Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Realm of Shakes and Fidget

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxSeremo wiadomo, że skrypt gildii to obecnie jeden z najstarszych znajdujących się w większości requestów

Skrypt w którym był bug na grzyby naprawiłem więc czepiłeś się tego ;) ale spoko, logi mam - narobiłeś ponad 500 wpisów więc będzie łatwiej naprawić

Usunięcie czegoś z serwera by bug nie działał to nie jest naprawa bugu :P

Usunięcie czego? Wywaliłem tylko to, co Seremo narobił; 2 gildie i zaproszenia nic więcej jeszcze nie usuwałem.

A jeśli chodzi Ci o skrypt którym bugowałeś sobie grzyby to napisałem go od początku bo był na tyle prosty, ze zrobienie tego zajęło mi 5minut i teraz działa w 100% prawidłowo.

A no to okej, bo wcześniej jak pojawił się devbot to po prostu usnąłeś opcje. Teraz nie testowałem :)

1000093817-removebg-preview-1.png

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngxSeremo wiadomo, że skrypt gildii to obecnie jeden z najstarszych znajdujących się w większości requestów

Skrypt w którym był bug na grzyby naprawiłem więc czepiłeś się tego ;) ale spoko, logi mam - narobiłeś ponad 500 wpisów więc będzie łatwiej naprawić

Usunięcie czegoś z serwera by bug nie działał to nie jest naprawa bugu :P

Usunięcie czego? Wywaliłem tylko to, co Seremo narobił; 2 gildie i zaproszenia nic więcej jeszcze nie usuwałem.

A jeśli chodzi Ci o skrypt którym bugowałeś sobie grzyby to napisałem go od początku bo był na tyle prosty, ze zrobienie tego zajęło mi 5minut i teraz działa w 100% prawidłowo.

A no to okej, bo wcześniej jak pojawił się devbot to po prostu usnąłeś opcje. Teraz nie testowałem :)

Nie, nie. Musiałeś rosaf z czymś innym pomylić bo ja niczego nie usuwałem z powodu devbota ;)

Miałem wtedy starszą wersje swf więc mogło nie działać :)

Hejo

Opublikowano

Nie skrypt gildii tylko cały request ;) A te twoje banowanie na "ip" też coś nie działa.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie skrypt gildii tylko cały request ;) A te twoje banowanie na "ip" też coś nie działa.

Jak sie ma VPN to chyba oczywiste.

Co do starego requesta, to pisanie go od zera mija się z celem bo serwer jest dla zwykłych graczy a nie forumowych hakerów edytujących linki.

Mam pisać wsyztko od nowa, żeby kilka osób nie mogło zrobić czegoś za co teraz i tak dostają bany?

I weź tu się reklamuj na MPC :D

Hejo

Opublikowano

Dodane losowe prezenty dzienne, zapraszam kto jeszcze nie grał ;)

http://rosaf.pl/ClassicRealm Link do wersji klasycznej, nowa wersja planowana na następny miesiac

//Edit m

Mniejsza z tym spoko serw :) polecam mało bugów ważniejszych brak

ależ mnie nie lubisz xD

Usunął mi konto (za spam to rozumiem) 

Założyłem nowe i nic nie robiłem i ban xD

6918414778166941416993.pngI weź se tu pograj ... xD chciałe uczciwie grać (bo nie ma bugów na grzyby)

Opublikowano

wscieklyluj1234 spamowal logami to dostal bana ;)

Dodane nowe avatary ;) zapraszma na serwer nowych graczy ;)

fajnie, ktoś podszył się :( 

Ale polecam serwer nie ma bugów

Opublikowano

@lujek1232 zbanowałem Ci konto na którym zrobiłeś 2k wpisów

zarejestrowałes kolejne i narobiłes 1k wpisów.. graj przez swf a nie boty/linki to bana nie bedzie ;)

ok przez linki expiłem xD

Opublikowano

Polecam serwer, widać, że admin się stara i cały czas go ulepsza ;)

Opublikowano

Żeby grać na tablecie przydało by się jakieś 8" / 10"

Ale jak już to polecam przeglądarkę Puffin Browser ;)

Co prawda do robienia karczmy to słabe rozwiązanie ale zawsze można zrobić jakiś atak czy odpisać na wiadomość :)

DQd2T8P.jpg

Hejo

Opublikowano

ale są :(

Ale polecam serwer :)) widać że stara się :) i to skutecznie a liczba online czasami przekracza nawet 70 online !

uqsG32H.jpg

Opublikowano

Ale polecam serwer :)) widać że stara się :) i to skutecznie a liczba online czasami przekracza nawet 70 online !

uqsG32H.jpg

Chłopcze jakbym tego nie powiedział Nerfinkowi to tylko oprócz mnie tylko ekipa atesi by o tym wiedziała

920e02f989c9735d1e8db21549c67a4b.jpeg

i nie, nie dowiedziałem się o tym od nich bo gilu to odkrycie opublikował w jakimś temacie ok. tydzień po mojej prywatnej wiadomości:

ded49bd43d78925617ba2cf786bd405e.jpeg

a i bug jest już naprawiony a zbugowane konta skasowane (łącznie 2 skasowane)

Hejo

Opublikowano

uqsG32H.jpg

Chłopcze jakbym tego nie powiedział Nerfinkowi to tylko oprócz mnie tylko ekipa atesi by o tym wiedziała

920e02f989c9735d1e8db21549c67a4b.jpeg

i nie, nie dowiedziałem się o tym od nich bo gilu to odkrycie opublikował w jakimś temacie ok. tydzień po mojej prywatnej wiadomości:

ded49bd43d78925617ba2cf786bd405e.jpeg

a i bug jest już naprawiony a zbugowane konta skasowane (łącznie 2 skasowane)

Tego buga nie mam od nerfinka ani od nikogo sam znalazłem go :) wczoraj :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...