Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Realm of Shakes and Fidget

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Norbertsons Zeus nie ma dostępu do rosaf ale pewnie miałby, gdyby zapytał - jednak za wszelką pomoc z tego miejsca dziękuję mu.

Jeszcze w tym tygodniu pojawi się więcej fixów #mannik

Hejo

Opublikowano

Wgrany nowy UPDATE.
Zaktualizowano wiele brakujących rzeczy np. Wieża, Portale, Gildie, Lustro, Rankingi etc.

Z powodu zmian w bazie danych i kodzie nie udało mi się przenieść itemów więc każdy gracz dostał 100 000 Złota i 100 Grzybów na zakup nowego ekwipunku!
W przypadku problemów proszę pisać do her0es na PW w grze. Warto wyczyścić ciasteczka jeśli coś nie działa (np. dodawania poziomów w gildii).

Hejo

Opublikowano

Chyba coś popsuło sie z 4 lochami. Nie moge na nie wiejsc mimo posiadania klucza i oczyszczenia wszystkich poprzednich lochów.

Opublikowano

Chyba coś popsuło sie z 4 lochami. Nie moge na nie wiejsc mimo posiadania klucza i oczyszczenia wszystkich poprzednich lochów.

@1361622928-U485574.pngMigaro wyczysc ciasteczka, spróbuj na innej przeglądarce, to zazwyczaj pomaga (klucz przeciągasz na postac oczywiscie)

Hejo

Opublikowano

Dzięki wielkie. Pomogło :) . Chciałem też spytać czy działa WC?

tak działa :) klucz  mozesz dostac w karczmie od 100lev

Hejo

Opublikowano

A powiedz.. Co z lochami gildijnymi? (Chodzi mi o te stare, klasyczne) Dodałeś te najnowsze (Za co szacun :D ) ale tych klasycznych.. niestety. I chciałem spytać czy jest możliwość ich dodania w najbliższym czasie. :)

Opublikowano

Dodane automatyczne aktywacje dodatkowych grzybów w soboty i niedziele.

Do tego co środe losowy event na słoto/exp/epiki :)

Wiem że mogłem to dodać już dawno ale od startu serwera spóźniłem się z odpaleniem eventu tylko 2 lub 3 razy :)

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...