Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl - UPADEK SERWA? LEWE EQ?

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spierdalaj od Polski. W ogóle nie nazywaj się Polakiem, k?

Śmiechłem :) Pozdrawiam bez odbioru.

Up Up Up Wyczuwam ból dupy bo zmiana tematu. Zawsze możesz zrobić tez tak....Halo!? Policja!? Proszę przyjechać do internetów! Polskę obrazajo!

Janusze patriotyzmu się znalazły.

2sbu2dv.png

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmiechłem :) Pozdrawiam bez odbioru.

twój pradziadek walczył po to głąbie, żebyś mógł normalnie żyć, a ty pierdolisz tę szansę. Pomyśl, że twoja historia jest splamiona krwią twoich braci.

w_tym_kraju_nie_ma_perspektyw_2014-01-12

Bez odbioru bezmozgu

Opublikowano

No ok ale bez zmian tematu jakies dowody w sprawie obrony by sie przydaly te logi do wh albo cos a nie obrazanie sie o obrazek co jakis typ wstawil ;d

Opublikowano

Pisałem dziś z Timo bo chciałem kupić fryz i jakoś mi nie wspomniał o rozdawaniu eq. Teraz ktoś spamuje w m1 o temacie na mpc. Ktoś chce r******* ten serwer pozdro.

P.s mogliście wrzucić filmik, ale i tak większość uwierzy w śmieszne ss które można łatwo podrobić niestety. Ciekawe kiedy serw padnie.

Opublikowano

Pisałem dziś z Timo bo chciałem kupić fryz i jakoś mi nie wspomniał o rozdawaniu eq. Teraz ktoś spamuje w m1 o temacie na mpc. Ktoś chce r******* ten serwer pozdro.

P.s mogliście wrzucić filmik, ale i tak większość uwierzy w śmieszne ss które można łatwo podrobić niestety. Ciekawe kiedy serw padnie.

A co miałem Ci się chwalić że Gm rozdaję Eq za grosze 

Opublikowano

A co miałem Ci się chwalić że Gm rozdaję Eq za grosze 

A wtedy to było dobrze że Ci dał eq? Z jakiegoś powodu zrobiłeś ten temat, nie piszesz wszystkiego.

Opublikowano

Łagodnie mówiąc ten serwer jest prowadzony przez bandę oszustów i złodziei która chce zarobić w nie uczciwy sposób mało tego serwera ma masę bugów które uniemożliwiają normalną grę. Nie polecam serwera Castios ! 

Opublikowano

Łagodnie mówiąc ten serwer jest prowadzony przez bandę oszustów i złodziei która chce zarobić w nie uczciwy sposób mało tego serwera ma masę bugów które uniemożliwiają normalną grę. Nie polecam serwera Castios ! 

Boze, pisalem juz wiele razy ale dla osób takich jak ty napisze jeszcze raz, gdy komuś znikały itemy z item shopu oddawaliśmy je bo nie chcieliśmy żeby wasze pieniądze szły w błoto, nie wiem jakim [...] trzeba być by uwierzyć w te screeny, rozdał ktoś ulepki, level, ekwipunek? Nie, to są przedmioty z ITEMSHOPU, i piszę to ostatni raz bo nie mam zamiaru się tłumaczyć.

@Asfen. A ty łajzo społeczna daruj sobie, zaraz znajdę screeny jak prosisz mnie o smy (których nie dostałeś) i rzeczy do TWOJEGO SERWERA Trelis.eu, @rykox niezłego kolege sobie dobrałeś. :)

A prezka gdzie, znikła? Ojj..

Lajk dostał 5k sm, a nie 1000k, w dodatku masz kradzionego klienta beviara + z castiosa rzeczy, kiedy znowu będziesz mnie przepraszać na gg? Żałosne.

http://prntscr.com/6bctmf

http://prntscr.com/6bcttt

http://prntscr.com/6bctzz

http://prntscr.com/6bcu3s

http://prntscr.com/6bcu97

http://prntscr.com/6bcum2

ch*j ci w dupe :)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Nowicjusz
Opublikowano

Widac kazdy szuka afery zwiazanej z serwerem, tlumaczenie Weighta jest wystarczajaco logiczne dla cywilizowanych ludzi zeby to zrozumiec. Ale kazdy ubolewa ze serwer sie trzyma i ma graczy.

Opublikowano

Serwer się nie trzyma i ludzie odchodzą :)

Haha odchodzą dobre sobie. Normalni ludzie nie wierzą w takie rzeczy jak rozdawanie itemów na lewo i prawo. Tylko napinacze internetowi chcą zniszczyć serwer bo nic sami nie osiągnęli. Odeszło może z 20-30 osób. Serwer się trzyma, wątpię żeby padł. I te multikonta wasze żeby pogrążyć serwer.

IDcncno.png

Opublikowano

To trza być pajacem, zeby mysleć ze weight sprzedaje eq na lewo.

i tak czy siak zarabiają duzo z is, wiec po c**j sprzedawanie?

Opublikowano

Mulltikonta idź się j*b.. w łeb, przygłupie mały. A co tutaj jest do wierzenia... ss'y są, zachowanie administratorów bardzo dojrzałe, wyzywają, wgl. nie odpowiadaj, powodu bana nie dają, logów za niby wh, nic... kompletna niekompetencja ze strony administracji, dzieciarnia, nie każdy 16 latek jest nieogarnięty, ale niestety w tym wypadku tak jest... i nic tego nie zmieni, serwer kapa, administracja upośledzona. 

Opublikowano

Mulltikonta idź się j*b.. w łeb, przygłupie mały. A co tutaj jest do wierzenia... ss'y są, zachowanie administratorów bardzo dojrzałe, wyzywają, wgl. nie odpowiadaj, powodu bana nie dają, logów za niby wh, nic... kompletna niekompetencja ze strony administracji, dzieciarnia, nie każdy 16 latek jest nieogarnięty, ale niestety w tym wypadku tak jest... i nic tego nie zmieni, serwer kapa, administracja upośledzona. 

Małym to co najwyżej możesz być Ty no-namie. Dziwne że wszystkie twoje posty zostały napisane w tych samych tematach o castosie. Nie wiecie o co chodzi a wierzycie podrobionym ssom. Administracja nie musi podawać powodów bana. Jak tak bardzo chcesz je znasz to zapraszam forum albo ts. Mówisz o dzieciarni a sam się zachowujesz jak typowy gimbus :>

IDcncno.png

Opublikowano

Szkoda, bo chciałam grać tam :D .. Widzę że administracja na poziomie 13lat.

Opublikowano

Z tego co mi się Canzas chwalił, Imaguś coś tam nie zabezpieczył czy coś tam nie zmienił i Canzas miał dostęp do navi i rozdawał !.

Opublikowano

Nie ogarniam tych wojen, kazdy chce zniszczyc inny serwer. cala Polska.

te wszystkie wasze serwery to gowna zrobione dla kasy, zbugowane w c**j kogo to obchodzi.

jak macie sie klocic ktory serwer lepszy to se plakac na gg/skype a nie tutaj spamic. totalna dzieciarnia.

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...