Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe Cavis/Edenium + KOD SOURCE

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

No widzisz ja to nie ty pionu ;]

Ucz się C++ to będziesz ogarniał ^^

@Są jakieś fajne systemy ?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Idź dalej próbować kupić sorsa od teodora lub endymiona bo jesteś takim pionkiem że nawet sobie skompilować nie umiesz.

819647682529a5633452b9bbe28bcd12.png

Masz pionku.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 rok później...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Logi xD ?

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Mam taki błąd conenction refused pomoże ktoś?

mysql_query error: Table 'player.item' doesn't exist
query: SELECT MAX(id) FROM item WHERE id >= 2000000000 and id <= 2100000000
Opublikowano

Teraz mam niepoprawne passy:

SYSERR: Mar  7 15:57:27 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Table 'player.land' doesn't exist
query: SELECT id, map_index, x, y, width, height, guild_id, guild_level_limit, price FROM land WHERE enable='YES' ORDER BY id
SYSERR: Mar  7 15:57:27 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Column 'name' in field list is ambiguous
query: SELECT empire, pid, name, money, windate FROM monarch a, player b where a.pid=b.id
SYSERR: Mar  7 15:57:27 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Mar  7 15:57:27 :: pid_deinit: 

Pomoże ktoś?
Opublikowano

Mam niepoprawne passy jak wpisuję taki bład w db:

SYSERR: Mar  7 16:18:34 :: DirectQuery: AsyncSQL::DirectQuery : mysql_query error: Column 'name' in field list is ambiguous
query: SELECT empire, pid, name, money, windate FROM monarch a, player b where a.pid=b.id
SYSERR: Mar  7 16:18:34 :: socket_bind: bind: Address already in use
SYSERR: Mar  7 16:18:34 :: pid_deinit: 

Pomoże ktoś?
Opublikowano

Teraz mam wpisuję passy pisze że złe w auth taki bład:

query failed: Table 'player.account' doesn't existquery failed: Table 'player.account' doesn't exist (query: SELECT PASSWORD('serwer'),password,securitycode,social_id,id,status,availDt - NOW() > 0,UNIX_TIMESTAMP(silver_expire),UNIX_TIMESTAMP(gold_expire),UNIX_TIMESTAMP(safebox_expire),UNIX_TIMESTAMP(autoloot_expire),UNIX_TIMESTAMP(fish_mind_expire),UNIX_TIMESTAMP(marriage_fast_expire),UNIX_TIMESTAMP(money_drop_rate_expire),UNIX_TIMESTAMP(create_time) FROM account WHERE login='eth' errno: 1146)

Pomoże ktoś?
Opublikowano

Teraz mam wpisuję passy pisze że złe w auth taki bład:

query failed: Table 'player.account' doesn't existquery failed: Table 'player.account' doesn't exist (query: SELECT PASSWORD('serwer'),password,securitycode,social_id,id,status,availDt - NOW() > 0,UNIX_TIMESTAMP(silver_expire),UNIX_TIMESTAMP(gold_expire),UNIX_TIMESTAMP(safebox_expire),UNIX_TIMESTAMP(autoloot_expire),UNIX_TIMESTAMP(fish_mind_expire),UNIX_TIMESTAMP(marriage_fast_expire),UNIX_TIMESTAMP(money_drop_rate_expire),UNIX_TIMESTAMP(create_time) FROM account WHERE login='eth' errno: 1146)

Pomoże ktoś?

Table 'player.account' doesn't exist

Opublikowano

To znaczy co jest nie tak? Podmieniałem player.index player, account i nadal to samo?

scrashowana tabela... nie da sie jej odtworzyć.

sing.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zadziala ja te pliki odpali serwer na nich?

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...