Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chihaya ~ Administracja&Moderacja Forów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogarnięta osoba, można zaufać. Polecam. ;)

Jak coś, to mogę temat zrobić, bo nie za ładny jest.

Opublikowano

­@f5

Dla wyjaśnienia paru spraw.

1. Nie biorę pieniędzy za to co robię. (Zbyt małe doświadczenie)

2. Nie tworzę stron internetowych, i nie wiem skąd ludzie biorą takie pomysły, albo gdzie widzą taką informację.

3. Aktualnie nie przyjmuję zleceń, chyba, że jakaś oferta mnie "zmiażdzy". 

W najbliższym czasie:

-Wróci muzyka na stronę. :wub:

-Pojawi się nowa odsłona strony (to może potrwać dłuugo :D)

@Reygras : Założę się, że umiem więcej od Ciebie, i nie biorę pieniędzy też dlatego, że robię to for fun? Nie rozumiem Twojego płaczu, o mój negatyw, który nie jest poparty argumentem "Nie polecam, bo nie lubię". Większość moich postów w pomocy na serwerach są pozytywne, tylko u Ciebie negatyw. Powód? Domyśl się.

TaRAWgG.png

Opublikowano

W związku z zaistniałą sytuacją zostałem zmuszony poinformować hosting, na którym mam utrzymywaną stronę o dokonanych działaniach.

Nie polecam.­

Opublikowano

Dobra, a teraz kilka faktów:

1) Wywołała między nami wojnę, a potem chciała ją załagodzić

2) Próbowała zj**ać mi reputację

3) DDoSowała nieumyslnie strone moja i smauga

4) Udaje swietoszka, którym nie jest

5) Słabo idzie ta jej strona i jeszcze upublicznila strone zrobioną w 20%

6) Co do wojny to ja swoją część zrobilem (edycja posta wyzej), ale ona swojej - nie.

Nie polecam, smieszne zachowania.

/pisane z tele

Opublikowano

Włączamy fałszywość - ok.

Dobra, a teraz kilka faktów:
1) Wywołała między nami wojnę, a potem chciała ją załagodzić
2) Próbowała zj**ać mi reputację
3) DDoSowała nieumyslnie strone moja i smauga
4) Udaje swietoszka, którym nie jest
5) Słabo idzie ta jej strona i jeszcze upublicznila strone zrobioną w 20%
6) Co do wojny to ja swoją część zrobilem (edycja posta wyzej), ale ona swojej - nie.

Nie polecam, smieszne zachowania.

/pisane z tele

1. Nie wywołałam wojny, nie chciałam jej załagodzić, sam chciałeś.

2. Nie próbowałam Ci zj**ać reputacji. To, że dałam negatyw, to psucie reputacji?

3. Twojej nie ddosowałam (jeżeli można to nazwać ddosem), bo nic się nie stało. ^^

4. Udaję świętoszka, ok.

5. Przynajmniej nie na proserwer, i z domeną .pl, upubliczniłam, żeby pokazać, nie w 20%, a w 80%. 

6. Napisałam Ci, jak dokończę to co mam do zrobienia, ale już chyba nie jest to potrzebne.

Btw. co jeszcze zrobisz, żebym dostała bana? Bo chyba ss z niedziałającej strony nic nie da, a strona smauga nawet nie złapała chwilowej ściny.

Nie pozdrawiam, i dziękuję za negatyw.

@@@ Przypominam, że nie przyjmuję zleceń. (Poważne projekty inaczej brane pod uwagę)

­

TaRAWgG.png

Opublikowano

­

Włączamy fałszywość - ok.

1. Nie wywołałam wojny, nie chciałam jej załagodzić, sam chciałeś.

2. Nie próbowałam Ci zj**ać reputacji. To, że dałam negatyw, to psucie reputacji?

3. Twojej nie ddosowałam (jeżeli można to nazwać ddosem), bo nic się nie stało. ^^

4. Udaję świętoszka, ok.

5. Przynajmniej nie na proserwer, i z domeną .pl, upubliczniłam, żeby pokazać, nie w 20%, a w 80%. 

6. Napisałam Ci, jak dokończę to co mam do zrobienia, ale już chyba nie jest to potrzebne.

Btw. co jeszcze zrobisz, żebym dostała bana? Bo chyba ss z niedziałającej strony nic nie da, a strona smauga nawet nie złapała chwilowej ściny.

Nie pozdrawiam, i dziękuję za negatyw.

@@@ Przypominam, że nie przyjmuję zleceń. (Poważne projekty inaczej brane pod uwagę)

­

Jeszcze się przyznałaś o ataku? xD

@Które forum przypadło Ci najbardziej do gustu podczas twojej prac?

Opublikowano

Taki ze mnie hakier, jak z Reygrasa Admin :lol:­

Nie, narazie żadne.

Żebyś się nie zdziwiła, chciałbym zobaczyć Twoją robotę w ACP po Angielsku. xD

A tak poza tym, to przyznałaś się do ataków więc pozdrawiam. A to, że Ci nie wyszło świadczy tylko o Twojej ułomności, jego strona (nie obraż się SmauG) nie ma żadych zabezpieczeń, a tobie DDoS nie wyszedł. xD

A i jeszcze, jeszcze jedno - zrób coś z tą stroną bo patrzeć na nią nie można. :( A ten nick "turqusova" - takich nicków jest pełno, nie wiem, skąd je bierzesz, ale są słabe, bo ktoś może się pod Ciebie podszyć nie wiedząc o tym. #noname

Aha, wiem, że masz zamiar wjechać na moją, to Cię muszę uświadomić, iż nie jestem w domu. Wrócę, to ją skończę, tam zostało tylko poprawić 3 linijki tekstu, zmienić avatary ludzi i obrazki w "pracach" - minuta roboty. No opcjonalnie można też wymienić banner, albo i nie, na pewno można go przerobić na taki, który nie będzie się powiększał przy manipulowaniu wielkością str. - nie to co u ciebie (nie zasługujesz na "Ciebie), "księżniczko". <3

Opublikowano

Żebyś się nie zdziwiła, chciałbym zobaczyć Twoją robotę w ACP po Angielsku. xD

A tak poza tym, to przyznałaś się do ataków więc pozdrawiam. A to, że Ci nie wyszło świadczy tylko o Twojej ułomności, jego strona (nie obraż się SmauG) nie ma żadych zabezpieczeń, a tobie DDoS nie wyszedł. xD

A i jeszcze, jeszcze jedno - zrób coś z tą stroną bo patrzeć na nią nie można. :( A ten nick "turqusova" - takich nicków jest pełno, nie wiem, skąd je bierzesz, ale są słabe, bo ktoś może się pod Ciebie podszyć nie wiedząc o tym. #noname

Aha, wiem, że masz zamiar wjechać na moją, to Cię muszę uświadomić, iż nie jestem w domu. Wrócę, to ją skończę, tam zostało tylko poprawić 3 linijki tekstu, zmienić avatary ludzi i obrazki w "pracach" - minuta roboty. No opcjonalnie można też wymienić banner, albo i nie, na pewno można go przerobić na taki, który nie będzie się powiększał przy manipulowaniu wielkością str. - nie to co u ciebie (nie zasługujesz na "Ciebie), "księżniczko". <3

Akurat angielski to najmniejszy problem, acp mogę mieć również po rosyjsku, bo znam je na pamięć. ;)

Reszty nie chce mi się komentować, ale tą minutę chętnie. Skoro to minuta, to czemu tego nie zrobisz? Odkąd postawiłeś stronę to tak jest, no ale to minuta. ^^

­

TaRAWgG.png

Opublikowano

Akurat angielski to najmniejszy problem, acp mogę mieć również po rosyjsku, bo znam je na pamięć. ;)

Reszty nie chce mi się komentować, ale tą minutę chętnie. Skoro to minuta, to czemu tego nie zrobisz? Odkąd postawiłeś stronę to tak jest, no ale to minuta. ^^

­

Chyba swoją sprawdzałąś. xD Zrobię u Siebie, to zrobię, nie mam jak na tym kompie tego zrobić. Znowu Ci się nie udało, żałośniaku. :D

/Bez spamu

Opublikowano

Chyba swoją sprawdzałąś. xD Zrobię u Siebie, to zrobię, nie mam jak na tym kompie tego zrobić. Znowu Ci się nie udało, żałośniaku. :D

/Bez spamu

Dziękuję za miłe słowa.  <3

Zmienisz w końcu tego żałośniaka na coś innego? <3

­

TaRAWgG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...