Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Cavis/Edenium + KOD SOURCE

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

R

E

K

L

A

M

A

-

-

-

PACZKA Z PLIKAMI ORAZ KODEM + BAZA BEZ ACCOUNT :

https://mega.co.nz/#!3B5ADQIJ!9RA_zfmZTsUSnns8PcBlXy3Fc92qhKvUODFDNqlurSs

SKAN :

http://scr.hu/1j5c/d695z

HASŁO :

zaq1@WSXcde3

W paczce znajdziecie source game/db/binki

Fixy, baza danych (bez account) + pliki serwerowe.

PS. Pliki edenium to w 80% pliki serwerowe cavisa

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i takie wstawki są o niebo lepsze. Szkoda,że nie czego wyciągnąć z tych pliczków bo przyznam,że szukam czegoś fajnego.

Opublikowano

Pliki to pliki Edenium, tak? Da się je normalnie uruchomić na cliencie Edenium?

Potestuje i się zobaczy czy działa, czy oprócz pliku Eden.tgz / Bazy trzeba wrzucić coś jeszcze by serwer uruchomił? :)

image.png

Opublikowano

Po wgraniu plików mam jakiś dziwny błąd podczas wpisania /start , czy trzeba coś jeszcze zainstalować oprócz Eden.tgz i Bazy Danych?

SS BŁĘDU: 

6778xf8ks4e1.png

image.png

Opublikowano

Niepotrzebnie wstawiales kod kolego. Teraz sie zleca developery arisy, canzasy i inne bydleta. 300 serwerow zaraz wyjdzie na tym:/ Ujnia:( O ile tam wogole jest faktycznie ten kod w pelni...

Hejt ON

Opublikowano

­

Po wgraniu plików mam jakiś dziwny błąd podczas wpisania /start , czy trzeba coś jeszcze zainstalować oprócz Eden.tgz i Bazy Danych?

SS BŁĘDU: 

6778xf8ks4e1.png

liby.

Niepotrzebnie wstawiales kod kolego. Teraz sie zleca developery arisy, canzasy i inne bydleta. 300 serwerow zaraz wyjdzie na tym:/ Ujnia:( O ile tam wogole jest faktycznie ten kod w pelni...

Hejt ON

skarbie ja ten kod mam od mc :(

pozdrawiam Aris aka Cannzas

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­

liby.

skarbie ja ten kod mam od mc :(

pozdrawiam Aris aka Cannzas

Ty to ktore to juz twoje konto na mpc ? 100?

Topic : Usun kod czlowieku. Nie rob siary cyrkow...

Opublikowano

Od kogo masz niby ten kod? 

Czlowieku nie patrz co on pisze. Zle zrobiles ze wstawiles. On zawsze ma wszystko i zawsze wczesniej. Szkoda tylko ze dopiero tak pisze jak sie cos pojawia. Dno. Widzisz mowilem ze sie zleca gownojady... Aj szkoda,szkoda. Tyle ode mnie.

Opublikowano

Czlowieku nie patrz co on pisze. Zle zrobiles ze wstawiles. On zawsze ma wszystko i zawsze wczesniej. Szkoda tylko ze dopiero tak pisze jak sie cos pojawia. Dno. Widzisz mowilem ze sie zleca gownojady... Aj szkoda,szkoda. Tyle ode mnie.

Nieliczni to wykorzystają.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

Takkk od Gumisia ojojo :(

Japa tam i nie szczekaj.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Witam może mi pan powiedzieć, proszę, co aktualizacje naprawia błędy, które mają źródło poate.Daca proszę, jeśli to możliwe, proszę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...