Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ultimate 4Story

Eldendron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powie mi ktos jak mam to pobrac i zarejstrowac sie aby grac???

Na razie serwer jest OFF.

Później trzeba wejść na stronkę tego serwera, zarejestrować się i pobrać.

Następnie wiadomo co robić. :)

Opublikowano

Na serwerze panują 3 BARDZO ważne zasady:

1. Jeżeli wg admina masz za dobre bonki to już możesz się z nimi pożegnać 

2. Jeżeli masz 5 gemów (chociaż wbijesz sam) stracisz je.

3. Jeżeli masz za dobre biżu to też je stracisz.

To są przykłady z derionu. Nie pamiętam aby takie rzeczy działy się na valo  ;x

Opublikowano

Sam nie wbijesz biżu z 13 int i 13siły JEDNOCZESNie. Bony to rzecz zmienna, jeżeli uważam ,że są za wysokie to je obniżam GLOBALNIE(nie chcemy maga 15 speeda). Dziękuje dobranoc. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że nowa edycja będzie lepsza od poprzedniej. A jeżeli się zdarzy jakiś podejrzany incydent typu jak koledzy up mówią o rozdawania eq lub zbyt dużym dmg wynikającym z bugow to gwóźdź do trumny dla waszego serwera. Na pewno zajrze i ocenie. Szkoda resetu, bo to wielki błąd zniechecajacy graczy.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

A dla Marcina kto całe eq wyczyścił? Samo zniknęło? Bonków jakiś super nie miał biżu też 

Całe EQ zostało usunięte, bo był reset serwera. Nikt nic teraz nie ma. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Opublikowano

Na serwerze panują 3 BARDZO ważne zasady:

1. Jeżeli wg admina masz za dobre bonki to już możesz się z nimi pożegnać 

2. Jeżeli masz 5 gemów (chociaż wbijesz sam) stracisz je.

3. Jeżeli masz za dobre biżu to też je stracisz.

To są przykłady z derionu. Nie pamiętam aby takie rzeczy działy się na valo  ;x

nie wydaje ci się że server stał za krótka aby zrobic samodzielnie 5 gem bo na valo nikt nie mial setu 5 gem a na derkach to co ? Sam sobie odpowiedz -.- 

Opublikowano

Były eventy na kowala (i to dość spore) więc nie widzę problemów. Żółtymi na luzie wbijało się 3-4 a tymi ze smoków dobijało się 5 ot cała filozofia...

Opublikowano

Wasza logika... po co dyskutować o czymś co zostało usunięte i już nie wróci? Gościu miał 5 gemów we wszystkim, no to fajnie i co z tego? Mógł screeny porobić i się na fb pochwalić :D. Co do serwa to trochę za późno go ogarnęliście, teraz czas na gta5

Opublikowano

Eevent na kowala, nie ma nic wspolnego z wbijaniem gemow :) Damian sam sie przyznal do rozdawania gemow, eq. Nawet jezeli wbiliscie piatego sami to gemy mieliscie od Damiana, seba nie byl lepszy. Polecial restart, na servie nie polecam grac, nadal brakuje mi wiedzy - Pracuje ciezko i ja nadrabiam . Napisze wlasna rejestracje, to serv bedzie up publicznie. Tymczasem pograjcie w gta  V:) (dlugo sie instaluje te 60 gb.. )

Opublikowano

na stronie jest napisane, że serwer jest wyłącznie pvp. poważnie? chętnie bym zagrał, ale jeśli trzeba robić własne eq,boty etc. to się odechciewa. wg mnie, powinniście zrobić full eq 24 u npc a gracze sami by przyszli żeby chociaż potrenować, ale to tylko moje skromne zdanie ;) pozdrawiam

Opublikowano

na stronie jest napisane, że serwer jest wyłącznie pvp. poważnie? chętnie bym zagrał, ale jeśli trzeba robić własne eq,boty etc. to się odechciewa. wg mnie, powinniście zrobić full eq 24 u npc a gracze sami by przyszli żeby chociaż potrenować, ale to tylko moje skromne zdanie ;) pozdrawiam

To tak wlasnie jestt :)

Bizuterie tez massz u npc:)

Opublikowano

Robić eq po raz 5723948723784998234789 to już nawet szkoda mi czasu... I tak za jakiś czas tomeczko znowu walnie reset i tyle z tego będzie. Norma na ultimate xD

Opublikowano

Robić eq po raz 5723948723784998234789 to już nawet szkoda mi czasu... I tak za jakiś czas tomeczko znowu walnie reset i tyle z tego będzie. Norma na ultimate xD

fajnie fajnie ale jak by nie bylo syfu restartu tez by nie bylo -.- 

Opublikowano

fajnie fajnie ale jak by nie bylo syfu restartu tez by nie bylo -.-

Wolałbyś grać na zbugowanym serwerze? Nie sądzę.

A co innego można robić na serwerze takim?

Jak Wam nie pasuje nie grajcie tutaj.

Lepiej zrobić RESET i dopracować niż grać na takim czymś. 

Opublikowano

Serverow jest multum, gier tez. Droga wolna :) Mam mature, tez lubie pograc, 3 dni poswiecilem na html css php, teraz potrzebuje kol,na nauke zabezpieczen witryn web, nie mowiac o napisaniu samego kodu

Opublikowano

czyli serv nie dziala ;d ?

Server dziala, jednak rejestracja nie jest wlaczona 24/7 -> gracze nie moga tworzyc sobie konta w kazdej chwili), co powoduje, ze jest ich malo :) 

poczytajcie o wszykiwaniu SQL , wystarczy podstawowa wiedza, aby wywalic niezabezpieczony server. Brakuje mi wiedzy, dlatego sie douczam w wolnych chwilach. Dam info, jak rejestracja bedzie ON. Nie chce korzystac z gotowcow, bo jest w nich syf. 

<H3>zAPRASZAM NA SERWER! </H3>

Rejestracja zrobiona (stworzone zostalo dodatkowe konto w SQL, ktore posiada uprawnieia tylko i wylacznie do wprowadzania danych :))

Zapraszam!

STRONA OFICJALNA I JEDYNA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...