki!

@1361622928-U485574.pngofftopic

Co najbardziej się sprzedaje? Ziarna mocy, czy potki?  :)

Opłaca się tworzyć noobki za ND?

Dziękuję

Ziarna mocy to cudowny zarobek. 500złota za 1 ziarno

22x99 i masz 1kk

jak masz mocnego kompa to możesz mieć 22 systemy i na tym zarabiać 1kk w godzine

Nupy za ND - to jeszcze działa :O ? lol.

zdecydowanie nie

30ND to ~1kk

szybciej zarobisz expiąc na kretach (lol, bot leci od 3h i już mam 700k z samego dropu na kretach xD)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Temat nie służy do zadawania pytań i udzielania na nie odpowiedzi- w tym celu trzeba założyć własny wątek lub napisać PW do autora.

Offtopic i spam będzie karany.

//Endziu - możecie pytać o ogólne rzeczy związane z tym co autor przedstawia, ale należy trzymać się ściśle głównego wątku tematu, żeby nie tworzył się tutaj niepotrzebny spam lub off-top.

Opublikowano

@Kyosha

Super temat! :) Takiego czegoś mi brakowało! :D

Też niedawno zacząłem grać na DE.Mam już 20 level.Jakiego bota polecasz? (do dropienia/expienia? :P)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

@Kyosha

Super temat! :) Takiego czegoś mi brakowało! :D

Też niedawno zacząłem grać na DE.Mam już 20 level.Jakiego bota polecasz? (do dropienia/expienia? :P)

na ziarna polecam bot na profę by skill97

a tak do expa to nostale bot online - stary ale jary <3

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha

ksvo2kiwbd9d.png

;3

@topic

Kiedy aktualizacja? Chciałbym zobaczyć postępy. :)

aktualizację zamieszczać będę każdego wieczora :) nie ma sensu pisać w dzień, bo najwięcej się dzieje ~18

dodam tylko, iż przeniosłem całe złoto z wczoraj na osobne konto aby mieć dokładne dane co do celu jakim jest 100kk do końca marca :) na tą chwilę jest to jedynie 1,5kk (tak, prawie nic nie sprzedałem ... :< ale wiem, iż dzisiaj zarobię ponad 20kk. Wszystko ruszy wieczorkiem ;) )

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Dzień 2 dziennika - 21.03.2015

Witajcie :)

Dzisiaj dzień zaczął się fatalnie......wchodząc rano na komputer nie zarobiłem ani grosza.

Z myślą, iż cały dzień będzie tak wyglądać codzienne obowiązki (tak, posprzątałem pokój !! yeah) wykonywałem w smutku :<

.

.

ok. godziny 13 wszystko się zmieniło :)

jeden mały item, następnie 99 innych w końcu uciekły z mojego NB !! :)

w taki oto sposób pobiłem swój rekord dniówek i w znacznym stopniu zbliżyłem się do celu jaki postawiłem sobie na końcowe dni marca :)

ok, czas podsumować dzień w skrócie :

• sprzedałem wiele itemów i znacznie się wzbogaciłem
  • wbiłem 47 poziom postaci oraz 38 poziom profesji (jej <3)
  • dołączyłem do Polskiej fam (zdj poniżej ;) )
  • wystawiłem masę itemów na NB o łącznej wartości ...... 52kk !!

Cel na marzec :  52kk/100kk

zdjęcia z fam :)

s728awi75vov.jpg0cm7wcvrqjj4.jpgiiagoxfw6psb.jpgsnbnk2f5jymp.jpgarmeyv7lp24u.jpgumd8egkbpkir.jpgoraz hajsy :):D :

yukotx6n9ud3.jpg

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Te zdjęcie z " Papa" nie musiałeś dodawać ;333 ! Nie wiedziałem, że umiesz pisać takie fajne teksty !! CZEKAM NA DZIEŃ 3.

Na jakim serwerze grasz? Jeśli gdzieś napisałeś gdzieś to przepraszam za spam, lecz nie znalazłem tego.

Serwer niemiecki :) Ancelloan 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie pobrałem klienta i bije 15 lvl i 20 prof w m1, zobaczymy jak wyjdzie, nasuwa mi aie tylko pytanie - u mnie, przy questach pisze np przenieś sie zts374e1 a u Ciebie Przenieś sie Tereny Pln Kopalń, tak samo mam z mobami, itemami itd czy istnieje na to jakaś latka?

Opublikowano

Właśnie pobrałem klienta i bije 15 lvl i 20 prof w m1, zobaczymy jak wyjdzie, nasuwa mi aie tylko pytanie - u mnie, przy questach pisze np przenieś sie zts374e1 a u Ciebie Przenieś sie Tereny Pln Kopalń, tak samo mam z mobami, itemami itd czy istnieje na to jakaś latka?

pliki spolszczenia które możesz pobrać z tego tematu zamień z plikami w folderze Nostale PL a nie nostale DE ;) to pomoże :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Z tego co patrzę na twoje screeny, uważam że tylko mnie kasa w NT się nie trzyma xD

Powodzenia w dalszej rozgrywce

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

@Kyosha gdzie 3 dzień

3 i 4 dzień zostanie dodany, kiedy wyjaśnię pewną sprawę na supporcie. dostałem bana na konto główne, na którym ani razu nie złamałem regulaminu. Poszedł ticket i zobaczymy

Z tego co patrzę na twoje screeny, uważam że tylko mnie kasa w NT się nie trzyma xD

Powodzenia w dalszej rozgrywce

dasz radę :):D jeśli mnie nie odbanują to lece na UK. podobno tam GM'i są mniej szczegółowi :D

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...