Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ultimate 4Story

Eldendron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server OFF?

Strona nie działa :(

Damianowi cos odbija i wkreca wixe sobie na bani ze ja cos proboje zniszczyc i zmienia do wszystkiego pasy zeby ludzi wkurwic bo tylko to potrafi :D :D

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

eldron jestes wkurzajacy ^^ ale popatrz strona nie dziala hersen sie wbil znow do navicata  tak to jest  stawiac dziurawa strone ta tomka byla juz lepsza okrojona ale stabilna

Skad taka pewnosc ze odrazu ja sie bilem do navicata? Btw. Podobno t ylko Tomus mial dostep do serwera tylko On a Damianek nagle passy zmienia wszystkim itp serwer przez niego nie dziala i c**j xD

Opublikowano

post-1290858-0-86392800-1426672143.png

post-1290858-0-25002100-1426672195.png

post-1290858-0-77257300-1426672210.png

Teraz juz wiem kto robi syf na Ultimate ...

Hersen mozesz pisac do innych ludzi ze to wszystko juz bylo w plikach mozesz gadac ze Cash Shop nie byl tworzony przez nas ...

Badz pewny ze to ostatni raz gdy zrobiles cos takiego ...

Postanowilem ze narazie z powodow bezpieczenstwa przez tego kretyna serwer bedzie na jakis dzien offline .

Musimy wszystko bardzo dokladnie zabezpieczyc .

Do wszystkich graczy Ultimate 4Story mozecie byc na mnie zli za to ze serwer jest offline ale postawcie sie w mojej sytuacji gdy jakis bachor stara sie zniszczyc efekty waszej dlugiej pracy i beszczelnie klamie .

Co do ciebie Hersen ukradles nasze plki , pokazales tym wyczynem ze sam nie potrafisz niczego zrobic sam ..

Tak naprawde nigdy nie byles i nie bedziesz Developerem i nie sadze ze ktos bedzie chcial u cb grac na serwerze .

Pamietaj ze na zaufanie trzeba sobie zapracowac a wydaje mi sie ze zadna osoba z NPC forum juz ci nie zaufa.

Sam pod soba dolki kopiesz .

Obiecuje wszystkim graczom ze wszystko zostanie zabezpieczone i Ultimate ruszy jutro lub w piatek .

Nie pozwole zeby dziecko zniszczylo to co osiagnolem .

Jeszcze raz bardzo was wszystkich przepraszam ale postarajcie sie mnie zrozumiec  a nie hejtowac ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

O kur... wchodzę na temat myślałem że fajnie będzie i se pogram, a tu kur... serv OFF. Oczywiście CZEKAM i na serwa (jeśli będzie ON) później wejdę. Tylko pytanie kiedy serw ON?

Opublikowano

Serwer jest online tylko mamy problemy ze strona bo szukamy najbezpieczniejszego wyjscia z tej sytuacji jezeli chcesz konto napisz do mnie na pw ;)

Opublikowano

Co wy chcecie od hersena? Nic wam nie zrobił i to nie on atakuje. 

Serwer ON? Wbiłbym.

Opublikowano

Co wy chcecie od hersena? Nic wam nie zrobił i to nie on atakuje. 

Serwer ON? Wbiłbym.

Jak k***a nie ja atakuje, a kto? xD Ty moze? XDDDDD

Opublikowano

Ktoś podaje się pod Hersena i myśli, że uwierzę w to, że Hersen dał by rade włamać się do czego- kolwiek :) 
Hersen nie ma na to odpowiednich umiejętności. 

Hersen jest nieszkodliwy. 

A pany koledze podającego się za Hersena, powoli odcinam kolejne wejścia.

Podróba 3 Tomeczkoo 3.

Czekam na kolejene stracie. 

SERVER ONLINE.

Rejestracja manualna poprzez weryfikacje na team speaku tylko i wyłącznie. 

Serwer nie dla wszysktkich.

Opublikowano

Wlasnie odcielismy ostatni dostep do Ultimate 4story Hersenowi ;)

+ Ban na IP ;)

Opublikowano

xyz   Hersen, lata mi to, i tak wiem, że nawet jeśli to nie twoja wiedza, tylko ktoś Ci pomógł :)
Chcesz lizaka na pocieszenie? 
Mam wylane na serwery od półtorej roku i tak ten padnie ;) Ile postoi tyle postoi dzien tydznien. Nie gram tam.
Oplacony zostal przezemnie i edlrona zeby jakos zrekompensowac upadek poprzedniego. Ale skoro ten padnie to co? Nic jest WIELE lepszych i stabilniejszych serwerow. Ja sie w to nie bawie. Nie mam czasu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...