Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl - UPADEK SERWA? LEWE EQ?

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak mówisz, jego serwer niech robi co chce i gra tam sam. :) To pomagał, czy oddawał ? bo tyle już się tłumaczyli, że się sami poplątali, ssy są widoczne i to nie jedne, tylko kilka ich było z tego co widziałem.  I grzeczniej, przygłupie mały, bo z twoich wypocin świadczy tylko to, że jesteś ograniczony i niosą Cię emocje, także chiilout i zjedz snikersa, bo zaczynasz gwiazdorzyć. :)

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

takie bezmózgi jak ty to powinny dostawać automatycznie za nic  :)

Broń dalej tego syfu ktoś będzie chcial zagrac na easy to pojdzie na invorie/popmpe itp a nie co tydzien powstaja to kolejne syfy z niekompetentną administracja ;)

Opublikowano

Padają co najwyżej wasze tępe mózgi, weight pomagał temu cymbałowi podczas wymiany eq między serwerami albo dawał rzeczy które mu nie doszły z is nei pamiętam już i to że jakiś dzieciak to wykorzystał zrobił screna i wymyślił kolorową bajkę to świadczy tylko o tym jacy jesteście głupi wierząc w to. I nawet jeśli by cokolwiek rozdawał choć jest to niemożliwe to po 1 jest to jego serwer i może sobie na nim robić co mu się tylko podoba i gówno wam do tego, a po 2 nic wam to ch*jowe eq nie da zarobicie czy dostaniecie i tak 3;0 dzięki

Kolejny ktory lize dupe? W kazdym klamstwie jest ziarno prawdy ;) . A tydalej mysl, ze administracja jest niewinna. Zaczniesz grac na balmorce i co tez powiesz, ze sa niewinni i sa szczerzy wobec graczy?

Gość Lajk™
Opublikowano

Broń dalej tego syfu ktoś będzie chcial zagrac na easy to pojdzie na invorie/popmpe itp a nie co tydzien powstaja to kolejne syfy z niekompetentną administracja ;)

Pompa to jeszcze większy s**t zbudowany tylko i wyłącznie pod hajs. Dziękuje, dobranoc.

­

Opublikowano

Pompa to jeszcze większy s**t zbudowany tylko i wyłącznie pod hajs. Dziękuje, dobranoc.

­

Widzisz wydałem 0 zł a wbiłem od startu top 3 i po miesiącu wyciągnałem 800 pln także mozna? mozna  , Pompa pod hajs ahhahaahahahahaahahah  3 godziny w m2 i masz na FULL ISA

P.S   3,5k graczy było przez miesiąc bo przynajmniej reklame ogarneli  

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTimcio nadal spam na forum tym tematem, i wyzywaj ludzi tekstami typu "twoja stara", bo to do ciebie pasuje. ;)

oficjalnie to ostatni post w tym temacie, server będzie stał nawet jak zrobicie milion tematow z tymi samymi "dowodami".

dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngTimcio nadal spam na forum tym tematem, i wyzywaj ludzi tekstami typu "twoja stara", bo to do ciebie pasuje. ;)

oficjalnie to ostatni post w tym temacie, server będzie stał nawet jak zrobicie milion tematow z tymi samymi "dowodami".

dziękuje, dobranoc.

5min byłeś i co znowu spać eh 0 aktywności tych adminów ;/

Opublikowano

Nukey, myślisz że tylko Timo jest przeciwko wam... :) skąd go znasz na tyle dobrze, że pasują do niego takie zwroty ? Masz może na imię Maciek ? bo znam Maćka wróżbitę, może to ty. :> 

62219775189716411294.png

Wszystkie konta spamujące, mają taki sam adres IP, dziwne prawda? :)

Opublikowano

62219775189716411294.png

Wszystkie konta spamujące, mają taki sam adres IP, dziwne prawda? :)

Dokładnie :D jesteś pewien że to samo IP ? może pokażesz tutaj ss czy to prawda :) po 2 nie widzę nigdzie tekstu gdzie ja " Timo" Piszę do kogoś "Twoja Stara" Również prosiłbym SS

takie bezmózgi jak ty to powinny dostawać automatycznie za nic  :)

Zgadzam się z Toba <3  :D  :D

Opublikowano

Nie będę się wypowiadał w tym temacie, jestem miły dla graczy - ale nie dla osób które usilnie próbują zniszczyć serwer i im to nie wychodzi, wyjaśniłem sprawę i nie mam sobie nic do zarzucenia, w dodatku czasami korzysta max z mojego konta (max to sponsor) więc gdy ktoś poprosił o pomoc przy wymianie/oddanie itemshopu który znikł - oddaliśmy (po sprawdzeniu logów), na serwerze nie ma navi, możemy dodać podgląd ekwipunku i nikt nie ma bonusów "z góry", widzieliście takie eq? Bo ja wątpię. Darujcie sobie kolejne komentarze, bo widziałem już takie tematy w podobnych serwerach i o jest żałosne, dostałeś bana i się mścisz, próbuj dalej - niestety marny traf.

Beviar padł przez 0 online, nie przez navi, słuchajcie dalej idiotów typu Perserga to zajdziecie daleko, powodzenia. :)­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie będę się wypowiadał w tym temacie, jestem miły dla graczy - ale nie dla osób które usilnie próbują zniszczyć serwer i im to nie wychodzi, wyjaśniłem sprawę i nie mam sobie nic do zarzucenia, w dodatku czasami korzysta max z mojego konta (max to sponsor) więc gdy ktoś poprosił o pomoc przy wymianie/oddanie itemshopu który znikł - oddaliśmy (po sprawdzeniu logów), na serwerze nie ma navi, możemy dodać podgląd ekwipunku i nikt nie ma bonusów "z góry", widzieliście takie eq? Bo ja wątpię. Darujcie sobie kolejne komentarze, bo widziałem już takie tematy w podobnych serwerach i o jest żałosne, dostałeś bana i się mścisz, próbuj dalej - niestety marny traf.

Beviar padł przez 0 online, nie przez navi, słuchajcie dalej idiotów typu Perserga to zajdziecie daleko, powodzenia. :)­

Weight kolejny raz zaznaczam że podobno dostałem bana za "DDosy" Potem napisaliście że przez WH którego nie udowodniliście , potem znowu piszesz ze oddajecie itemy które znikły a kto normalny kupuje po kilka rzeczy z Is tych samych rzeczy ;) Weight Zastanów się głęboko tak na poważnie za co dostałem w końcu bana :) zanim napiszesz za co dodaj też dowód tego :) bo ja juz nie rozumiem.

Opublikowano

1700 osób serio tyle gra? Czy licznik raz 100x xD

@FromEjj

Ucz się czytać ze zrozumieniem to jest liczba ludzi którzy odwiedzili nasz serwer w ciągu 24h ;)

Na serwerze po południu siedzi 500+ :)

­

2i29cae.png

Opublikowano

Weight kolejny raz zaznaczam że podobno dostałem bana za "DDosy" Potem napisaliście że przez WH którego nie udowodniliście , potem znowu piszesz ze oddajecie itemy które znikły a kto normalny kupuje po kilka rzeczy z Is tych samych rzeczy ;) Weight Zastanów się głęboko tak na poważnie za co dostałem w końcu bana :) zanim napiszesz za co dodaj też dowód tego :) bo ja juz nie rozumiem.

A Ty czytać umiesz? Licznik pokazuje liczbe osób które zalogowały się w ciągu 24H sklepiki, buffy etc. tak trudno?

Żaden GM nie musi Ci dawać dowodu na wh, daruj sobie bo kolejne posty będę miał głęboko w poważaniu, Ty również zastanów się co piszesz, bo to zwykłe gó**o, dowody masz kilka postów dalej, poszukaj sobie, a co do nie rozumienia to poczytaj kilka razy, polecam. ";)"

­

Opublikowano

My z pewnością  zajdziemy daleko, wy z tym serwerem niekoniecznie. Mścić po części, ale prawdziwymi faktami , lecz nie bez powodu. Po 1 sami się gubicie, czy oddawaliście, czy wymienialiście, ss'y są. Kwestia jest w tym za co dostał bana i członkowie jego team'u. DDos tak ? dowody, ten 1 screan od shakusia o niczym nie świadczy ... wh ? proszę o logi.. i powody z jakiego  dostali bana członkowie. A to że robicie graczy w uj..... i rozdajecie eq , to już wasz problem. 

Opublikowano

My z pewnością  zajdziemy daleko, wy z tym serwerem niekoniecznie. Mścić po części, ale prawdziwymi faktami , lecz nie bez powodu. Po 1 sami się gubicie, czy oddawaliście, czy wymienialiście, ss'y są. Kwestia jest w tym za co dostał bana i członkowie jego team'u. DDos tak ? dowody, ten 1 screan od shakusia o niczym nie świadczy ... wh ? proszę o logi.. i powody z jakiego  dostali bana członkowie. A to że robicie graczy w uj..... i rozdajecie eq , to już wasz problem. 

hahha, dobra daruje sobie bo widze pisze jak do..;)

­

Opublikowano

Co za pajac uwierzy asfenowi.

no pls.

Po chuya imaguś niby by mial sprzedawac eq ?

Jak i tak zarabiają duzo z is'u.

PS:Asfen jak tam wspołpraca z Canzzesem? :D

Opublikowano

NIEDOŚĆ, ŻE PLIKI NIE SWOJE TO JESZCZE PRZEKRĘTY ROBICIE?

SPRAWA TRAFIA DO PROKURATURY

NIE GRAJCIE  TAM LUDZIE BO TO BANDA OSZOŁOMÓW KTÓRA MYŚLI,ŻE ZROBIŁA SERWER I PROPSY BEDA ZBIERAC
PRAGNĘ PRZYPOMNIEĆ, ŻE NUKEY TO CIO*A iCH*J A GRANIE NA CASTIOSIE TO PEDALSTWO

2i6eukk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...