Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Patch 12.03.2015r. System Naramiennych Szarf

Gość Hya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[]

[]

[]

[]

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

[]

[]

[]

[]

Witam.

Dzisiaj wyszedł patch z nowym systemem naramiennych szarf, może komuś się przyda cuś.

Tutaj macie filmik ;]

tutaj z wiki

download

skan

Ss'y

Bi95J9R.jpg
EEB9Npj.jpg
VFciqqa.jpg

WAŻNE

JEBNIJ LAJKA, NIE KRĘPUJ SIĘ

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się wydaje że same pliki do clienta nie wystarczą aby to działało, dodatkowo będzie potrzebny jakiś quest, dif, kod do source.

Opublikowano

Mi się wydaje że same pliki do clienta nie wystarczą aby to działało, dodatkowo będzie potrzebny jakiś quest, dif, kod do source.

Wydaje mi sie,ze to bedzie całkiem nowy slot. Myślę, ze moze zostanie dodany moze do okienka z kostiumami. Ale przecież jeżeli cos takiego ma być dodane to i nowa kość musi być, żeby dobrze animacje wykonywalo. Wrócę do domu i to spróbuję ogarnąć. A co do tematu, przyda mi sie ze względu na download

download.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Musisz dorobić, ale wiesz zawsze już masz czas na plusie, bo nie musisz wyciągać grafe z clienta tylko pobierasz z tematu.

Wydaje mi sie,ze to bedzie całkiem nowy slot. Myślę, ze moze zostanie dodany moze do okienka z kostiumami. Ale przecież jeżeli cos takiego ma być dodane to i nowa kość musi być, żeby dobrze animacje wykonywalo. Wrócę do domu i to spróbuję ogarnąć. A co do tematu, przyda mi sie ze względu na download

download.

dobre i chyba też u siebie zrobię :D

Życzę wam chłopaki powodzenia !:]

A tutaj dam ss'y z tego systemu.

Bi95J9R.jpg

EEB9Npj.jpg

VFciqqa.jpg

Opublikowano

Pod okienkiem kostiumow dodali dwa nowe sloty. Jeden na owe szarfy a na drugi zakładają się teraz pieczęcie wierzchowców.

Opublikowano

­Dzięki, bo szukałeś i znaleźć nie mogłem.

Testował już ktoś?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

Niby czemu nie zrobi ;o

bo to cycu xD

i to zepsuje jego serwer o ! :D

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Czyli jednak co do nowych slotów w okienku od kostiumów to miałem rację :D

Ok pobieram i zaraz zaczynam patrzeć co tam jest :D

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Każda aktualizacja, każda c*****a, lepiej jakiś dungi niech dodadzą niskolevelowe :) Dodają jakieś gówno, oczywiście doszliśmy do etapu,że szarfy są w IS :) W skrócie mówiąc: niebawem zobaczymy itemy śr. 50/60 w is :)

Opublikowano

Każda aktualizacja, każda c*****a, lepiej jakiś dungi niech dodadzą niskolevelowe :) Dodają jakieś gówno, oczywiście doszliśmy do etapu,że szarfy są w IS :) W skrócie mówiąc: niebawem zobaczymy itemy śr. 50/60 w is :)

Pierwszy raz w życiu zgodzę się z Tobą, chyba za mało hajsu mają :D

Quest oraz reszta są już dostępne na zagranicznych forach ;d Wystarczy spolszczyć. :)

Zarzuć questem, bo na pewno komuś się przyda na starsze game.

potrzebna edycja src?

No jak robisz na src, to raczej ?:D

Opublikowano

W sumie spoko, gdyby te szarfy się tak nie wyróżniały nałożone na postać, mogli je mniejsze zrobić, coś pokombinować. To wygląda jakby zaraz postaci z metina na procesje do Częstochowy miały iść.

Opublikowano

W sumie spoko, gdyby te szarfy się tak nie wyróżniały nałożone na postać, mogli je mniejsze zrobić, coś pokombinować. To wygląda jakby zaraz postaci z metina na procesje do Częstochowy miały iść.

A może oni zrobili to z myślą o strajku rolników xD? <lol2>

a tak serio to można raczej zmniejszyć ;>

Mnie to się nie podoba, to już naprawdę zjebane jest jak stary c**j.

Opublikowano

R.I.P. 메틴2

01.2002 - 03.2015

Oficjalnie ogłaszam śmierć gry Metin2. Z chęcią cofnąłbym się do tych pięknych czasów, gdy przez małe kabelki w serwerowni przecisnęły się pakieciki z "wyciekniętymi" plikami serwerowymi. Bez levela obok nicku, bez dodatkowych map, bez nowych mobów, jeszcze z pierdoloną Tahomą (powodującą dylematy typu Gizarna czy Gizama?) zamiast Arial, pierwszych packerów, dedyków, Insomnii, Animów, czyli jednym słowem początków tego pięknego świata. Ale nie. Pojawił się zły troll, jak zawsze przyszedł on z niemiec i rozpierdolił całą grę każąc płacić sobie srogi hajs za itemsy, robiąc Pay-2-Win z modelu F2P i wypuszczając c*****e update'y znacznie rozbudowujące grę w 10 lat po jej oficjalnym wydaniu przyspieszając tym samym jej agonię.

Jak widać z tej krótkiej acz - mam nadzieję - ckliwej i nostalgicznej notki, ten patch mi się nie podoba i nie zamierzam go nigdy w życiu wykorzystać.

57199140501148694665.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...