Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, problemy, pytania

Kaka356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co to za opcje ?

chams

no spread

no wall

Jeśli ci pomogłem daj 5* lub miły komentarz :)

imgphp.png

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chams-pstaci są w jednym jaskrawym kolorze

No spread-brak rozrzutu(przy strzelaniu)

No wall inna nazwa Wallhack-czyli widzisz postaci przez ściany.

off

Opublikowano

nie whisper to wytwór laboratoryjny - tam czarnuch pukną osła i tak on powstał!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Siemka mam pytanie czy jest jakas inna mozliwosc kupna premki niz przelew i karta bo nie bede ukrywal mam 16 lat i konta jeszcze nie posiadam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie dostaje promokodow kupilem 2 goldy na 30 din i 400 credytow i nie dostalem ani jednego promokoda czemu co zrobic pisać↑ ticketa jesli tak to jak co w nim napisac bo za bradzo nie wiem nigdy nie pisalem takich zeczy w promokoda nie ma nic :/ co robic ty z osp

Opublikowano

chyba trzeba wydać najpierw 500 g1 i wtedy dostaje sie promo ;]

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

jak nabijac G1 na gamesfirst.com ?? bo zluzeylem wszystie jakie byle na poczatku i od 2 dni zadne nowe sie nie pojawiaja ! ;/ nie wiem co robic POMOCY dam 5* za pomoc albo 2 za pokazanie jakiegos sposobu

Opublikowano
jak nabijac G1 na gamesfirst.com ?? bo zluzeylem wszystie jakie byle na poczatku i od 2 dni zadne nowe sie nie pojawiaja ! ;/ nie wiem co robic POMOCY dam 5* za pomoc albo 2 za pokazanie jakiegos sposobu

jeśli ktoś mu pomoże dostanie 1*!

omfg.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. mam problem.. to znaczy dali mi bana chociaż nie hakowalem... czy da się coś zrobić żeby odbanowac konto? :/

Byl to 49 lvl ;/

3066.jpg
Opublikowano

Ile razy było...

Wchodzisz w "Panel Kontrolny" (na górze, po prawej), następnie w "Edytuj Sygnaturę" i klikasz w takie małe drzewko - to jak walnąć obrazek

Wchodzisz w "Panel Kontrolny" (na górze, po prawej), następnie w "Edytuj Sygnaturę" i klikasz w taki jakby łańcuch - to jak walnąć linka

Z resztą obok są jeszcze inne opcje. Np. Cytat, czcionka...

Opublikowano

Elo mam taki problem, jestem na wakacjach na wyspach. I chciałbym sobię pograć w WR. Po wpisaniu pasów i próbowaniu się zalogować wyskakuje mi taki błąd : Warrock.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Dzięki za pomoc,

Pur3Pain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...