Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem z włączaniem War Rock'a. Mianowic przy ściąganiu patch pokazuje sie napis :

* Cannot open a zip file [udater.zip]!

Opublikowano

Raczej nie można.

Nawet jestem przekonany, że nie można.

Nie sądzisz, że to byłoby trochę dziwne??

Ale wiadomo, można się pomylić.

Opublikowano
mam takie pytanie czy da sie wlaczyc 2 warrocki?

da sie włączyć 2 warrocki na jednym kompie - była nawet o tym kiedyś mała wzmianka - pewnie chodzi o kile - nie polecam tego sposobu bo samo przełączanie się miedzy jednym a drugim WR zajmuje deko czasu i wbicie 100killi to jest nie lada wyczyn!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Specjalista
Opublikowano

Prawdopodobnie Firewall blokuje połączenie jak nie ,to poszukaj w przyklejonych...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Gość black_shadow
Opublikowano

Hej. Pobierałem z GAMERFIRST downloadera WR. Nie wiecie może gdzie mi zapisało instalacje?

Szukam i szukam. . .

Opublikowano

mam pytanie moze glupie ale mam co to znaczy: Hidden part. View original post.

mam tak jak jak chce sciagnac hacka i pisze download i zamiast linka jest to napisane

POMOCY!!!!! co mam zrobic???

ban_pl_72890_380347.gif

Klikajcie i się rejestrujcie ... można nieźle zarobić ;]

Opublikowano

A ja mam inne pytanko ma ktoś jakiegoś hacka z was z menu tylko w projekcie a nie już gotowego w .dll chodzi mi oto bym mógł go edytować?

mam pytanie moze glupie ale mam co to znaczy: Hidden part. View original post.

mam tak jak jak chce sciagnac hacka i pisze download i zamiast linka jest to napisane

POMOCY!!!!! co mam zrobic???

Ukryta strona/część, zobacz oryginał?

MPCForum >> War Rock

25 postów [●] 50 postów [●]

75 postów [●] 100 postów [●]

150 postów [●] 200 postów [x]

250 postów [x] 500 postów [x]

To jest pies Bolt ^(_--)^. Bolt musi uratować Penny ^(_' ')^.

Opublikowano

mam pytanko czy może mi ktoś wytłumaczyć po czym rozpoznaje sie czy wiry sa groźne??

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, mój problem polega na nie włączaniu się war Rock-a. włączam sobie grę klikam ok i czekam aż załadują się dwa śmieszne paski z tym że one sie nie ładują są pelne a game strat jest szare i nie moge wejść do gry. Gówno bo 3 godziny temu grałem z nowym hackiem i działal po 3 godz włączam war rocka i dupa nic. nie odpala mi sie, zrestarwowałem i też nic. jakiś Bug czy coś w tym rodzaju czy po prostu zjeb** coś mam???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...