Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ActiveMT2.pl [Dedyk] [Medium]

vOdziaa

ANKIETA 6/7 BONY!  

531 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY KLASOWE 6/7 MA ZOSTAĆ?

• 1. Tak ma zostać.
    • Nie, nie chcemy "klasowych" 6/7!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego tak mało ludzi gra na serwerze?

Już wam tłumaczę w podpunktach.

- Po 1: nie robi się tak głupiego błędu jak zrobił autor tego serwera... Wpychać się w czyjąś pracę. Chodzi mi o ( AvalonMt2 )                                                   

- Po 2: 6/7 bony klasowe itp.... Śmiech na sali już mają dużo dużo mniej graczy.                                                                                                                          

- Po 3: reklama serwera jest tak słaba, że nie ma się co dziwić ilością graczy.                                                                                                                              

- Po 4: Forum i strona główna z napisem " Dominik to szmata " Nie wróży serwerowi nic dobrego, po prostu oznacza to, że mają słabą lub mało zaufaną ekipę.

- Po 5: Zachowanie Administratora. Chodzi mi o " kłótnie poniżanie i wyzywanie innych użytkowników mpc forum " wystarczy cofnąć parę stron do tyłu i popatrzeć jak administrator się zachowuje.

- Po 6: Prezentacja serwera zrobiona na odpier... Żeby była.

I jak taki serwer ma się utrzymać!

Jak dbają, tak mają. :)

9218_loveaudi.jpg

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer pod IS ;) Rozumiem rozumiem każdy serwer używa is-u ale PD anty expa tylko w isie no no postaraliście się aby biologa omijać szerokim łukiem ;) do tego yangi niedostosowane do potrzeb,bynajmniej ja mam takie zdanie pograłem moment i stwierdziłem że to nie to co kiedyś to nie jest prawdziwy old school.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

wrzucicie clienta nainny host? bo na tym gunwie sie nie da do 99 dochodzi i narazie..

Przez mozille pobierz.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

A ja nadal czekam na forum. Kilka dni temu słyszałem, że JUŻ będzie. Kiepska administracja, mimo, że serwer dla mnie idealny.

~ PandoraMT2 ~

Opublikowano

wrzucicie clienta nainny host? bo na tym gunwie sie nie da do 99 dochodzi i narazie..

Pobiera do końca tylko musisz trochę odczekać.

Co do serwera sama stronka mówi za siebie:

Liczba Założonych Kont:

649

Liczba Założonych Postaci:

713

Do tego forum nie działa.

Powodzenia, chociaż tak jak pisałem w zapowiedzi serwer nie ma prawa do dłuższego bytu niestety.

Opublikowano

Dlaczego tak mało ludzi gra na serwerze?

Już wam tłumaczę w podpunktach.

- Po 1: nie robi się tak głupiego błędu jak zrobił autor tego serwera... Wpychać się w czyjąś pracę. Chodzi mi o ( AvalonMt2 )                                                   

- Po 2: 6/7 bony klasowe itp.... Śmiech na sali już mają dużo dużo mniej graczy.                                                                                                                          

- Po 3: reklama serwera jest tak słaba, że nie ma się co dziwić ilością graczy.                                                                                                                              

- Po 4: Forum i strona główna z napisem " Dominik to szmata " Nie wróży serwerowi nic dobrego, po prostu oznacza to, że mają słabą lub mało zaufaną ekipę.

- Po 5: Zachowanie Administratora. Chodzi mi o " kłótnie poniżanie i wyzywanie innych użytkowników mpc forum " wystarczy cofnąć parę stron do tyłu i popatrzeć jak administrator się zachowuje.

- Po 6: Prezentacja serwera zrobiona na odpier... Żeby była.

I jak taki serwer ma się utrzymać!

Jak dbają, tak mają. :)

Punkt 3 to nie prawda, ktoś tu sobie zbadał element i z edytował napis...

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Opublikowano

SERWER STARTUJE OD NOWA JUŻ DZISIAJ W POŁUDNIE LUB PO POŁUDNIU 14:00-18:00 :). REKLAMY BĘDĄ KILKA GODZIN PRZED STARTEM ZAPRASZAMY!

logo.png

Opublikowano

Wow, zrobiliście forum, ale nic poza tym. Ten serwer nie ma racji bytu. ;/

~ PandoraMT2 ~

Opublikowano

Zmieniliscie coś na nim?

zróbcie lepiej 2 królestwa

ps. dzialacie coś z reklamą? bo moje konto wciąż puste.. czuje się oszukany :(

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...