Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Patch 12.03.2015r. System Naramiennych Szarf

Gość Hya

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

R.I.P. 메틴2

01.2002 - 03.2015

Oficjalnie ogłaszam śmierć gry Metin2. Z chęcią cofnąłbym się do tych pięknych czasów, gdy przez małe kabelki w serwerowni przecisnęły się pakieciki z "wyciekniętymi" plikami serwerowymi. Bez levela obok nicku, bez dodatkowych map, bez nowych mobów, jeszcze z pierdoloną Tahomą (powodującą dylematy typu Gizarna czy Gizama?) zamiast Arial, pierwszych packerów, dedyków, Insomnii, Animów, czyli jednym słowem początków tego pięknego świata. Ale nie. Pojawił się zły troll, jak zawsze przyszedł on z niemiec i rozpierdolił całą grę każąc płacić sobie srogi hajs za itemsy, robiąc Pay-2-Win z modelu F2P i wypuszczając c*****e update'y znacznie rozbudowujące grę w 10 lat po jej oficjalnym wydaniu przyspieszając tym samym jej agonię.

Jak widać z tej krótkiej acz - mam nadzieję - ckliwej i nostalgicznej notki, ten patch mi się nie podoba i nie zamierzam go nigdy w życiu wykorzystać.

Niestety, bolesna prawda na którą nic się nie da poradzić :-) Ale zostają jeszcze wspomnienia xD

EWOLUCJA : ]

84440201455649434251.jpg

Opublikowano

Niestety, bolesna prawda na którą nic się nie da poradzić :-) Ale zostają jeszcze wspomnienia xD

Pamiętam te czasy, jak pierwszy raz się zalogowałem i nie wiedziałem o co chodzi w tej grze i z czasem poznawałem nowe mapy, całe wakacje grało się w to a teraz to szkoda gadać jeszcze niech zrobią, że postać jest głodna i trzeba ją nakarmić i dostarczyć płyny no i że się wypróżnia :D

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Jak to dodać do siebie na serwer

Musisz dorobić w src, oraz w root.

Opublikowano

tak szczerze to po co to tu jest? kiedy to jest niekompletne?

To nawet nie jest 10% Systemu Szarf. :D

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Opublikowano

Nom, ciekawe.. co Twoim zdaniem (aż 90%) brakuje do tego tematu? Podkreślam, że tytuł tematu jest 'Metin2 Patch 12.03.2015r. System Naramiennych Szarf'. ;)

Opublikowano

tak szczerze to po co to tu jest? kiedy to jest niekompletne?

A po to, żeby choćby takie dzieci jak Ty miały patcha z szarfami?

No jeszcze czego?, to jest patch z pl'a a nie kompletny system szarf....

Nom, ciekawe.. co Twoim zdaniem (aż 90%) brakuje do tego tematu? Podkreślam, że tytuł tematu jest 'Metin2 Patch 12.03.2015r. System Naramiennych Szarf'. ;)

szkoda gadać powiem Ci chłopie.

@Edit

pokazałbym znowu rozmowy z Tobą ale szkoda czesu ;/ Prawda jest taka że nikt tego nie wykorzysta bez kodu a odświeżasz to jak pojeb.

Jaką rozmowę ty jesteś jakiś zry.... czy jak, że gadasz mi o jakiejś rozmowie?,  omg, zgłaszam post jako spam., no to kur. niech sobie zrobi kod?.... Nie myślcie sobie, że wszystko na tacy będzie podane,

Opublikowano

A po to, żeby choćby takie dzieci jak Ty miały patcha z szarfami?

pokazałbym znowu rozmowy z Tobą ale szkoda czesu ;/ Prawda jest taka że nikt tego nie wykorzysta bez kodu a odświeżasz to jak pojeb.

Opublikowano

Szarfy to kolejny dodatek do is-a w którym trzeba dać bony. 

Troszkę za dużo tego już wyszło i nie widzę już na to innego pomysłu.

PS. przydało by się coś więcej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...