Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tajemnicza sukienka

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Jprdl, sukienka jest złoto-biała, kwestia światła. To jest kwestia tego, jakie mamy oczy, fakt - dziwnie to zabrzmi, ale to w zależności od tego jakie barwy lepiej przyjmujemy, ta sukienka bdzie miała inny kolor.

Opublikowano

Z gówna robią sensacje, jak zwykle, nie wiem co za debile to wymyślają,

też mogę założyć temat koloru auta kameleon jakie ono ma kolor ?

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Up 

Wszystkie  :rolleyes:

Uwazam, że suknia jest koloru Ciemny niebieski + czarny

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Dla mnie jest biało-złota, lecz po dłuższym przyglądaniu się ta biel nabrała trochę odcienia niebieskiego xD Nic niezwykłego, mam kolegę daltona i miesza wszystko więc jestem przyzwyczajony ;p

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

ja od samego początku widzę neibeiski z czarnym. Wszystkim pokazywałem i uważają tak samo.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

z tych 3 obrazkow z 2 linka ten srodkowy jest dokladni taki jak ja widze, chodz dla mojej kobiety jest bialo zlota. dla mnie tak bardziej czarno zlota cos w tym, stylu.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Niebiesko - brązowa i nie rozumiem jak można tam widzieć co innego, nawet sobie sprawdźcie w fotoszopach i innych paintach czy gimpach, że mam rację

Opublikowano

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

To zdjęcie dzisiaj wieczorem narobiło u mnie w domu sporo namieszania ... ;d

Ja widzę tam tylko złoto - białą sukienkę i nie wyobrażam tam sobie czegoś innego... Mama zaś widzi niebiesko-czarną ale po dłuższym wpatrywaniu zmienia się na biało złotą i tak zostaję ... po wyłączeniu na kilka minut ekranu i ponownym włączeniu mama widzie ponownie niebiesko - czarny odcień. ;/

Jutro a w sumie już dzisiaj jadę do drukarni i wydrukuję to zdjęcie by sprawdzić by nie oszukuję wzroku wyświetlacz ;p

Ps. Dziś wieczorem ojciec ma urodziny i będzie sporo osób.... już nie mogę się doczekać kłótni czy sukienka jest niebiesko- czarna czy może biało - złota xD

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Niebiesko czarna definitywnie, jak Wy widzicie co innego? xD

Raz widzisz tak, a raz tak :D. Tez mysllaem, ze jest niebiesko czarna, ale jak 2 raz spojrzalem to złoto biala, raz tak, raz tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...