Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl - UPADEK SERWA? LEWE EQ?

Asfen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Imaguś masz proszę dzięki za EQ! 

Fajnie EQ rozdajesz każdemu, kto co chcę to ma! :D

Lajk zrobił ci klienta za 100000 SM haha! :)

Dobre ci powiem ciekawe ile serwer po stoi jeszcze.

LEWE EQ OD IMAGUSIA :)

TO JAK LAJK DODAŁ PANEL BOCZNY DOSTAŁ TROCHĘ SM + EQ OD IMAGUSIA HAHA!   xD 

2f8ux0.jpg

97430248682799358431.jpg

72220425808799377544.jpg

ELO!

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Dalej ktoś mi tu chce wmawiać, że  banda gimbusów się nauczyła serwery stawiać i być kompetentna? Dać dzieciarni zrobić serwer, kisne mocno jak widzę BlackBeara(15l) z rangą na ts ''Mefedron''. Pokazaliscie na co Was stać, a smiejecie się z Asfena.

Opublikowano

­Dalej ktoś mi tu chce wmawiać, że  banda gimbusów się nauczyła serwery stawiać i być kompetentna? Dać dzieciarni zrobić serwer, kisne mocno jak widzę BlackBeara(15l) z rangą na ts ''Mefedron''. Pokazaliscie na co Was stać, a smiejecie się z Asfena.

i z Cannzasa się smieją ;/ a on im serwer wywalał 2 dni.

4kbucl.png
Opublikowano

­Propsy za wstawkę.

Tak hejtuje cały Castios wszystkich i wszystko, że oni są najlepsi a inni stawiają gówna na gotowcach, nie potrafią być adminami itd.

A tu co? Itemeczki na lewo :D

Opublikowano

:O brak słów... i takie właśnie tematy pokazują dlaczego nie gram na serwerach z administracją po 15-17 lat... boshe..  ludzie czas stracili by coś osiągnąć a tu sobie administracja rozdaje.. gz :)... -.-

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Gdzie jest te lewe eq?, bo ja tylko tutaj widzę itemki z IS'a zwrócone po cofce kilku minutowej.

Tak, tak na pewno tłumacz się teraz. :) Lajk tak samo dostał za cofkę prawda? :)

Opublikowano

Nie rozumiem Twojego hejtu na mefedron. Szanuj mefedron okej? ;)

Opublikowano

Gdzie jest te lewe eq?, bo ja tylko tutaj widzę itemki z IS'a zwrócone po cofce kilku minutowej.

weź mnie nie rozwalaj człowieku żałosny jesteś co ty piszesz to się w głowie nie mieści 

Opublikowano

Cofce powiadasz? czemu wam serwer wg. padał? ;/

Asfen propsy szalejesz.

4kbucl.png
Opublikowano

Server pada i się przed tymi dowodami już nie wybronia banda dzieciakow ktora myslala ze beda robic w ciula i im to ujdzie na sucho

Opublikowano

i tak za dużo siana jak na gotowca zgarneliście ;) i widocznie poje*ało wam się w dupach od paru zł.

powodzenia w dalszym funkcjonowaniu serwera.

Opublikowano

Jesteście śmieszni, banda debili ... Takie SS można przerobić w byle gównianym programie, a wy jak takie bezmózgi w wszystko co ktoś napisze wierzycie . Eq z navi ?? Gram od poczatku i nie widziałem nikogo kto byłby nadzwyczaj dobry, więc przestańcie wciskać kity . Żałosne cebulaki .

Opublikowano

­

Jesteście śmieszni, banda debili ... Takie SS można przerobić w byle gównianym programie, a wy jak takie bezmózgi w wszystko co ktoś napisze wierzycie . Eq z navi ?? Gram od poczatku i nie widziałem nikogo kto byłby nadzwyczaj dobry, więc przestańcie wciskać kity . Żałosne cebulaki .

Nie sraj dzieciaku :P

Widać że były dawane kostiumy i fryzury :P

Teraz idź pod biurko imaga i opier*alaj mu kolbe za EQ, może Ci za to lizanie mu dupska da jakieś ity z IS albo SM, potem powiedzą że to cofka była i musiał oddać.

Szkoda mi tylko blacka że tak bronił imaga a tu taki uj ;d

Opublikowano

Nie wiem jak było ale robi się nie przyjemnie ^ ^

Heh pozdro 600 a mogłem wymieniać za skiny cs go ;c­

2i29cae.png

Opublikowano

Ahh dzieci moje, jak wy kochacie się wpierdalać w nie swoje sprawy -.- Lajk dostał sm, ale nie eq wiadomo że za darmo nie będzie robił i chcieliśmy się mu odwdzięczyć za pracę serwera. Cannzas czy tam reszta tych pseudo adminów bierze wszystko do siebie i nie myśli o innych, my tacy nie jesteśmy. Wszyscy pisali że nasz serwer postoi max tydzień a tu taka lipa, więc trzeba jakoś zniszczyć serwer nie? K***a współczuję wam, bo trzeba mieć mega nudne życie żeby wpierdalać się w cudze sprawy :)

Pa ;*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...