Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Mój zbiór pakietów

ShabiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale jak wydobywam kwiatki na glacy to co jakiś czas mnie wywala i pisze "połączenie z serwerem zostało przerwane", da się to jakoś naprawić?

Dodam również, że mojego kolege też wywala, a gdy używamy revolution of nos to nic nie wywala.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W sumie pakiet jak pakiet, dupy nie urywa.

hahahahaha. na pakietach (nie kwiatki) zarabiam dziennie 30kk xD 

więc d*** urywa geniuszu

<nie, nie pisz co i jak bo i tak nie odpiszę. Sposób mój i kolegi - i nasz pozostanie !! >

Nie wiem dlaczego ale jak wydobywam kwiatki na glacy to co jakiś czas mnie wywala i pisze "połączenie z serwerem zostało przerwane", da się to jakoś naprawić?

Dodam również, że mojego kolege też wywala, a gdy używamy revolution of nos to nic nie wywala.

masz najnowszy packet logger?

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

znaczy nie mam chyba go w ogóle, sciągłem tylko te rzeczy które są w instrukcji nic więcej, co jakieś 5-10 minut mnie rozłącza z serwerem.

Opublikowano

znaczy nie mam chyba go w ogóle, sciągłem tylko te rzeczy które są w instrukcji nic więcej, co jakieś 5-10 minut mnie rozłącza z serwerem.

skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/8bc7cdf5d92a17bf1c6b7a5b2e09c7778c4f2c81cbd511412ca75b4b1cc1a822/analysis/

download :

http://speedy.sh/yEvmZ/nosPacket.dll

Polecam :)

ten działa

to co jest w linku nie testowałem więc nie wiem czy działa

btw injectujesz w dobry proces? ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

no daje, inject gdy jestem już zalogowany, ogólnie to działa skrypt bo zbiera mi te kwiatki lecz co jakiś czas rozlacza, nie mam pojecia jak to naprawić, ten twoj packet nie pomógł ; (

Tak mam to wszystko ustawione

http://screenshooter.net/102176019/agbmhun

w send infinite zmień z 100 na 5000

wysyła pakiety co 0,1 sec

nie zdziw się, jesli otrzymasz bana......

na 5000 będzie sprawdzać co 5sec

będziesz mógł normalnie chodzić + opcja na bana jest niemalże zerowa ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

w send infinite zmień z 100 na 5000

wysyła pakiety co 0,1 sec

nie zdziw się, jesli otrzymasz bana......

na 5000 będzie sprawdzać co 5sec

będziesz mógł normalnie chodzić + opcja na bana jest niemalże zerowa  ;)

Pozdrawiam całe S1 i gratuluję udostępniania pakietów bo teraz większość dzieci co odwiedza to forum będą używać ich, ale i tak będą dostawały bany, wystarczy ze ktoś doniesie ze bot na glacy zbiera kwiaty a Smoczyca, tak nasza kochana Smoczyca tak samo jak jej maż (Art) mogą sprawdzać logi i zabawa się skończy.

Myślicie ze to nie prawda? 

Moje nupy które zostały zbanowane (all konta, nawet IP zmienianie itd nic nie pomogło i oddzielne e-maile)

Armicor
Handcraft
Azuris
BogWody,Zenas
loOlki
Azelius
STAAAAAAWA
Evolvin
.....
.....
.....

Pamiętajcie, niedługo Entwell ma dać wolną rękę do prawie wszystkiego a wiec się skończą nasze zabawy. Ja wole pozostać przy minigrach niż powiedzmy używać speed hacka czy tam teleport hacku na bb żeby kraść drop, ostatnio tak się zdarzyło ze ktoś dostał bana ale i tak chyba po miesiącu wrócił do gry. 

Co mogę jedynie od siebie dodać, cześć osób (też ja) wie dużo - hack1, hack2... a nawet kwiaty (które niedługo all będą wiedzieć co i jak). Tych sposobów nigdy nie udostępnię nikomu gdyż przez was by było to samo co z minigrami było a tera będzie z kwiatami.

Jak będziecie dalej tak rozgadywać tak jak to było z minigrami na packet logu ze większość z graczy niby sami powysyłali na support i przez to zablokowano.

Pozdrawiam ta osobę co mnie zachęciła do sprawdzenia czy się da zbierać te kwiaty jakoś, pierw miałem problem bo tylko 1 zbierało lecz po kolejnych próbach wiedziałem co i jak. Wy dopiero teraz zaczynacie z kwiatami, a ja bardzo dawno temu ze nawet nie pamiętam kiedy ale myślę ze w Październiku/Listopadzie.

Większość z graczy widać woli obrażać takich jak ja cheterem, bociarzem itd. Jedyny powód jest prosty - są zazdrośni lub chcą utrudniać takim jak ja i innym robieniem swych rzeczy w stylu botowanie na minigrach wieloma kontami, chodzenie nupami na bb lub tez jak kolega pewien opowiadał z S2, co chodzi na talentów sobie kontami i często się ktoś znajdywał, a nawet czasem tez się ktoś znajduje co wyzywa go od bociarza bo idzie sobie kilkoma kontami. Chyba nie muszę wyjaśniać ze jakby tacy gracze tez mogli iść to i tak nadal moim zdaniem by takie akcje się działy ze dzieci by wyzywały kogoś bo se porostu idzie na talentów lub nawet jak z mistrzów na wszystkich serwerach to często widać, jak niekozi gracze odpalają własne nupy tylko po to by być top 1 dla skrzydeł albo tez robią to dla medali. Jak dla mnie nikt nie jest święty, nawet gracze z 90+ lvl się okazuje robią chore akcje powiedzmy, kupują ukradzione eq za 1/3 jej wartości a potem je sprzedają za pełna cenę. Jak dla mnie, minigry to dla większości z nas biznes prawda? Na S2 było ostatnio jak ktoś mówił ze po 15k fmy były. Na S1 tak samo było z kwiatami, to ja je zbierałem i sprzedawałem w dużych ilościach i po niskich cenach. Lecz ja mam szacunek do większości z graczy i jak poproszą grzecznie to zawsze, zawsze mogę kliknąć STOP i dać im szanse pozbierać a tak w ogóle to powodzenia w próbach zbierania tych waszych drogocennych kwiatków, i co chwile ich znikaniu bo niedługo będzie kilka osób naraz na glacy co będą używać pakietów na kwiaty, i będzie wyzywanie miedzy sobą ze jeden drugiemu kradnie.

Pozdrawiam
Azuris

Opublikowano

Azuris. Ja się po prostu podzieliłem pewnymi moimi zdobyczami na forum, z którego korzystam od wielu lat. Kiedyś muszę coś włożyć do tego forum od siebie a nie tylko korzystać. Poza tym, ja nie robię tego dla hajsu w Nostale, mnie interesuje tylko zdobywanie jak najwięcej wiedzy na ten temat.

P.S. Im więcej osób będzie korzystać z tego, tym szybciej to zpatchują, więc gra powróci na właściwy tor. To zadziała jak selekcja naturalna. Ci co nadużywają tych pakietów, skończą marnie.

P.S.2. Podałem tutaj tylko 10% mojego zbioru, ponieważ reszta którą posiadam z łatwością zaburzyłaby całą ekonomią gry, jak i jej rozgrywką.

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Opublikowano

Azuris. Ja się po prostu podzieliłem pewnymi moimi zdobyczami na forum, z którego korzystam od wielu lat. Kiedyś muszę coś włożyć do tego forum od siebie a nie tylko korzystać. Poza tym, ja nie robię tego dla hajsu w Nostale, mnie interesuje tylko zdobywanie jak najwięcej wiedzy na ten temat.

P.S. Im więcej osób będzie korzystać z tego, tym szybciej to zpatchują, więc gra powróci na właściwy tor. To zadziała jak selekcja naturalna. Ci co nadużywają tych pakietów, skończą marnie.

P.S.2. Podałem tutaj tylko 10% mojego zbioru, ponieważ reszta którą posiadam z łatwością zaburzyłaby całą ekonomią gry, jak i jej rozgrywką.

Jeśli martwisz się o ekonomie to usuń pakiety na kwiaty.... 3konta i w 1h masz 300kwiatow

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Proszę oto pakiet na dropienie pszenicy (Słoneczne łąki) 

#guri^400^2599

#guri^400^2598
#guri^400^2597
#guri^400^2605
#guri^400^2600
#guri^400^2601
#guri^400^2602
#guri^400^2604
#guri^400^2603
#guri^400^2608
#guri^400^2607
#guri^400^2606
#guri^400^2611
#guri^400^2610
#guri^400^2609

Bo widziałem ze na trawę jest a na to nie ma. Jeżeli znajdę jeszcze coś interesującego to dopisze ;)
Opublikowano

Może i masz racje ale co będzie jak powiedzmy całkiem z NosTale skończysz bo powiedzmy bana dostaniesz? Ja powiem ci tylko takie coś, z 2 lata temu to chyba było ze powiedziałem jednej osobie gdzie dropic cukierki podczas eventu Halloween. O co mi chodzi to ze, zawsze bylem sam co siedział pod ta cp i nikogo nie było a podczas eventu zimowego to od cholery ludzi było. A wiec zapamiętaj me słowa, jak komuś wygadasz musisz wiedzieć czy oni tego komuś nie powiedzą. Tak było z minigrami nawet i moim kumplem co te nupy z talentów, ze jakiś bociarz z S1 co poszedł na S2 podobno nawet pisał ze wie ze to jego nupy. A ten bociarz co latał na tp hacku na bb 80-99 bez eq i taka jest własnie różnica miedzy nami a nimi, ze czasem tylko cześć osób używa tego gdy wiedza ze może nikt w ogóle nie chce zbierać czy coś podobnego. 

Nie będę pisał co niby dobre a złe bo jak dla mnie to co widziałem na S2 na tym bb to była masakra, nikt nie chce lurac, a nawet mój znajomy nie chciał bo on ma tego dość ze to on lura bo ma 90+ lvl i nossi a jak dzieci rzucają się na dropa to zbierają all co się da a potem na tym traci bo pójdzie mu z kilka fulli i dopalacze.

A to wiadomość dla ciebie ShabiPL
Tylko 10% hm, jak dla nas wszystkich lepiej żebyś nawet i zachował głownie o rajdach jeśli wiesz o które mi chodzi co 10 min około się robi i z dropu 1kk.
Co do kwiatków to myślę że możliwe ze nic z tym nie zrobią bo będzie tak jak z minigrami, dlaczego zamiast wychwytywać ze nawet 21 lvl może je robić?
Z kwiatami to bym bardziej powiedział ze mogą zrobić to na 2 sposoby
- więcej niż 1 naraz wysyłany w stylu, wy wysyłacie ze jako zebraliście już a wiec dla mnie to nie możliwe ze sobie raz dwa polecieliście i zebraliście tyle w 5 sek. 
- zbierać można tylko jak jest się przy kwiatku a wiec na to tez mogą popatrzeć gdyż wystarczy nawet włączyć RangeTalk.

Jak dla mnie tylko cześć osób powinna wiedzieć takie rzeczy jak kwiaty itd bo nie wiesz jaki bajzel tera będzie jak all będą to mieć, będą siedzieć o czasie gdy będą ludzie na glacy co będą chcieli i tak zbierać. Ja osobiście głownie zbieram o 1 do nawet 5 rano jak nikogo nie ma lecz powiedziałem dość bo fajnie się bany dostaje na all konta, a wiec po co mam się w to dalej bawić jak już poszło z 50-60kk bo bawiłem sie z portalami i kwiatami. A Shauna nawet wysłuchać nie chciała ze jak inni afczą na portalach to nie to samo, tylko widzieli all nupa z 1-10 lvlem co botuje na glacy czy coś, ja zmieniałem mapę co chwile ale jak ktoś siedzi i afczy na portalu? to nikogo to nie obchodzi. Taka to jest nasza ukochana gra a głownie gracze bo maja problem do tego ze ktoś zbiera im kwiaty a sami ich nie zbierają! Wola się ze sobą bić, głupia gimbaza tak jak ta akcja tego młodego co widziałem z IEM. Wiadomo starszy typ by go walnął ale co, kryli młodego inne dzieci a wiec? Kto by dzieciakowi walnął? Nikt bo każdy by się bał, a wiec lepiej niech każdy się boj ze bana dostanie jak będą siedzieć godzinami bo nie będzie dyskusji, normalnie dc dostaniecie i będzie papa, all konta zablokowane bo trzeba umieć objeść ich blokowanie powiązanych kont co takie proste nie jest bo jakoś trzeba a do tego gdzieś dać te kwiaty. 

Osobiście bym wolał żeby ci co używają to żeby siedzieli tak jak ja ze po 1 w nocy nawet ale wiadomo, nikt czasu nie ma itd a do tego trzeba pilnować. Jak dla mnie to bajzel żeś zrobił bo teraz większość będzie wiedziała co i jak ale powiem tylko tak: Powodzenia wszystkim żeby nie dostać bana :)

Pozdrawiam
Azuris
Opublikowano

NIE POLECAM UŻYWAĆ ŻADNEGO PAKIETU

OBECNIE PACKET LOGGER JEST WYKRYWALNY. 

WSZYSCY KOLEDZY UŻYWAJĄCY PACKET LOGGERA PO OSTATNIM PATCHU ZOSTALI ZBANOWANI (A NIE KAŻDY UŻYWAŁ PAKIETÓW NA GLACY).

ZALECAM WSTRZYMAĆ SIĘ Z CZITOWANIEM DO CZASU WYJAŚNIENIA STANOWISKA PRZEZ ELECTR'a

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Jest jakaś szansa, żeby to działało na win 7 64 bit?

mi działało i nadal działa tylko perm ban na wszystkie konta po ip dziekuje dowidzenia...

Opublikowano

mi działało i nadal działa tylko perm ban na wszystkie konta po ip dziekuje dowidzenia...

To jak użyje na nap koncie to ban na wszystkie konta? o.O

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Tak również użyłem na nupku a tera konta nie mam. 90lvl całe eq w pizdu, ale zaczynam przygodę na S3. :)

A jakich rzeczy używałeś z tego cheata?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Czy może podać ktoś inny Injector ? Link i skad od razu jak można prosić bo tamten wgl sie nie chce pobrać.

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A teraz tak już na serio... Często za to się wyrywa bana? xD

Jak robisz to często i wystawiasz po kilka staków kwiatów na NB to ban na 100%.

Ale tak raz na 2-3 dni używasz pakietów i wystawiasz jeden stak kwiatów, a jak zejdzie to następny to nie ma większych podejrzeń :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...