Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Cavis/Edenium - Liby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie otóż, mam taki błąd podczas gdy uruchamiam serwer na plikach Edenium/Cavis:

6778xf8ks4e1.png

Napisano mi że są to Liby, skąd mam je wziąć bo w paczce z tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1384310-pliki-serwerowe-cavisedenium-kod-source/#entry11752978

Pliki Dane Przez: @DonMamutos nie ma tych libów bądź ja jestem ślepy :D :P Proszę o pomoc bo pliki Edenium przypodobały mi się. ^_^

image.png

Opublikowano

Wrzuciłem do /usr/lib (Maszyna 32 Bitowa) Wrzuciłem również do /usr/libexec i jakoś nie śmiga, nadal ten sam problem :v

image.png

Opublikowano

Wrzuciłem do /usr/lib (Maszyna 32 Bitowa) Wrzuciłem również do /usr/libexec i jakoś nie śmiga, nadal ten sam problem :v

Nadałeś Chmody 777? :)

Opublikowano

Do tego się chmody nadaje? ;o xD Zaraz zerknę. Bo nie nadawałem nic, lel :P

~Nadałem prawa i dupa, nadal to samo ;] Chujnia.

image.png

Opublikowano

Do tego się chmody nadaje? ;o xD Zaraz zerknę. Bo nie nadawałem nic, lel :P

~Nadałem prawa i dupa, nadal to samo ;] Chujnia.

No bo te liby co dał ci Lajk, nie ma tam tego liba co ci brak.

Czyli - Libz.so.6 znajdź na necie liby o dodaj. ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAvixo. Nie mogę coś znaleźć tego liba, wydaje mi się że jednak jest tam ten owy LIB, nie mogę zmienić praw tego Liba 1 na 777, Brak praw piszę.

image.png

Opublikowano

jak error bedzie dalej .  /usr/lib32/metin2 jak niema  takiego folderu to go zrob i wjeb tam piliki .

1.) upload every file in the lib-directory to /usr/local/lib32/metin2

If this folder does not exist, create it!
Opublikowano

Nadałem prawa zrobiłem lib32 folder, nadal to samo, widzę tylko że dzięki takim radą co raz więcej syfu na maszynie mi się pojawia.. :x

image.png

Opublikowano

Nadałem prawa zrobiłem lib32 folder, nadal to samo, widzę tylko że dzięki takim radą co raz więcej syfu na maszynie mi się pojawia.. :x

Mam dla Ciebie radę. Zostaw te pliki, skoro nie potrafisz nawet dograć bibliotek do maszyny to nie bierz się za tworzenie serwera, zacznij od podstaw. Są to zaawansowane pliki, nie poradzisz sobie z edycją ich.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

@DonMamutos Skoro dajecie na tym forum takie syfy to nie moja wina.. ;p Nie tworzyłem serwera 2-3 lata, posiadam edytowane pliki Aline2, na Terenzo również stawiałem, owe pliki mi nie odpowiadają, człowieku byś napisał jak dodać to poprawnie, tylko "twoje" pliki nie działają, tzn. wywalają owy błąd. (Z tego co widzę wy też nie potraficie dodać, skoro takie z*******e rady dajecie.)

Postawiłem okoo 5 plików serwerowych, wszystkie mi nie odpowiadały, dlatego chcę po prostu zobaczyć jak to na tych owych plikach wygląda, bo z prezentacji wynika że mają dość fajne rzeczy.

image.png

Opublikowano

@DonMamutos Skoro dajecie na tym forum takie syfy to nie moja wina.. ;p Nie tworzyłem serwera 2-3 lata, posiadam edytowane pliki Aline2, na Terenzo również stawiałem, owe pliki mi nie odpowiadają, człowieku byś napisał jak dodać to poprawnie, tylko "twoje" pliki nie działają, tzn. wywalają owy błąd. (Z tego co widzę wy też nie potraficie dodać, skoro takie z*******e rady dajecie.)

Już Ci powiedziałem, musisz dograć biblioteki do systemu które wykorzystuje silnik gry. Chcesz mieć wszystko na gotowe? że niby mam Ci podesłać wszystko i krok po kroku napisać co masz robić? Nie chcesz to nie używaj tych plików.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

@DonMamutos Nie że nie chcę, właśnie bardzo chce bo są to jedne z tych "lepszych" plików, dograłem biblioteki do systemu i nie działa to co mam zrobić? :x 

image.png

Opublikowano

Zrobiłem tak z początku, zrobiłem tak przed chwilką i znowu nie działa :x Czy aby na pewno te liby co dał Lajk są aby na pewno prawidłowe i kompletne? :>

@Edit

Dodam że maszyna jaką wykorzystuje to maszyna By Taki Niesmialy.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...