Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chihaya ~ Administracja&Moderacja Forów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Czy może mi ktoś wytłumaczyć na jakiej podstawie stwierdzacie, że moja strona nie ma zabezpieczeń? :O

Nadal podtrzymuje swoją opinię.

Opublikowano

­Czy może mi ktoś wytłumaczyć na jakiej podstawie stwierdzacie, że moja strona nie ma zabezpieczeń? :O

Nadal podtrzymuje swoją opinię.

Bo wytrzymałą DDoSy pani Anny Zy. <3

Ja też podtrzymuję opinię.

Opublikowano

Bo wytrzymałą DDoSy pani Anny Zy. <3

Ja też podtrzymuję opinię.

A czy możesz już wyjść z tego tematu? Na Twoim miejscu zajęłabym się tym co miałeś zmienić w minutę a już od postawienia strony tak jest  xD Żal Cię ściska? To wypłacz się Karci na gg, a nie mi robisz śmietnisko w temacie. :v  

@@Dzisiaj zedytuję pierwszego posta. 

­

TaRAWgG.png

Opublikowano

A czy możesz już wyjść z tego tematu? Na Twoim miejscu zajęłabym się tym co miałeś zmienić w minutę a już od postawienia strony tak jest  xD Żal Cię ściska? To wypłacz się Karci na gg, a nie mi robisz śmietnisko w temacie. :v  

@@Dzisiaj zedytuję pierwszego posta. 

­

Sama robisz śmietnisko, napisałem Ci idiotko, że zrobię, ale w domu. Naucz się myśleć, to nie boli. xD

Opublikowano

Sama robisz śmietnisko, napisałem Ci idiotko, że zrobię, ale w domu. Naucz się myśleć, to nie boli. xD

Dodam krótko, że post zgłoszony.

Życzę Ci jedynie powodzenia w moderowaniu forów, jeżeli ktoś do Ciebie napisze/napisał.  ^_^

­

TaRAWgG.png

Opublikowano

Dodam krótko, że post zgłoszony.

Życzę Ci jedynie powodzenia w moderowaniu forów, jeżeli ktoś do Ciebie napisze/napisał.  ^_^

­

Ja bym na Twoim miejscu się martwił o Siebie. xD

Opublikowano

Ja bym na Waszym miejscu skończyła te dziecinne kłótnie, bo oboje działacie na swoją niekorzyść, nie tylko zbierając codziennie punkty ostrzeżeń, ale także psujecie sobie sami reputację. Myślicie, że ktoś chciałby współpracować z takimi płaczkami, którym wystarczy słowo krytyki i rzucają się z "pazurami"? Nie sądzę, a jeśli tak, to tylko takie same płaczki jak Wy. "Ciągnie swój do swego".

Proszę o spokój.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Dobra, a teraz kilka faktów:

1) Wywołała między nami wojnę, a potem chciała ją załagodzić

2) Próbowała zj**ać mi reputację

3) DDoSowała nieumyslnie strone moja i smauga

4) Udaje swietoszka, którym nie jest

5) Słabo idzie ta jej strona i jeszcze upublicznila strone zrobioną w 20%

6) Co do wojny to ja swoją część zrobilem (edycja posta wyzej), ale ona swojej - nie.

Nie polecam, smieszne zachowania.

/pisane z tele

Jesteś pewny że to ona Was atakowała? xD

­

01156920831638570790.png­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...