Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl - UPADEK SERWA? LEWE EQ?

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak ciężko uruchomić szare komórki i pomyśleć, że ekipa.. No ale jak się jest upośledzony to tak już jest. :) Na mpc. nie pozwalają sb na multikonta.. Nie wiem o co chodzi ? jak sam jestem poszkodowany ? tępaku ... na ts ? dostałem bana ... z powodem "cze" ponieważ prosiłem się o udzieleni mi odp. z jakiej racji dostałem bana ... :) Także nie wiesz, to proszę Cię nie udzielaj się. :)

Opublikowano

A w ciuli to mam, ludzie robią tematy, bo śmieszni jesteście i ograniczeni umysłowo... Maszyne z tesco za pisiont groszy, bo nawet eventu porządnego zrobić nie mogliście, żeby się z wami skontaktować, to też graniczy z cudem, raz mówicie, że to itemy zwracane po zniknięciu eq, później, że wymiana, zdecydujcie się. Ban za wh, za niby ddos, zero dowodów, śmieszne odzywki, wulgarne, jako administratorzy nie powinniście sobie na to pozwalać.  

Opublikowano

Boze, pisalem juz wiele razy ale dla osób takich jak ty napisze jeszcze raz, gdy komuś znikały itemy z item shopu oddawaliśmy je bo nie chcieliśmy żeby wasze pieniądze szły w błoto, nie wiem jakim [...] trzeba być by uwierzyć w te screeny, rozdał ktoś ulepki, level, ekwipunek? Nie, to są przedmioty z ITEMSHOPU, i piszę to ostatni raz bo nie mam zamiaru się tłumaczyć.

@Asfen. A ty łajzo społeczna daruj sobie, zaraz znajdę screeny jak prosisz mnie o smy (których nie dostałeś) i rzeczy do TWOJEGO SERWERA Trelis.eu, @rykox niezłego kolege sobie dobrałeś. :)

A prezka gdzie, znikła? Ojj..

Lajk dostał 5k sm, a nie 1000k, w dodatku masz kradzionego klienta beviara + z castiosa rzeczy, kiedy znowu będziesz mnie przepraszać na gg? Żałosne.

http://prntscr.com/6bctmf

http://prntscr.com/6bcttt

http://prntscr.com/6bctzz

http://prntscr.com/6bcu3s

http://prntscr.com/6bcu97

http://prntscr.com/6bcum2

ch*j ci w dupe :)

­

LoL

W sumie to dobrze, ze wbilem tam doslownie pare lvli i usunalem clienta :)

Opublikowano

Widać tu tylko IS`a którego administracja chciała oddać. Nie znam całej sprawy, może i być tam coś lewego, póki co nie ma na to dowodów.

Z tego co wiem administracja dawno temu oddawała IS to po 1. Po 2 grałem na serwerze dużo czasu. Kto normalny kupuję po kilka stroi i fryzur ? zresztą jest więcej SS gdzie Weight daje po kilka IS badz eq Navi.

Opublikowano

Widać tu tylko IS`a którego administracja chciała oddać. Nie znam całej sprawy, może i być tam coś lewego, póki co nie ma na to dowodów.

No czuj to jak Ci administracja daje dowody ze nic na tym nie ma, chyba, ze najpierw usuna eq z navi itp itd porobia ss'y a pozniej oddadza navi xD

Opublikowano

Pozdro.. Od samego początku wiedziałem że tens erwer to chuyostwo.. :) Tyle z mojej strony. :P

A co do tych Panów to niech sobie plują w twarz :) Oboje są synami "Mariana i Edwarda" :>

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

To jak to w końcu było?

Wymiana między serwerowa prowadzona przez Maxrik'a,

kxz1lo.jpg

czy oddawanie ekwipunku z cofki przez Weight'a?

h0ux0s.jpg

Gubicie się chłopaki. Następnym razem ustalcie wspólną wersję. ;)

Nie

Opublikowano

To jak to w końcu było?

Wymiana między serwerowa prowadzona przez Maxrik'a,

kxz1lo.jpg

czy oddawanie ekwipunku z cofki przez Weight'a?

h0ux0s.jpg

Gubicie się chłopaki. Następnym razem ustalcie wspólną wersję. ;)

Ani to ani to , sprzedawanie Item Shopu poprzez Weight w raczej nie uczciwy sposób. Pozdrawiam

Opublikowano

Coś aka FuBu na swoim serwerze z bryłkami? :D

Dokładnie .... Serwer tylko po to by zarobić ... + raz gadają że oddawali rzeczy z Is raz ze dostałem bana za WH i teraz lewe ss dodaje .. a raz że pomoc w wymianie ... czy to jest normalne ? Gdy chce SS logów z dowodem WH zmieniają temat

Opublikowano

Noo, nie w tak bezczelny sposób, ale po kryjemu, niestety tak. A tkw. to czemu serwer nie działa ? i na forum pełno spamu, upadek ... Gdzie te dzieciaki ? do której w szkole są, bo expić muszę, aczkolwiek chyba już tam nie gram... 

Forum również jest opustoszałe ludzie odchodzą bo w końcu widzą że administracja to złodzieje... Jak widać nikogo z Moderatorów , Gm , Właścicieli na forum ani w grze nie ma ... 

Opublikowano

SERVER nie upadnie !!! Je*bac Was :)

sygn2.jpg

Opublikowano

śmieszne i komiczne wiadomo było z góry że administracja mądrością nie świeci po ich projekcie xantis i bavaria też gotowce też było eq navi i dziecinę zachowanie administracji /nie dojrzałe.. No cóż dobrze że szybko zwiałam z ekipą z tego serwa bynajmniej aż tak czasu nie zmarnowaliśmy xD Widać że nie mają nic na swoja obronę (bynajmniej coś konkretnego) jak można tak zjebać server własny i być fałszywym wobec graczy /no ja jee...bie xD

wilowo.jpg

Opublikowano

Padają co najwyżej wasze tępe mózgi, weight pomagał temu cymbałowi podczas wymiany eq między serwerami albo dawał rzeczy które mu nie doszły z is nei pamiętam już i to że jakiś dzieciak to wykorzystał zrobił screna i wymyślił kolorową bajkę to świadczy tylko o tym jacy jesteście głupi wierząc w to. I nawet jeśli by cokolwiek rozdawał choć jest to niemożliwe to po 1 jest to jego serwer i może sobie na nim robić co mu się tylko podoba i gówno wam do tego, a po 2 nic wam to ch*jowe eq nie da zarobicie czy dostaniecie i tak 3;0 dzięki

Opublikowano

Padają co najwyżej wasze tępe mózgi, weight pomagał temu cymbałowi podczas wymiany eq między serwerami i to że jakiś dzieciak to wykorzystał zrobił screna i wymyślił kolorową bajkę to świadczy tylko o tym jacy jesteście głupi wierząc w to. I nawet jeśli by cokolwiek rozdawał choć jest to niemożliwe to po 1 jest to jego serwer i może sobie na nim robić co mu się tylko podoba i gówno wam do tego, a po 2 nic wam to ch*jowe eq nie da zarobicie czy dostaniecie i tak 3;0 dzięki

A no i znowu pomagał ? Przecież bana dostałem za WH ;) albo w sumie za ddosy juz sam nie wiem HAHA żałosne ;)  xD  xD

Opublikowano

A no i znowu pomagał ? Przecież bana dostałem za WH ;) albo w sumie za ddosy juz sam nie wiem HAHA żałosne ;)  xD  xD

takie bezmózgi jak ty to powinny dostawać automatycznie za nic  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...