Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Realm of Shakes and Fidget

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doszły mnie słuchy, ze ktoś rozpowiada kompletne bzdury. Żadnego resetu nie będzie.

Wprowadzę aktualizację z wojnami gildii w najbliższym czasie.

PS event grzybków automatycznie włączony :)

Hejo

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie się gra, aczkolwiek poprawiłbym ten chat z boku. Jakoś inaczej go zrobił.

Masz rację, ten czat nie sprawdza się już wystarczająco dobrze.

Jak znajdę trochę wolnego czasu to zajmę się tym i kilkoma innymi rzeczami :)

Hejo

Opublikowano

Wbijam na serwa a tam ponad 40 graczy online o.O

i to bez żadnego podkręcania bo licznik czatu jest z osobnej strony (do tego taka sama wartość wyświetlana jest w panelu admina) ;)

Oficjalnie ROSAF to najdłużej istniejący polski prywatny serwer SF'a

Hejo

Opublikowano

@#NO Karolevsky

To zależy od tego czy kupujesz grzybki.

Wypierdalaj z tego tematu. Nic nie zależy od tego czy kupujesz grzyby. Możesz wbić topke nie kupując ani jednego grzyba.

Nie myl ROSAF z tym twoim gównem na którym gracze dostają codziennie spam że jest promocja na grzyby albo żeby wspierali serwer bo nie masz na opłacenie.

Serwer stoi najdłużej ze wszystkich serwerów prywatnych i przez cały ten czas nie poprosiłem nikogo o jego pieniądze.

Sam wyexpiłem 300lvl nie doładowując sobie grzybów.

Nie pisz w tym temacie bo tylko go zaśmiecasz offtopem.

@#NO Karolevsky Sytuacja się nie zmienia, jak chcesz nagrywać to możesz nagrywać. Za każdy like (lub dislike) dostajesz 1 grzybka.

A jak chcesz wiedzieć ile wbijesz w jeden dzień to sam sprawdz.

Dziennie dostępne jest 500 awanturniczości dla każdego gracza (nie ważne czy zapłacił czy nie).

Hejo

Opublikowano

Grzybki co jakiś czas się odnawiają do tej kwoty 100? Czy są dodawane, czy coś? A może można je tylko uzyskać za pośrednictwem kupna? Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Grzybki co jakiś czas się odnawiają do tej kwoty 100? Czy są dodawane, czy coś? A może można je tylko uzyskać za pośrednictwem kupna? Proszę o odpowiedź.

Dodatkowe grzyby dostaje sie w weekendy w karczmie za zadania.

Od pon. do pt. dropi po 1 grzyb, - który najcześciej używa się w chwili pomijania misji - czyli wychodzisz na zero.

Hejo

Opublikowano

Na czacie w grze zaproponowałem, że mogę zrobić wyświetlanie nicków graczy, którzy są online.

Oprócz oczywiście standardowego licznika (obecnie 40 osób online :D)

Do tego licznik graczy AFK

Zaczekam na opinie/sugestie i zaczynam to robić :)

Hejo

Opublikowano

Nie mogę pisać na koncie Vactouser534 bo, nie mogę się zalogować. Będę pisał na tym... wiec... kiedy zamierzasz zrobić event orka lub coś w stylu słoniątka? :D

Posty: [10] [20] [30] [40] [50] [60] [70] [80] [90] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [500]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...