Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Lastivia.eu s2 + MySQL

Shaggy'

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J

E

B

A

N

A

R

E

K

L

A

M

A

-

6ifs7k.png

Witam, bez przechwalania się, szybko zwięźle i na temat. Wrzucam wam najlepsze pliki serwerowe pod serwer medium/hard(z wszystkich jakie są na forum). Na plikach da się zaje*iście pracować, są całkowicie czyste. Silnik gry opiera się na game 2k89. Pliki nie dla mnie, ani dobre, ani nie są mi już potrzebne. Posiadają one wszystko co powinien posiadać serwer medium/hard, moim zdaniem niczego nie brakuje.

Dziekuję kilku osobom przy pomocy w plikach, które robiłem jednak przez jakiś czas, chciałem żeby wszystko grało. Na serwerze w szczycie było po 930 osób, jednak pewny bolodupiec stwierdził,że trzeba to rozjeba*. Wiecie jak to jest w metinie, jak ktoś coś ma to druga osoba robi wszystko byś tego nie miał.

Szczególne podziękowania dla: Teodora, Sensuala, Endymiona. Zajebi*ste osoby, polecam wszystkim bardzo serdecznie.

PS/ Cannzasku, Florjanku, Hya., czy inny samcu alfa, zobacz czym różnią się te pliki od plików które sprzedawaliście. Polecam wam zrobić wam coś swojego,a nie sprzedawać pliki i zarobić 50-100zł w miesiąc.

PS2/ Hejterki Mordki, bo i tak postawicie na tym serwer, jak to było z SF AlioS2, każdy hejtował,a potem 11 serwerów na tych plikach ;D

Pliki Serwerowe + MySQL(Player)

http://www66.zippyshare.com/v/xHrh28nJ/file.html

Skan - Pliki Serwerowe + MySQL(Player)

https://www.virustotal.com/pl/file/0d1e8c03701c8ce8dbf06ec6a94a601be4b6fed568362edae6c3bbe085a15a97/analysis/1425502755/

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-dedyk-medium/

Zezwalam na wykorzystanie jej elementów i opisów.

NIE POMAGAM PRZY WGRYWANIU PLIKÓW I NIE ZROBIĘ GOTOWEJ MASZYNY.

Pozdrawiam

~Shaggy

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hymm nie było już tych plików na mpc ? widzę 3 temat z Lastivią :D ale + za wstawkę

Tam były pliki s1(chu*owe pliczki), te dużo się różnią, dodatkowo te mają poprawiony game, zrobione subchannele i poprawioną bazę. Wszystko tutaj śmiga, bez laga, padnięcia,czy innych błędów. Jedyne co to w kliencie trzeba dodać wygląd konia militarnego,ale to już tylko wpis do npc_list.txt w root ;)

Opublikowano

Pliki Lastivia S2? A działają? :D Kolejnym pytaniem jest pytanie o bazę danych, jest tam tylko "player" a reszta? Item_Proto & Mob_Proto by się przydało. ;p

image.png

Opublikowano

"PS/ Cannzasku, Florjanku, Hya., czy inny samcu alfa, zobacz czym różnią się te pliki od plików które sprzedawaliście. Polecam wam zrobić wam coś swojego,a nie sprzedawać pliki i zarobić 50-100zł w miesiąc."  

Prócz tego byś się leczył na nogi bo na mózg za późno nic więcej nie odpisze.I przestań pisać mój nick bo nie jesteś godzien noname.Pliki oczywiście c*****e ( jedyne co dobre to robota endego,teodora,sensuala) reszta to syf :v

Nothing.

Gość Lajk™
Opublikowano

Dobra. Jakie backdoory tam wsadziłeś ? :D­

Opublikowano

­Taki jestem sławny parówo.

Powodzenia z src ;)

Pliki nic ciekawego w sobie nie mają.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Nadal chcesz się wykłócać że Beviar to s1? Mogę wrzucić go bo mam załataną wersje a nie są mi potrzebne to sprawdzisz.  xD  xD  xD 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

+ leci 

jeszcze nie dlugo to strone Lastivi wrzucicie  :D

to są pliki lastivi ? porty się w nich nie zgadzają

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Jakie są porty? Jak odpalam tymi z s1, to wgl. nie można wejść na serwer - klient lastivia s2.

/edit: Dobra, działa - wystarczyło tylko zmienić IP w rootach z lastivi s2 - portów nie zmieniać :)

/edit2: Dlaczego nie działają mi komendy np. /l 105, mam GM, w bazie danych - IPLEMENTOR. Tak samo nie można w krysztale administracyjnym zrobić zuo, zbanować kogoś...

Opublikowano

Jakie są porty? Jak odpalam tymi z s1, to wgl. nie można wejść na serwer - klient lastivia s2.

/edit: Dobra, działa - wystarczyło tylko zmienić IP w rootach z lastivi s2 - portów nie zmieniać :)

/edit2: Dlaczego nie działają mi komendy np. /l 105, mam GM, w bazie danych - IPLEMENTOR. Tak samo nie można w krysztale administracyjnym zrobić zuo, zbanować kogoś...

max lvl jest 99 

Opublikowano

­

+ leci 

Nie wrzucą, bo nie mają dostępu i nikt nigdy nie miał.

Tylko kret ma dostęp do stron.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

"PS/ Cannzasku, Florjanku, Hya., czy inny samcu alfa, zobacz czym różnią się te pliki od plików które sprzedawaliście. Polecam wam zrobić wam coś swojego,a nie sprzedawać pliki i zarobić 50-100zł w miesiąc."  

Prócz tego byś się leczył na nogi bo na mózg za późno nic więcej nie odpisze.I przestań pisać mój nick bo nie jesteś godzien noname.Pliki oczywiście c*****e ( jedyne co dobre to robota endego,teodora,sensuala) reszta to syf :v

Miałeś kiedyś na jakimś serwerze 900os. koksie? Idź pilnuj swoich 30 online lepiej, sorry, ty nawet tyle nigdy nie miałeś :)

Nadal chcesz się wykłócać że Beviar to s1? Mogę wrzucić go bo mam załataną wersje a nie są mi potrzebne to sprawdzisz.  xD  xD  xD 

Chłopie teraz jak wrzuciłem to sobie możesz wrzucać i tak ci powiem,że to moje ze zmienioną nazwą,ale podeślij mi questlib.lua to sobie sprawdzę :)

+ leci 

Strony nie wrzucam, bo ma najlepszy kod z wszystkich udostępnionych tutaj, więc to bezsens :D

Dobra. Jakie backdoory tam wsadziłeś ? :D­

Tym razem 100% czysto, zresztą możecie zmienić game, questy itd., wrzuciłem pliki bo kończę z tą zjebaną grą :D

Opublikowano

Zgodzę się z Tobą.

Miałeś kiedyś na jakimś serwerze 900os. koksie? Idź pilnuj swoich 30 online lepiej, sorry, ty nawet tyle nigdy nie miałeś :)

Chłopie teraz jak wrzuciłem to sobie możesz wrzucać i tak ci powiem,że to moje ze zmienioną nazwą,ale podeślij mi questlib.lua to sobie sprawdzę :)

Strony nie wrzucam, bo ma najlepszy kod z wszystkich udostępnionych tutaj, więc to bezsens :D

Tym razem 100% czysto, zresztą możecie zmienić game, questy itd., wrzuciłem pliki bo kończę z tą zjebaną grą :D

Wrzucasz pliki "które są niby najlepsze z udostępnionych sf" to czemu nie wrzucisz www? ; o

Opublikowano

kurde jak podpiąć stronę pod te pliki ?? stronę podpinam pod byle jakie pliki i dziala, a pod te pliki to nie dziala o.O

coś mam w plikach pozmieniać ?? w configach czy coś 

configi od strony

config account

/*
|-------------------------------------------------------------------
| Datenbank Connection Details
*/
$mysql_host = "0700,880,200"; // Twój adres IP
$mysql_user = "root"; // Twój login do bazy
$mysql_pass = "MOJEPASY"; // Hasło do bazy
$mysql_db = "account";
/*
| Datenbank Verbindung herstellen
*/
mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass) OR
die("Nie mozna polaczyc sie z baza danych
Fehlermeldung: ".mysql_error());

mysql_select_db($mysql_db) OR
die("W bazie danych nie moga byc wykorzystane.
Fehlermeldung: ".mysql_error()); ?>

config player 

/*
| Datenbank Connection Details
*/
$mysql_host = "0700,880,200"; // Twój adres IP
$mysql_user = "root"; // Twój login do bazy
$mysql_pass = "MOJEPASY"; // Hasło do bazy
$mysql_db = "player";
/*
| Datenbank Verbindung herstellen
*/
mysql_connect($mysql_host, $mysql_user, $mysql_pass) OR
die("Nie mozna polaczyc sie z baza danych
Fehlermeldung: ".mysql_error());

mysql_select_db($mysql_db) OR
die("Nie mozna polaczyc sie z baza danych.
Fehlermeldung: ".mysql_error()); ?>

Opublikowano

Jesli o pliki chodzi i klienta to :

56414340339105366037.png

Sa j*b....e poniewaz runtimery przy teleportach sie pojawiaja oraz bufer nie zwalnia pamieci. Jedyne co mozna z tych plikow szarpnac to pasy oraz runy. Chyba nie sadzicie ze jesli by mu pliki smigaly bez problemu to by je tu wrzucil? Hahh. Runtimer to bardzo ciezki blad do naprawy. Pozostaje tylko migracja na source i aktualizacja grany. Pliki w sobie nie sa zle lecz sadze iz 2089 jak i 34083 nie ma przyszlosci juz. Albo robisz na source albo masz 100 wiary na serwerze.

Opublikowano

Jesli o pliki chodzi i klienta to :

56414340339105366037.png

Sa j*b....e poniewaz runtimery przy teleportach sie pojawiaja oraz bufer nie zwalnia pamieci. Jedyne co mozna z tych plikow szarpnac to pasy oraz runy. Chyba nie sadzicie ze jesli by mu pliki smigaly bez problemu to by je tu wrzucil? Hahh. Runtimer to bardzo ciezki blad do naprawy. Pozostaje tylko migracja na source i aktualizacja grany. Pliki w sobie nie sa zle lecz sadze iz 2089 jak i 34083 nie ma przyszlosci juz. Albo robisz na source albo masz 100 wiary na serwerze.

Pliki są wrzucone z wczorajszego backupa :) ok. godziny 21:30.

Co do tego błędu znawco to wystarczy zmienić binke, która jest na każdym forum :)

Na serwerze grało po 900os.,a cpp powoli zaczynam ogarniać, póki co metina nie ruszam, bo to gówno :D

Tyle, że nie ma tutaj takiego questa, jest tylko jeden - panel_gm2, ale w nim można tylko banować ;)

ślepy jesteś :D? zuo.quest ;) Pierw zobacz potem pisz,że nie ma :)

Zgodzę się z Tobą.

Wrzucasz pliki "które są niby najlepsze z udostępnionych sf" to czemu nie wrzucisz www? ; o

Bo dałem za nią 500zł(z kodem),a takie biedaczki, jak ty czy inne 12 latki będą się tym podniecać :)

Dodatkowo na chu* wam moja strona? Jak jest moja to moja,a nie wasza :)

Opublikowano

ślepy jesteś :D? zuo.quest ;) Pierw zobacz potem pisz,że nie ma :)

Quest edytowany, dalej nie da się np. zbanować gracza - nie wyskakuje informacja, nie banuje konta, nie da się zrobić zuo,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...