Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ultimate 4Story

Eldendron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Padnie przez wasze hejty raczej chyba...

Serwera szkoda i to bardzo. Oby powstał.

Przypominam, że wszelkie próby rozpoczęcia flamewaru, kłótnie i bezpodstawna krytyka (z obrazami) będą karane. //QuarK

Opublikowano

To, że straciłeś kasę nie oznacza, że możesz niszczyć serwer bo ci się tak podoba.

Serwer jest wart uwagi nowicjuszy jak i starych wilków w 4Story

Opublikowano

ja go nie niszczę ....  czytaj uwaznie co wgl pisze on sam sie niczy te pliki sa dziurawe jak ser  tmapa sama sie wypierdziela przez co wywala graczy.  Eldron  i damian  chca wyłudzic od  ludzi  kolejna kase i ktos im znow sprzeda cos co  jest zbugowane marnowanie pieniedzy

Opublikowano

zan, co ty gadasz xD pracuja 2 miesiace? chyba pol roku i uslugi maja prawie ogarniete bo z jirkusem gadalem wczoraj, oni nie sprzedadza juz plikow bo ja je za free na epvp udostepnilem - jirkus im dal testowe uslugi zeby zobaczyc czy wypierdola serwer przez nie i jest problem bbo do 14.04 musza miec gotowy serwer

a jak jeszcze napisalem cala prawde o sebie i jego teamie to c**j xD napisalem o tym 13 letnim developerze to jirkus wysmial haha XDD

jeszcze te telefony xdd ponczek mi moze naskoczyc jedynie :*

jak ktos chce pliki do na 1 stronie w 4s na epvp sa za free

Opublikowano

zan, co ty gadasz xD pracuja 2 miesiace? chyba pol roku i uslugi maja prawie ogarniete bo z jirkusem gadalem wczoraj, oni nie sprzedadza juz plikow bo ja je za free na epvp udostepnilem - jirkus im dal testowe uslugi zeby zobaczyc czy wypierdola serwer przez nie i jest problem bbo do 14.04 musza miec gotowy serwer

a jak jeszcze napisalem cala prawde o sebie i jego teamie to c**j xD napisalem o tym 13 letnim developerze to jirkus wysmial haha XDD

jeszcze te telefony xdd ponczek mi moze naskoczyc jedynie :*

jak ktos chce pliki do na 1 stronie w 4s na epvp sa za free

Szkoda mi ciebie bo wydaje mi sie ze specjalista ci sie przyda .

Hersen udostepniles stare uslugi ale dobra niech ci bedzie ciesz sie ja wiem swoje ty wiesz swoje ;)

Chyba wiem lepiej jakie mam pliki .

Po pierwsze masz zbugowane itemy 44 LvL + kostiumy pilkarskie bo jestes za glupi zeby to naprawic ;)

Dobrze moze Damian ma 14 lat ale napewno jest w 100% lepszy od ciebie i dlatego cie tak to boli.

Ostatni raz przypominam o zakazie flamewaru na forum. //QuarK

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Serwer jak najbardziej PVP, ale trochę mało osób gra... Na dodatek serwer OFFline, ale to z tego powodu, że naprawiają bugi i niektóre błędy.

Było by trzeba jakoś przyciągnąć graczy, lecz to niemożliwe zapewne  -.-

Opublikowano

Na zadnym serwerze nie bedzie juz grac wystarczajaca liczba graczy, a to przez to ze kazdy ma dosc serwerow, ktore dzialaja max tydzien. Kolejnym powodem sa "tepi" admini, ktorzy sami na tych serwerach graja. Logiczne ze jak admin gra to sobie na postac wysle itemy z super bonami i myk wtedy idzie na pvp. Dlatego ludzie wola isc na serwery na ktorych juz jest duzo ludzi, czyli np. p4story, bo tam nawet jak gmi graja ( co robia i to widac dokladnie po ktorej stronie) to wiekszosc ma to gdzies, bo i tak jest co robic. Na malym serwie wpada sobie admin jako mag ze speedem 20+ i "kozaczy" w ardir to sie nie dziwmy, ze nikt niema ochoty z ( nazwijmy to po imieniu) "oszustami" grac. Podsumowujac gm jest od pilnowania serwera, a nie od grania na nim, to jest podstawa. Chcecie miec dobry serw jasne ogarnijcie bugi, ale bugi sa wszedzie, najpierw przestancie wkur***c innych graczy i wprowadzcie zakaz gry dla gm'ow na wlasnym serwie, jezeli tego nie zrobicie to caly czas ktos wkurzony na "oszustow" bedzie wam serwer niszczyl ( i bardzo dobrze, bo jak sie nie potrafi grac uczciwie to nie powinno sie grac w ogole :D).

Opublikowano

Musicie załatwić reklamę, bo inaczej nic z tego serwera nie będzie.

Wiele takich rzeczy mają inne serwery już i to lepsze, więc musicie czymś przyciągnąć graczy.

I te negatywne opinie wcale Wam nie pomagają.

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Tak naprawde srwer Ultimate moze stac stabilnie i nie musi byc Offline .

Mielismy ponad 70 graczy Online wiec mysle ze to juz ladne osiagniecie .

Wylaczylm go zeby ogarnac kilka rzeczy ktore byly nielegalne na serwerze. [bugowane goldy etc]

Zgodze sie z tym ze GMowie nie powinni grac i tak bedzie .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

kiedy serwer bedzie w pelni sprawny zeby mozna bylo grac bez zadnego wylaczania???

Tego jeszcze nikt nie wie... Wystarczy tylko czekać i trzy mać kciuki żeby był ON jak najszybciej.

Opublikowano

kiedy serwer bedzie w pelni sprawny zeby mozna bylo grac bez zadnego wylaczania???

Wtedy kiedy autor naprawi wszystkie błędy na serwerze i będzie można go odpalić stabilnie. 

Te pytania kieruj na PW do założyciela. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Opublikowano

A witam kochani :) Tomeczkoo poprawił oczeny, zobaczył co się dzieje w bazie(derion 5 gem eq, auuuć)
Po 1. Admini nie mają dostępu do bazy danych(nie mogą nic wysyłać)
po 2. Poleciał całkowity restart servera( itemy postacie etc.) wiem,że to spowoduje odejście 90% graczy, lecz inaczej nic się nie dało z tym zrobić. Derion biło się z krytów po 25. 
po 3. Jeżeli ktoś ma ochotę jeszcze pograć to zapraszam. Opłaciłem serva na kolejny miesiąc. Pliki są w miare stabilne(t mapa się nie wywala ostatnio)
po 4. START DZIŚ 18! 

Dodajcie swoje opinie etc. Jestem otwarty na sugestie. 

Opublikowano

Strona Servera    Planuje dodac gemy do NPC, i potrzeba zmienić drop z mobów i hp bosow, lecz przepraszam ale dzis juz nie dam rady . Bony nie wiem jakie są :) Sami to odkryjecie. Licze się z tym, że mało osób bedzie chetnych, lecz jeżeli ma ktoś ochotę to zapraszam. Proszę zgłaszać sugestie :)

Opublikowano

dlaczego nie moge sie zarejestrowac?

Serwer na razie nie działa.

Są drobne problemy i trzeba poczekać. 

Opublikowano

Derion ma po 5 gemów, derion bije za dużo. Valo ma ilości i uniki wszystko w nich misuje a im wszystko wchodzi to już jest okej.... Szkoda gadać... Najlepiej wspomnieć tylko o jednej stronie bo derion zawsze zły i są za bardzo OP. Najlepiej usuńcie na derionie wszystko do wbijania bonów i plusowania eq bo są tacy dobrzy...

Opublikowano

kiedy bedzie dzialac serwer?

Jakiś ziomek pisał, że dzisiaj o 18, ale strona jest off, więc jedynie trzeba czekać na odpowiedź autora. 

Opublikowano

Server dziala wszystko ladnie, lecz rejestracja z mojej niewiedzy nie byla dobrze zabezpieczona. Jest wylaczona aktualnie z powodow bezpieczenstwa. Gra narazie okolo 10 osob. Gdy zabezpiecze rejestracje przez sql inject zostanie ona ponownie otwarta. Przepraszam za problemy . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...