Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ActiveMT2.pl [Dedyk] [Medium]

vOdziaa

ANKIETA 6/7 BONY!  

531 użytkowników zagłosowało

1. 1. CZY KLASOWE 6/7 MA ZOSTAĆ?

• 1. Tak ma zostać.
    • Nie, nie chcemy "klasowych" 6/7!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieniliscie coś na nim?

zróbcie lepiej 2 królestwa

ps. dzialacie coś z reklamą? bo moje konto wciąż puste.. czuje się oszukany :(

wiesz co miałeś to załatwić z tamtą osobą, ja nie wnikam czy ci zapłacił czy nie jeśli nie no to proste nie wstawiasz reklamy. Nie bedzie 2 krolestw i tak reklamy beda kilka h przed startem , a start w godzinach 16/18 :) jescze podamy info

logo.png

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

owszem jestem na ts nietaliga.pl caly czas :>. Raty na pewno jakieś będą ale nie w dniu startu. START ZOSTAJE PRZELOZONY NA PIATEK 13.03.2015 o 18! CELEM JEST ZGROMADZENIE LICZNYCH REKLAM NA SERWER :>. 

logo.png

Opublikowano

''SERWER STARTUJE OD NOWA JUŻ DZISIAJ W POŁUDNIE LUB PO POŁUDNIU 14:00-18:00  :)REKLAMY BĘDĄ KILKA GODZIN PRZED STARTEM ZAPRASZAMY!''

Niech tak będzie, szlak mnie trafia, przesuwacie start, tak już było... przestarzałe to, tracicie ludzi

Wystartujcie dziś około 18:00 Będzie trochę luda i niech będą te reklamy, a nie u jakiegoś zycha za 5 zł.

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...