Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ultimate 4Story

Eldendron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam do gildii "DOOM" na Volarian. Jest nas już 5 :) Miła atmosfera i dobre wsparcie! Mój nick w grze: GeJosh

Serwer baardzo fajny i dobrze się gra. Jak przybędzie trochę graczy będzie jeszcze lepiej. Strzała!

Opublikowano

mam takie pytanko co daje klucz do krainy lodu trudny/latwy czy cos takiego na pve i jaki jest max bon w kuszy oraz ile jest max kondycji i zreki na pve

Opublikowano

mam takie pytanko co daje klucz do krainy lodu trudny/latwy czy cos takiego na pve i jaki jest max bon w kuszy oraz ile jest max kondycji i zreki na pve

Ciezko jest powiedziec jakie sa maksymalne bony .

UPP EVENT 50% WIECEJ DO 2 CZERWCA !!

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

zero reklamy lipa nawet na form 4s pl nie chcialo im sie dac linku

Zan przestan caly czas hejtowac jezeli bedziemy chcieli to rozreklamujemy serwer nie musisz nam o tym ciagle przypominac i spamic tym .

Opublikowano

Czy serwer dalej działa? bo jak chce wejść na serwer PVE to blokuje mnie w ekranie wejścia do gry (po wybraniu postaci) i pisze "The connection with the game server is being set up", a i zapowiada się naprawdę dobrze. Są 2 minusy aktualnie, a mianowicie brak graczy i client po angielsku oraz ten błąd.

@Edit, z serwerem PVP nie ma żadnych problemów tylko PVE.

Opublikowano

Czy serwer dalej działa? bo jak chce wejść na serwer PVE to blokuje mnie w ekranie wejścia do gry (po wybraniu postaci) i pisze "The connection with the game server is being set up", a i zapowiada się naprawdę dobrze. Są 2 minusy aktualnie, a mianowicie brak graczy i client po angielsku oraz ten błąd.

@Edit, z serwerem PVP nie ma żadnych problemów tylko PVE.

Okazalo sie ze przy nocnym restarcie serwera nie wszystkie uslugi uruchomily sie .

Wszystko powinno juz byc dobrze ;)

Opublikowano

Pracujemy ciagle nad PVE i PVP ;)

Wkrotce bedzie wgrany update .

Opublikowano

tutaj trzeba reklam nie updaty narazie i to duzo reklam bo narazie nie ma z kim sie bic jak 10 ludzi jest to max a tu by sie z 150/200 przydalo albo wiecej

Opublikowano

tutaj trzeba reklam nie updaty narazie i to duzo reklam bo narazie nie ma z kim sie bic jak 10 ludzi jest to max a tu by sie z 150/200 przydalo albo wiecej

Spokojnie reklama juz jest teraz pozostalo tylko poczekac .

Opublikowano

150/200?Tyle to na PL  nie ma :) 

Opublikowano

Nie potrafię połączyć się z serwerem, a jeszcze o 20 normalnie grałem. Non stop pisze mi: connection to the serwer is being set up.. (coś takiego) Co to może być?

Opublikowano

Nie potrafię połączyć się z serwerem, a jeszcze o 20 normalnie grałem. Non stop pisze mi: connection to the serwer is being set up.. (coś takiego) Co to może być?

Wiem nie bylo mnie w domu a nasz hoste rmial problem .

Wszystko juz dziala ;)

Przepraszam za klopoty.

Ps . Ostatnio wielu graczy skarzylo sie ze wypadaja za tekstury podczas dropienia badz expienia .

Pracujemy nad tym problemem do konca tygodna powinno zostac wszystko naprawione wraz z farbowaniem eq ;)

Przepraszam za problemy ;)

Opublikowano

Pomoc techniczna i zainteresowanie serwerem na + :) Tak się to powinno robić. Warto byłoby dodać jakieś gamestony bądź stare eq pvp do handlarzy. Oczywiście za swoją cenę. :)

Opublikowano

Pomoc techniczna i zainteresowanie serwerem na + :) Tak się to powinno robić. Warto byłoby dodać jakieś gamestony bądź stare eq pvp do handlarzy. Oczywiście za swoją cenę. :)

Mam juz gotowy patch w ktorym stare eq bedzie dodane ;)

Jezeli wszystko bedze dobrze wgram go w nocy ;)

Gamestony mozesz wydropic z bossa w Colosus ;)

Opublikowano

***SERVER MAINTANCE****

Opublikowano

Kiedy serwer on ? Bo ani strona nie działa ani gra :( 

Spokojne mamy maly problem zapomnielismy podczas tworzenia strony dodac "kodu capatcha".

No i skonczylo sie to tak ze ktos stworzy botem prawie 13 milionow kont :x

Caly czas siedzmy i usuwamy je recznie wiec potrwa to jeszcze kilka godzin .

Gdy serwer bedzie online dam wam odrazu znac ;)

Opublikowano

Spokojne mamy maly problem zapomnielismy podczas tworzenia strony dodac "kodu capatcha".

No i skonczylo sie to tak ze ktos stworzy botem prawie 13 milionow kont :x

Caly czas siedzmy i usuwamy je recznie wiec potrwa to jeszcze kilka godzin .

Gdy serwer bedzie online dam wam odrazu znac ;)

Ok dziękuje , będe czekać cierpliwie :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...