Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Spróbój Reinstal WAR ROCK'a

2.Jak nie pójdzie to ściągnij od kolegi lub pobierz nową instalke

3.formatuj komputer

Opublikowano

Mam takie pytanko jesli mam 800 kretydow kupie za to engineer kit to bede mogl uzywac mp7a1 tylko na engineerze (bo nie mam 21lvl tylko 20 ) ?A na medyku dopiero wtedy gdy wbije 21lvl?

@down kk thx leci 5

Opublikowano

@up jeżeli dostałby bana to chyba prosiłby aby mu powiedzieć jak napisać ticketa a nie jak uaktywnić promo koda

Nie koniecznie musisz mieć takie same passy do warrock'a i g1. A czy konto zostało aktywowane poprzez kliknięcie w link, który przysłała firma K2 po zarejestrowaniu konto ? I drugie pytanie, czy dodałeś konto do gamersfirst ?

k2networkiv2.png
Opublikowano

nie dostałem żadnego bana, możliwe że nie aktywowałem tego linku (ale gram już prawie pół roku) lub nie dodałem go do gamersfirst (i to chyba o o chodzi). Jak się je dodaje, nigdy mi to nie było potrzebne bo to mój pierwszy promo code

i jeszcze jak wam dawać jakieś 5* za pomoc?????

Opublikowano

Najlepiej zrób nowe konto aktywuj wszystko z poczty zrób wszystko poprawnie i aktywuj code

jak najedziesz myszką na nick pokazuje ci sie taka strzałka kilkasz dajesz zobacz profil i pod zdjęciem użytkownika masz takie coś "Oceń mnie" i dajesz gwiazdki możesz teraz dać mi 5*

Opublikowano

Nie chcę mi się wszystkiego tłumaczyć, masz zrób zgodnie z tą instrukcją xxxx://wr-pl.com/forum/viewtopic.php?t=2400&start=0 (zamiast xxxx wpisz http) , jeżeli chcesz dodać konto do g1 to rób od połowy poradnika a jeżeli chcesz mieć nowe to od początku.

k2networkiv2.png
Opublikowano

Własnie aktywowalem premium gold na 30 dni i mam pytanie czy dostane jakas bron za free?? to moje 1 premium

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

Mozesz dostac promocoda i odpalic go na jakies 7dni chyba a bedziesz mogl wybierac bron po uaktywnieniu premki dopiero po upd z nowymi premkami.'

@down

COO? NIE MOW? ja mialem premke i ani jednego promocoda i broni tez nie wybralem :l

Opublikowano
Własnie aktywowalem premium gold na 30 dni i mam pytanie czy dostane jakas bron za free?? to moje 1 premium

Powinieneś dostać 2 lub 3 promocody ;] A jak to Twoje 1 premium to jeszcze broń na 15 dni możesz sobie wybrać, lecz nie jestem pewien czy to dalej działa.

Opublikowano

czy te promocody przyjda na mnie na email czy jak??

Dziękować ;)

Opublikowano

Czy tak trudne jest używanie znaków interpunkcyjnych??

Bez znaków interpunkcyjnych trzeba się zastanawiać, co autor miał na myśli (nie mówię, że ja akurat muszę się długo zastanawiać, ale ktoś inny może) -.-

@Kutaphone Logujesz się na G1, wchodzisz w zakładkę "Reedem code", a potem klikasz w "Code". Tam będziesz miał wszystkie promo code'y.

Opublikowano

dzieki za pomoc;] nic nie ma ;[

Dziękować ;)

Opublikowano

mam napisac ticketa z prosba o promo coda??

Dziękować ;)

Opublikowano

tylko u mnie z angielskim do bani ^^ jak by ktos mogł mi pomóc to napisac....

Dziękować ;)

Opublikowano

Jak zrobić Sygnaturkę do WR?A

Jeśli jesteś krzywym zgredem,

Daj minusa i zagryź chlebem,

Jeśli jednak jesteś Spoko,

Daj mi Plusik i wygraj wyjazd na Maroko xD

Opublikowano
Mam prosbe mogl by mi ktos zapodac hacka z opcja ultimate ammo??

chyba unlimited amo!!! poszukaj sobie były takie ale teraz po update znowu nie ma chyba ze zakupisz VIP-a

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...