Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Realm of Shakes and Fidget

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę pisać na koncie Vactouser534 bo, nie mogę się zalogować. Będę pisał na tym... wiec... kiedy zamierzasz zrobić event orka lub coś w stylu słoniątka? :D

myślę, że wcześniej będzie "[Event]Ork" tj. jutro :D

wszyscy gracze dostaną PW z informacją co i jak

obecnie ogarniam też automatyczne czyszczenie starych wiadomości/raportów bo jak wiadomo jest limit na 100 wiadomości

do tego to co pisałem wcześniej o graczach aktywnych w danej chwili

Hejo

Opublikowano

Postać ewentowa pojawiła się na serwerze!

[Event]Ork znowu zaatakował! Tym razem posiada 500 000 pkt honoru!

Zaatakuj go i odbierz należną Ci cześć.

Szybko, póki będzie za późno :)

Hejo

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngangelwar345 może dawno dawno nie zmieniałeś EQ? Na tym lvl powinieneś dać rade ;)

Nie mam jak zmienić eq bo, w karczmie nie ma epików a na wieży zatrzymałem się na 85 piętrze. :D Napiszesz jakiś sposób bo mam tylko 30 grzybów :D

To chyba nie są złe staty :/ http://scr.hu/82ji/hfo12

Posty: [10] [20] [30] [40] [50] [60] [70] [80] [90] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [500]

Opublikowano

Nie mam jak zmienić eq bo, w karczmie nie ma epików a na wieży zatrzymałem się na 85 piętrze. :D Napiszesz jakiś sposób bo mam tylko 30 grzybów :D

To chyba nie są złe staty :/ http://scr.hu/82ji/hfo12

trafiają się epiki w karczmie :)

możesz kupować i sprzedawać itemy za złoto (wtedy po jednym itemie sie wymienia i pojawia sie nowy - może trafić na epika) :)

a jak masz więcej czasu a nie chcesz kupować grzybów to możesz nie przyspieszać misji w karczmie (zawsze to kilka grzybów więcej)

Hejo

Opublikowano

Refresh i kolejne drobne zmiany: Na stronie pojawiło się nowe "okienko" :D, znajdują się w nim reklamy.. a właściwie polecane gry.
Jako, ze serwer jest darmowy każda forma wsparcia jest dobra (tym bardziej, że w grze nie ma ItemShopu na który wydaje się dużo grzybów) - oczywiście nic nie jest obowiązkowe.

Okienko z reklamą nie jest uciążliwe bo wyświetla się tylko dla niezalogowanych użytkowników. Więc aby je zobaczyć musisz się wylogować i nacisnąć F5 (odśwież strone)

Niebawem więcej zmian :)

Hejo

Opublikowano

Znowu wybieramy się na safari aby zapolować!

Zasady ulegają lekkiej zmianie - do odebrania będzie więcej nagród ponieważ ilosć graczy się zwiększyła!

Każdy gracz, który pokona przedstawionego niżej potwora i wstawi screena (screen nie może być zamazany i ma być widoczne całe okno przeglądarki),

może odebrać nagrodę.

Pierwsza osoba, która wstawi screen otrzyma 400 grzybów!

Każda kolejna otrzymuje 250 grzybów.

Polowanie kończy się 11 października do godziny 23:00, po tym czasie screeny nie będą uwzględniane!

Screeny polecam wstawiać na imgur.com lub w załączniku.

post-202647-0-65371500-1443962627_thumb.png

Powodzenia!

Postać w grze może odebrać nagrodę tylko raz!

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...