Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] EndHard

Hax3ey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

25749704425866133050.png

Innowacyjny serwer EasyHC gdzie walka nie opiera się głównie na koxach.

Stary klimat który wprowadzają włączone od początku edycji poty.

05892376496371828052.png

START: 06.03.2015r godz. 20:00!

Adres IP: endhard.pl

Facebook: fb.com/endhardpl

TeamSpeak3: endhard.pl

Wersja: 1.7.X

Sloty: 100-300

Autoryzacja: Premium/no-Premium

Rodzaj serwera: EasyHC

Nether: ON + POTY

35527925327438713712.png

projekt EndHard.pl, to serwer typu EasyHC gdzie WALKA nie opiera się tylko na koxach ale w gre wchodzą też POTY które, wprowadzają stary dobry klimat serwerów Hardcore,
tworzony jest z dbałością o najmniejsze szczegóły z myślą graczach,
użytkownik(gracz) posiadający konto premium nie musi się logować,
autorskie rozwiązania, pluginy pisane przez naszego programistę,
często odbywające się eventy,
• serwer działa na potężnej maszynie z 32GB RAM, szybkimi dyskami SSD na pokładzie i procesorze Intel Xeon,
zabezpieczenie potocznie występowanego w walkach "macro" jak i "aury" przez naszego autorsko napisanego, anty-cheata,
całkowity brak (opóźnień) lagów dzięki optymalizacji działania serwera i potężnej maszynie,
własny i zaawansowany system gildii i rankingu, wszystko z myślą o was...,
autorsko przygotowana i o skryptowana strona z rankingiem graczy i gildii,
zoptymalizowany i odpowiednio dobrany system dropu z kamienia,
żadnej faworyzacji gildii, graczy ze strony administracji,

80957194075772851352.png

WŁAŚCICIELE:

BasteK

70stick

PROGRAMISTA:

Dark_Nocy

ADMINISTRATORZY:

D3xTu

82182131718513338757.png

YOUTUBE:

MineGangsta

JestemKrzychuu

MrZoombiPlay

xKraperrrPVP

TWITCH:

MrZoombiPlay

JestemKrzychuu

xKraperrrPVP

I wiele wiele więcej.

PREZENTACJE:

MineGangsta:

https://www.youtube.com/watch?v=2Z3PKnT-Sxo

JestemKrzychuu:

https://www.youtube.com/watch?v=ij7iG9wk4VQ

77990508383806248457.png

Mape możecie zobaczyć na filmach na YouTube!

98058317872383194062.png

Podoba Ci się, lub nie? Daj znać o tym w poście!

Czekamy na Ciebie.

Do zobaczenia na serwerze!

Copyright © by EndHard.pl. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Zakaz udostępniania, powielania grafik zawartych w tym temacie.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@NewGaming

Dzięki za opinie i zapraszam na start.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Nie polecam, administracja to zwykli oszuści (czyt. BasteK, który ostatnio dzwonił do mnie na skype i chciał tabelki majhardów). Pluginy to zwykłe myhardy, tak samo jak strona.

Opublikowano

A mówiłem, że będzie fala gówna z autorskimi pluginami! :D

Liczba gównianych serwerów na "autorskich" plikach: 1

Pozdrawiam i nie powodzenia życzę ;>

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

UP

Spamisz w naszym temacie tylko po to by reklamować twój serwer pff kompletne dziecko i tyle karolek ci nie pomoże nikt nie prosił cie o tabelki a szczególnie BasteK wiec po co spinasz dupe :) wyjdz lepiej i odpocznij od komputera :)

Opublikowano

@karolek @eripson

Fala autorskich pluginów? 

Mamy swoje pliki, to że prosiłem o tabelki do myhardów to nie świadczy że je mamy, owszem byłem ciekaw chciałem je przetestować więc... Macie jakieś problemy zapraszam na PW a nie spamicie w temacie.

Opublikowano

Nie polecam.

Znajomy podesłał mi link do prezentacji, gdzie dowiedziałem się że BasteK (chyba właściciel) startuje już z swoim projektem pomimo tego że jakiś czas temu poprosił o udostępnienie użytkownika i danie mu miejsca na dedyku na którym postawi swój serwer. Gdy tylko był jakiś kontakt z strony Fasterowego to oczywiście mówił, że chce mieć serwer. Od paru dni zero odpowiedzi z jego strony, nawet nie napisał że kupił sobie swoją.

Opublikowano

@Invi@Doscraft

Tak było, ale pisałęm na gg że rezygnuje więc poco taka opinia.

Opublikowano

@Invi@Doscraft

Tak było, ale pisałęm na gg że rezygnuje więc poco taka opinia.

Nic nie pisałeś, a taka opinia dlatego że nie wierze w to że wszystko macie autorskie. Szczególnie dla tego że większość plików wygląda na myhardowe. :)

Oraz jak podchodzisz do wszystkiego tak jak wygląda kontakt z Tobą to masz odpowiedź dlaczego.

Opublikowano

Nic nie pisałeś, a taka opinia dlatego że nie wierze w to że wszystko macie autorskie. Szczególnie dla tego że większość plików wygląda na myhardowe. :)

Oraz jak podchodzisz do wszystkiego tak jak wygląda kontakt z Tobą to masz odpowiedź dlaczego.

A co zazdrościsz mu że se kupił maszyne i ma autorskie pluginy może nie chciał z wami podejmować wpspółpracy to że nie dawał odzewu to znaczyło o tym że nie chce u was robić serwera i tyle po co robisz z tematu syf . Idz plinuj lepiej swojego serwera niby takiego pro elo elo ! Koniec tematu

Opublikowano

A co zazdrościsz mu że se kupił maszyne i ma autorskie pluginy może nie chciał z wami podejmować wpspółpracy to że nie dawał odzewu to znaczyło o tym że nie chce u was robić serwera i tyle po co robisz z tematu syf . Idz plinuj lepiej swojego serwera niby takiego pro elo elo ! Koniec tematu

Chętnie bym z Tobą się pokłócił ale twój poziom jest tak niski że raczej to nie będzie możliwe, pozdrawiam ;)

Opublikowano

Nie będe takich rzeczy załatwiał na PW napisałem tylko to co miałem napisac może powiesz mi Invi że na twoim autorskim serwerku jest dużo graczy pff jak narazie widze tylko 6 online życze powodzenia :)

Opublikowano

Nie będe takich rzeczy załatwiał na PW napisałem tylko to co miałem napisac może powiesz mi Invi że na twoim autorskim serwerku jest dużo graczy pff jak narazie widze tylko 6 online życze powodzenia :)

Oj polaczku robaczku... lepiej martw się o siebie, bo wszystko na CraftCore jest oryginalne i napisane przez nas. Do końca życia nie stworzysz czegoś takiego bo jesteś zwykłym gównem z MPCforum. Mam na myśli napisanie tego co zostało napisane na naszym serwerze. A co graczy online to będą i o to się nie martw, bo jeszcze sobie zrobisz krzywdę więc spróbuje Ci to wytłumaczyć. Myślisz że dlaczego nie było w ogóle reklamy u youtuberów i streamerów, a było 350 osób na starcie, co było miłym zaskoczeniem bo liczyliśmy na 200 osób aby móc dopracować wszystko. No dlaczego? Dlatego że tak czy inaczej wiedzieliśmy że będą błędy oraz braki i trzeba będzie je poprawić, a z reklamą przykurwimy na drugą edycje. Już jest wszystko poprawione, wystarczy dodać kilka rzeczy które gracze chcieli... polaczku :)

Opublikowano

Oj polaczku robaczku lepiej martw się o siebie, wszystko na CraftCore jest oryginalne i napisane przez nas. Do końca życia nie stworzysz czegoś takiego bo jesteś zwykłym gównem z MPCforum. A co graczy online to będą i o to się nie martw. Myślisz że dlaczego nie było w ogóle reklamy u youtuberów i streamerów, a było 350 osób na starcie? Dlatego że tak czy inaczej wiedzieliśmy że będą błędy oraz braki i trzeba będzie je poprawić, a z reklamą przykurwimy na drugą edycje. Już jest wszystko poprawione, wystarczy dodać kilka rzeczy które gracze chcieli... polaczku :)

https://www.youtube.com/watch?v=jjdON87KfNA

A możesz już przestać robić z naszego tematu syfu napisałeś to co miałeś napisać ulżyło ci idz odpocznij i nie rób tu syfu! Koniec Tematu !

Opublikowano
Sloty: 200-1000

• całkowity brak (opóźnień) lagów dzięki optymalizacji działania serwera i potężnej maszynie,

Boze widzisz nie grzmisz , wytlumacz mi jak jakies randomy moga stworzyc system proxy razem z sektorami :)?

No chyba ze macie autorski silnik aby utrzymac 300 + osob bez lagow :D

Opublikowano

Sloty: 200-1000
• całkowity brak (opóźnień) lagów dzięki optymalizacji działania serwera i potężnej maszynie,

Boze widzisz nie grzmisz , wytlumacz mi jak jakies randomy moga stworzyc system proxy razem z sektorami :)?

No chyba ze macie autorski silnik aby utrzymac 300 + osob bez lagow :D

Bóg już dawno opuścił MPCforum ;)

Opublikowano

A tu eripsonek pseudo-programista płacze zebym mu dał tabelki http://zapodaj.net/582aeef207ba2.png.html

Lubie wykorzystywać sytuacje w których gimbuski rzucają mi się na kolana i sami coś proponują.

A możesz już przestać robić z naszego tematu syfu napisałeś to co miałeś napisać ulżyło ci idz odpocznij i nie rób tu syfu! Koniec Tematu !

Pan @Invi@Doscraft traktuje wasz temat tak powinien traktować każdy inny, czyli jak syf.

Nie polecam.

Znajomy podesłał mi link do prezentacji, gdzie dowiedziałem się że BasteK (chyba właściciel) startuje już z swoim projektem pomimo tego że jakiś czas temu poprosił o udostępnienie użytkownika i danie mu miejsca na dedyku na którym postawi swój serwer. Gdy tylko był jakiś kontakt z strony Fasterowego to oczywiście mówił, że chce mieć serwer. Od paru dni zero odpowiedzi z jego strony, nawet nie napisał że kupił sobie swoją.

Swoje pliki ? Haha, jak na razie widzę same MyHard'y, razem ze stroną, nawet na to wskazuje sama whitelist'a. Znam BastK'a i wiem, że to oszust i kłamca (często zmienia nicki i uważa się za znawce w klockach). Czekam na wasz ujowy start, pośmieje się z waszych "autorskich pluginów".

PS: Taki fajny SS.

quE1iBH.png

Opublikowano

Boshe kolejny psuedo hejter wyjdz na dwór człowieku jak nie masz co robić odpocznij od komputera bo jak narazie widze to siedzisz w naszym temacie i spamisz jakimś gównem , czytam to co piszesz i mi się żygać na cb chce start na pewno wypali pluginy tak jak pisaliśmy są autorskie a że jednego gracza mniej :) nikt po tobie płakać nie będzie to że wstawiasz tutaj jakieś durne screeny to nic nam ty nie zrobisz bo tylko się kompromitujesz jakim jesteś imbecylem żeby spamić cały czas tymi samymi bzdurami. BasteK nikogo jeszcze nie oszukał bo sam mu zaufałem i jakoś oszukany się nie stałem pomimo naszej długiej znajomości a nie przypominam sobie nigdy aby cb że tak powiem gimbie oszukał !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...