Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Patch 12.03.2015r. System Naramiennych Szarf

Gość Hya

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

R.I.P. 메틴2

01.2002 - 03.2015

Oficjalnie ogłaszam śmierć gry Metin2. Z chęcią cofnąłbym się do tych pięknych czasów, gdy przez małe kabelki w serwerowni przecisnęły się pakieciki z "wyciekniętymi" plikami serwerowymi. Bez levela obok nicku, bez dodatkowych map, bez nowych mobów, jeszcze z pierdoloną Tahomą (powodującą dylematy typu Gizarna czy Gizama?) zamiast Arial, pierwszych packerów, dedyków, Insomnii, Animów, czyli jednym słowem początków tego pięknego świata. Ale nie. Pojawił się zły troll, jak zawsze przyszedł on z niemiec i rozpierdolił całą grę każąc płacić sobie srogi hajs za itemsy, robiąc Pay-2-Win z modelu F2P i wypuszczając c*****e update'y znacznie rozbudowujące grę w 10 lat po jej oficjalnym wydaniu przyspieszając tym samym jej agonię.

Jak widać z tej krótkiej acz - mam nadzieję - ckliwej i nostalgicznej notki, ten patch mi się nie podoba i nie zamierzam go nigdy w życiu wykorzystać.

A ja mam ;d Na podstawie tego systemu można zrobić tyle pieknych rzeczy ;) Dzieki Ci GF ;d

Ups odkopałem ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...