Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ActiveMT2.pl [Dedyk] [Medium]

vOdziaa

ANKIETA 6/7 BONY!  

531 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY KLASOWE 6/7 MA ZOSTAĆ?

• 1. Tak ma zostać.
    • Nie, nie chcemy "klasowych" 6/7!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okey ja i ekipa żegnamy serwer bo jest to już 6 serwer w ten weekend także mamy dosyć czekania itd itd , to Admini i Serwer ma być dla graczy a nie gracze dla Adminów i Serwera no ale w dzisjejszych czasach trudno o dobrego priva ;/ Szkoda bo przyjemnie się grało ale zniechęciło ... Kick ... kick  Oficialny Start od 17 a grałem normalnie z godzinke , także Gildia SpeKtruM Życzy Powodzenia i Miłej gry. 

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Okey ja i ekipa żegnamy serwer bo jest to już 6 serwer w ten weekend także mamy dosyć czekania itd itd , to Admini i Serwer ma być dla graczy a nie gracze dla Adminów i Serwera no ale w dzisjejszych czasach trudno o dobrego priva ;/ Szkoda bo przyjemnie się grało ale zniechęciło ... Kick ... kick  Oficialny Start od 17 a grałem normalnie z godzinke , także Gildia SpeKtruM Życzy Powodzenia i Miłej gry. 

Ty jesteś jakiś chory.. nawet na profesjonalnych serwerach metina są dcki, czasem na starcie czasem pozniej.. To nie jest zależne od nich, uwierz, że początki serwerów są ciężkie, teraz pewnie ich nie stać na lepszą maszynę wiec do cholery nie oczekuj zbyt wiele... 

PS. dobra gilda 4osobowa xD

edit: mowiąc "dcki" mam na myśli ddosy.

VsxuB58.png

Opublikowano

Ty jesteś jakiś chory.. nawet na profesjonalnych serwerach metina są dcki, czasem na starcie czasem pozniej.. To nie jest zależne od nich, uwierz, że początki serwerów są ciężkie, teraz pewnie ich nie stać na lepszą maszynę wiec do cholery nie oczekuj zbyt wiele... 

PS. dobra gilda 4osobowa xD

SKoro dla ciebie 4 osoby to 15 osob to polecam okuliste.

Dotego bez spiny wraz z gilida Podziękowałem za gre i Życzylem milej gry ale ktoś musiał szukać zaczepki <3

Opublikowano

SKoro dla ciebie 4 osoby to 15 osob to polecam okuliste.

Dotego bez spiny wraz z gilida Podziękowałem za gre i Życzylem milej gry ale ktoś musiał szukać zaczepki <3

nie szukałem zaczepki, tylko wkurza mnie to, że przekreślasz serwer w pierwszy dzień co ledwo wystartował ;s

VsxuB58.png

Opublikowano

skille jak na PL czyli mam rozumieć 55 ku? czy jednak 10ku? zwoje egzo i rady są? jak są to skąd?

@Edit

6/7 bon jest? bo patrząc na ankiete to chyba jednogłośnie nie ma? :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Zawsze pierwszy start jest najtrudniejszy nic na to sie nie poradzi mogles przeczekac 1 dzien i zagrac jutro nie byloby zadnego problemu :ninja:

skille jak na PL czyli mam rozumieć 55 ku? czy jednak 10ku? zwoje egzo i rady są? jak są to skąd?

@Edit

6/7 bon jest? bo patrząc na ankiete to chyba jednogłośnie nie ma? :)

55ku do g :)

6/7 bon owszem wystepuje na serwerze ale nie jest na klasy lecz do pvm <3

Zapraszamy na serwer w chwili obecnej nie ma zadnych problemow.

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Ach, ten client który ma 700 mb, strasznie tęskniłem za tą magiczną liczbą 699,7. Wiążę z tym serwerem trochę oczekiwań ponieważ od strasznie dawna szukam serwera na którym mógłbym się wyluzować podczas gry a nie głowić nad wszystkimi systemami i dropami, ciekawe co z tego wyniknie.

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

To już jest official czy nadal beta ? :) bo jak pobieram klienta to niby z BETA testów :)

Official.

Opublikowano

Jaka liczba Online w godzinach wieczornych?

To już jest official czy nadal beta ? :) bo jak pobieram klienta to niby z BETA testów :)

Serwer wystartował wczoraj i to official.

Po co pytać o liczbę online, jak dopiero co start był i serwer ledwo ma jeden dzień. :P 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Dobra wszystko ładnie,pięknie lecz na 14 % downloadu error. :) Próbowałem kilka razy. Da ktoś klienta na inny hosting ? :)

Pobierz aplikacje mega co nz

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...