Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl - UPADEK SERWA? LEWE EQ?

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lajk™
Opublikowano

z isu nie zarabiają dużo, bo to biedny serwer oj biedny. Nie polecam serwera.

Nie powiedziałbym.. :p

NIEDOŚĆ, ŻE PLIKI NIE SWOJE TO JESZCZE PRZEKRĘTY ROBICIE?

SPRAWA TRAFIA DO PROKURATURY

NIE GRAJCIE  TAM LUDZIE BO TO BANDA OSZOŁOMÓW KTÓRA MYŚLI,ŻE ZROBIŁA SERWER I PROPSY BEDA ZBIERAC

PRAGNĘ PRZYPOMNIEĆ, ŻE NUKEY TO CIO*A iCH*J A GRANIE NA CASTIOSIE TO PEDALSTWO

Aha. coś jeszcze ?

­

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak i administracja nie ma szansy na ponowne wybicie się . Jesteście skończeni .

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

Nie powiedziałbym.. :P

Aha. coś jeszcze ?

­

ZAPEWNE JESTEŚ PIONKIEM W TYM CAŁYM SHICIE TZW. CHŁOPCEM NA POSYŁKI 

A TY MYŚLISZ, ŻE COŚ ZNACZYSZ < NIE, NIC NIE ZNACZYSZ.

KTOŚ CHCE TE PLIKI TO PISAĆ BO MAM ICH 3 WERSJE ( INSEKTY ITP )

P.S. TAK COŚ JESZCZE

NADAL NIE POLECAM TAM GRAĆ

CZEKAMY NA MPCforumMT2

@Mizune & @The Naid - CZEKAMY WSZYSCY SZYBCIEJ ROBIĆ TO BO PASEK SIE COS NIE RUSZA

2i6eukk.jpg

Opublikowano

ZAPEWNE JESTEŚ PIONKIEM W TYM CAŁYM SHICIE TZW. CHŁOPCEM NA POSYŁKI 

A TY MYŚLISZ, ŻE COŚ ZNACZYSZ < NIE, NIC NIE ZNACZYSZ.

KTOŚ CHCE TE PLIKI TO PISAĆ BO MAM ICH 3 WERSJE ( INSEKTY ITP )

P.S. TAK COŚ JESZCZE

NADAL NIE POLECAM TAM GRAĆ

CZEKAMY NA MPCforumMT2

@Mizune & @The Naid - CZEKAMY WSZYSCY SZYBCIEJ ROBIĆ TO BO PASEK SIE COS NIE RUSZA

Pogromca internetuf xD

Opublikowano

@FromEjj

Ucz się czytać ze zrozumieniem to jest liczba ludzi którzy odwiedzili nasz serwer w ciągu 24h ;)

Na serwerze po południu siedzi 500+ :)

­

To nie zmienia faktu że w 100% jest podwyższony :D .. Tak czy siak widzę że administracja jest dziecinna, robic serwer i dawac eQ załosne.

Opublikowano

A Wy cały czas , ciągnięcie ten temat próbujecie doprowadzić do upadku serwera a tam nadal gra 500-800 online.

POLECAM SERWER :)

Rozumiem oczywiście że liczysz również sklepy , multikonta , i eventy ? 

Opublikowano

­

NIEDOŚĆ, ŻE PLIKI NIE SWOJE TO JESZCZE PRZEKRĘTY ROBICIE?

SPRAWA TRAFIA DO PROKURATURY

NIE GRAJCIE  TAM LUDZIE BO TO BANDA OSZOŁOMÓW KTÓRA MYŚLI,ŻE ZROBIŁA SERWER I PROPSY BEDA ZBIERAC
PRAGNĘ PRZYPOMNIEĆ, ŻE NUKEY TO CIO*A iCH*J A GRANIE NA CASTIOSIE TO PEDALSTWO

Ok lecisz już? Tak jak @BolekART z grafiką na policję haha.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Zostawcie już ten temat w spokoju .... dalsza dyskusja nie ma sensu, serwer dno, administracja dziecinna, dowody na przekręty są, dużo ludzi odeszło, teraz grają jacyś nowi, co pewnie nie wiedzą o co chodzi. Także życzę powodzenia i banujcie za damkę dalej. Administracja już wielkie grono ludzi zraziła do sb.  

Opublikowano

­

Ok lecisz już? Tak jak @BolekART z grafiką na policję haha.

ALE TY JESTEŚ NIEROZGARNIĘTY CHŁOPIE TO GŁOWA MAŁA

@topic

JAK MÓWIŁEM, PRZEKRĘTY I NIEDOJRZAŁA ADMINISTRACJA, LEPSZA JEST JUŻ ZUPA Z KARTOFLI

2i6eukk.jpg

Opublikowano

­

ALE TY JESTEŚ NIEROZGARNIĘTY CHŁOPIE TO GŁOWA MAŁA

@topic

JAK MÓWIŁEM, PRZEKRĘTY I NIEDOJRZAŁA ADMINISTRACJA, LEPSZA JEST JUŻ ZUPA Z KARTOFLI

ok zapytaj panów policjantów ew. prokuratorów co mam na obiad, bo głodny jestem.

Ile online na serwerze?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

No i z*********e, bardzo dobrze, tutaj muszę cannzasa, asfena itd. poprawić :) Biedaczek postawił serwer, udało mu się i tyle. Pliki gotowiec, technik nieudacznik. Zwykły imagus co na plikach lastivii padł bo nie umiał diffa wgrać :D

Opublikowano

No i z*********e, bardzo dobrze, tutaj muszę cannzasa, asfena itd. poprawić :) Biedaczek postawił serwer, udało mu się i tyle. Pliki gotowiec, technik nieudacznik. Zwykły imagus co na plikach lastivii padł bo nie umiał diffa wgrać :D

Idź lepiej na Aliosa fraje*** ;) A no tak, już go nie masz ;c Jak tysiąc innych serwerów które padły. 

Opublikowano

Shaggy' tutaj dobrze wszystko opisał , zapomniał dodać ze administracja ma wszystko w d***e i patrzy tylko na PLN :) 

Opublikowano

Shaggy' tutaj dobrze wszystko opisał , zapomniał dodać ze administracja ma wszystko w d***e i patrzy tylko na PLN :)

Administracja ma 13lat, myśli,że wszystko może,ale boją się rozmawiać na ts3 :) Ja wiedziałem,że ten serwer to gówno, nie wiem jakim cudem tam tyle ludzi wbiło. Administracja dno, pliki dno, poziom zarządzania dno ;)

Pozdro.

Opublikowano

Chciałbym dołączyć swoje zdanie na temat administracji.

na wstępie powiem, że serwera NIE POLECAM.

Sytuacja wyglądała tak:

2 graczy z mojej gildii podczas bycia offline dostała bany (0 wytłumaczenia, dosłownie NIC) po napisaniu skargi na forum od razu przenosili ją do archiwum (dwukrotnie).

Chciałem wyjaśnić co było tego powodem, i chciałem jakiekolwiek dowody, że coś zrobili. Otrzymałem taką wiadomość:

gx80rb8.png

Zachowanie administracji na poziomie 2 podstawówki. Nie pozdrawiam, Nukey jesteś zerem bo nawet normalnie porozmawiać nie potrafisz tylko banujesz na teamspeaku:

reOfnVS.png

Opublikowano

Chciałbym dołączyć swoje zdanie na temat administracji.

na wstępie powiem, że serwera NIE POLECAM.

Sytuacja wyglądała tak:

2 graczy z mojej gildii podczas bycia offline dostała bany (0 wytłumaczenia, dosłownie NIC) po napisaniu skargi na forum od razu przenosili ją do archiwum (dwukrotnie).

Chciałem wyjaśnić co było tego powodem, i chciałem jakiekolwiek dowody, że coś zrobili. Otrzymałem taką wiadomość:

gx80rb8.png

Zachowanie administracji na poziomie 2 podstawówki. Nie pozdrawiam, Nukey jesteś zerem bo nawet normalnie porozmawiać nie potrafisz tylko banujesz na teamspeaku:

reOfnVS.png

Hmm drodzy gracze , dalej będziecie bronić swojej " Kochanej " Administracji Castiosa ? Mówiliśmy wszystkim, że gdy coś nie spodoba się administracji banują i nie szukają wytłumaczenia. 

Proszę wszystkich graczy o dalsze dowody na tych żałosnych członków teamu serwera. Pozdrawiam i dziękujemy za kolejne dowody.

Opublikowano

Hmm drodzy gracze , dalej będziecie bronić swojej " Kochanej " Administracji Castiosa ? Mówiliśmy wszystkim, że gdy coś nie spodoba się administracji banują i nie szukają wytłumaczenia. 

Proszę wszystkich graczy o dalsze dowody na tych żałosnych członków teamu serwera. Pozdrawiam i dziękujemy za kolejne dowody.

Timcio tutaj się przyznam, że z początku sam ich broniłem ale to co te debile robią to jest masakra. Jedyny który starał się pomóc to był Blackus a reszta miała wyjebane.

Nukey nawet mikro nie chciał włączyć bo bał się, że wszyscy od nas (10 osó B) zacznie go za bardzo cisnąć.

Podsyłajcie dalej dowody. Serwer prędzej czy później padnie ale pomóżmy mu w tym, bo bynajmniej według mnie takie ignoranckie dzieciaki nie zasługują żeby coś im się udało  :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...