Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Cavis/Edenium + KOD SOURCE

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

­

Takkk od Gumisia ojojo :(

Japa tam i nie szczekaj.

bahahhahahahhahah

Weź mnie nie rozpierdalaj.

antymix pliczki jak juz wcześniej mówiłem syfne, nic ciekawego w tym nie ma.

Opublikowano

Niepotrzebnie wstawiales kod kolego. Teraz sie zleca developery arisy, canzasy i inne bydleta. 300 serwerow zaraz wyjdzie na tym:/ Ujnia:( O ile tam wogole jest faktycznie ten kod w pelni...

Hejt ON

Oni nawet kompilować nie umieją.

XJHIavu.png

Opublikowano

­

bahahhahahahhahah

Nie no system petów dość ciekawy i unikalny(moim zdaniem) ale to jak już kto woli :)

Może nie umieją ale i tak na tym będą jechać i koksić że mają kod i mimo że korzystanie z wyciekłego source wiąże się z samobójstwem serwera.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

­

bahahhahahahhahah

Sam jesteś nieciekawy xDD

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

Teraz każdy będzie jechał na tym source i kozaczył że ma kod ^^

Jedyny minus dla czego mogłeś nie dawać tego.

+ dziurawiec :*

Mów za siebie :)

­

Teraz każdy będzie jechał na tym source i kozaczył że ma kod ^^
Jedyny minus dla czego mogłeś nie dawać tego.

+ dziurawiec :*

Mów za siebie :)

@
Link do prezentacji można prosić ? :)

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Przecież to nie pliki Cavis'a  xD  xD  xD

A source i pliki edeniuma od dawna na forumku, nie wiem po co to wrzucałeś, chyba tylko chcesz sobie chłopcze problemów narobić  :D

vlRm1nY.png

Opublikowano

Przecież to nie pliki Cavis'a  xD  xD  xD

A source i pliki edeniuma od dawna na forumku, nie wiem po co to wrzucałeś, chyba tylko chcesz sobie chłopcze problemów narobić  :D

Edenium = 80% systemów cavisa. W cliencie masa podje..nych kodów nixa ze stopkami xDD

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jeśli ktoś znający się na rzeczy robi serwer na source, to raczej nie pobiera czyjegoś kodu z mpc, tylko ma swój. Ale może komuś się przyda.

Już widze milion tematów na mpc: Jak to skompilować? Jak to naprawić? Jak to odpalić? :D

sygnaaapn_wenrsax.png

Opublikowano

Jeśli ktoś znający się na rzeczy robi serwer na source, to raczej nie pobiera czyjegoś kodu z mpc, tylko ma swój. Ale może komuś się przyda.

Już widze milion tematów na mpc: Jak to skompilować? Jak to naprawić? Jak to odpalić? :D

Po to chyba jest kod? Raczej nie pobierał bym gotowego game. Kod jak najbardziej.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

Edenium = 80% systemów cavisa. W cliencie masa podje..nych kodów nixa ze stopkami xDD

Coś Ci się pojebało, to są pliki Edenium a nie Armentisa, na Armentisie miałeś 80% gotowych systemów od nixa a nie Pavcio na Edenium

Opublikowano

­

Coś Ci się pojebało, to są pliki Edenium a nie Armentisa, na Armentisie miałeś 80% gotowych systemów od nixa a nie Pavcio na Edenium

Gdzie ja napisałem że armentis to edenium? Bez mózgi człowieku. Współpracuje z nixem, to że mam jego systemy które kupiłem to chyba normalne. Nikt nie jest tak z*******y jak Ty. Połowa tych systemów które są na tych wszystkich serwerach metina to są właśnie pisane na podstawie kodów nixa, nawet kur... stopki w kliencie edenium są nixa, a druga połowa tych systemów jest pisana na podsatwie epvp. Więc nie pier... mi tu co ja miałem a czego nie miałeś Ty. Bo gówno wiesz co siedziało w tych plikach. A zapewniam Cie że aktualny armentis, to są pliki które ja tworzyłem wraz z wipkiem. Są tam jego questy które widziałem na starcie, i pełno systemów z mpc/nixa które sam wgrywałem. Deco na jakiej podstawie zrobił swój dom aukcyjny? Na podsatwie domu nixa. Pier..dolony gimbusie, masz oczy zalane gównem osób którym liżesz dupala i masz czelność wytykać mi moje błędy. 

Ps. Ile online sembia?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

Gdzie ja napisałem że armentis to edenium? Bez mózgi człowieku. Współpracuje z nixem, to że mam jego systemy które kupiłem to chyba normalne. Nikt nie jest tak z*******y jak Ty. Połowa tych systemów które są na tych wszystkich serwerach metina to są właśnie pisane na podstawie kodów nixa, nawet kur... stopki w kliencie edenium są nixa, a druga połowa tych systemów jest pisana na podsatwie epvp. Więc nie pier... mi tu co ja miałem a czego nie miałeś Ty. Bo gówno wiesz co siedziało w tych plikach. A zapewniam Cie że aktualny armentis, to są pliki które ja tworzyłem wraz z wipkiem. Są tam jego questy które widziałem na starcie, i pełno systemów z mpc/nixa które sam wgrywałem. Deco na jakiej podstawie zrobił swój dom aukcyjny? Na podsatwie domu nixa. Pier..dolony gimbusie, masz oczy zalane gównem osób którym liżesz dupala i masz czelność wytykać mi moje błędy. 

Ps. Ile online sembia?

nie jaraj się tak, bo sam mam te systemy :*

@topic

Co to są liby ? :D

Opublikowano

Baza danych  jak i  kod nie są kompletne ... pliki  to  zwykły  syff, aczkolwiek Komuś się coś może przydać ( np systemy  nixa z klienta)

Opublikowano

­

nie jaraj się tak, bo sam mam te systemy :*

@topic

Co to są liby ? :D

Cannzas ja Ci wierze, Ty wszystko miałeś zawsze pierwszy. Ale tylko gdy to ktoś udostępnił.

Baza danych  jak i  kod nie są kompletne ... pliki  to  zwykły  syff, aczkolwiek Komuś się coś może przydać ( np systemy  nixa z klienta)

W bazie danych nie ma tylko rozszerzonych tabeli log. Kod game i db jest kompletny. Do binki brakuje kilku rzeczy. Fakt, pliki to syf.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ps. Ile online sembia?

A ja nadal czekam aż wymienisz te systemy od nixa i z epvp  :(

Swoją drogą, nie panosz się tak tutaj przegrywie bo zaraz nixo Ci będzie wdzięczny że jego systemy które sprzedaje pojawią się na MPC ;)

vlRm1nY.png

Opublikowano

Które te src wziąść z którego pliku ?

Source release?

Enden jumek?

I co z tymi fajxami :D Wgrac je czy juz jest załatane ?

Opublikowano

Source release?

Enden jumek?

I co z tymi fajxami :D Wgrac je czy juz jest załatane ?

Powodzenia w używaniu :rolleyes:

vlRm1nY.png

Opublikowano

­

Cannzas ja Ci wierze, Ty wszystko miałeś zawsze pierwszy. Ale tylko gdy to ktoś udostępnił.

W bazie danych nie ma tylko rozszerzonych tabeli log. Kod game i db jest kompletny. Do binki brakuje kilku rzeczy. Fakt, pliki to syf.

No wiesz skoro ktoś coś Ci daje a potem jakieś ciecie to wrzucają na forum i wielka podjarka czy coś to wiesz.

Oj dużo rzeczy mam tak tylko dla siebie oj dużo. np. nestiuma.

Odradzam w sumie pracy na tych plikach tak czy siak :)

Lepiej czysty src.

Opublikowano

­

No wiesz skoro ktoś coś Ci daje a potem jakieś ciecie to wrzucają na forum i wielka podjarka czy coś to wiesz.

Oj dużo rzeczy mam tak tylko dla siebie oj dużo. np. nestiuma.

Odradzam w sumie pracy na tych plikach tak czy siak :)

Lepiej czysty src.

Sam dostawałeś rzeczy od ludzi którymi się potem chwaliłeś lub wrzucałeś na mpc.

Mówisz jakbyś sam umiał "używać" src.

Opublikowano

Source release?

Enden jumek?

I co z tymi fajxami  :D Wgrac je czy juz jest załatane ?

Prosze o odpowiedz:D

Opublikowano

­

Sam dostawałeś rzeczy od ludzi którymi się potem chwaliłeś lub wrzucałeś na mpc.

Mówisz jakbyś sam umiał "używać" src.

No widzisz ja to nie ty pionu ;]

Ucz się C++ to będziesz ogarniał ^^

@Są jakieś fajne systemy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...