Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy Technika/-ów oraz Questerów do Teamu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na początku chcielibyśmy się przedstawić. Mam na imię Sebastian, ukończyłem technikum ekonomiczne , znany jestem w grze pod nickami Kirito,TzU, oraz Marcel mieszkający w UK ,który ukończył GCSE oraz studiuje w collegu Software developing level 3. JESTEŚMY PEŁNOLETNIĄ EKIPĄ!!
  Swoją przygodę z Metin2 zaczęliśmy w roku 2007 wraz ze startem Polskiego serwera następnie  po 3 latach swoja przygodę rozpoczęliśmy na jednych z najstarszych prywatnych serwerów zaczynając od chinskich ( takich jak yymt2 , newlongiu kończąc ,aż po najnowsze prywatne serwery (wszystkich nie wymienimy bo lista jest spora).
Stawialiśmy wcześniej serwery metin2 hamachi, no hamachi, vps-y i patrząc na obecną sytuacje w świecie metin2 postanowiliśmy stworzyć wspaniały serwer dla graczy z całego świata ( no może w tym momencie przesadzamy ,ale liczmy na pomoc graczy w rozwijaniu serwera ) niestety projekt jest tak duży ,że poszukujemy dodatkowych rąk do pracy.

OGŁASZAMY REKRUTACJE NA STANOWISKA :
TECHNIKÓW 1/1
Pythonmaster x/x
TESTERÓW x/50
YOUTUBERÓW x/x

x - dokładna ilość jeszcze nie określona 

OFERUJEMY:
-Miłą współpracę
- Serwery testowe i główny serwer
- Pełnoletnią ekipę
- Dobry kontakt
- Duże ilości czasu wolnego
- Kreatywność

WYMAGAMY OD T, Q, W 
- umiejętności w swoich dziedzinach 
- kreatywność mile widziana
- kontakt ( głosowy jak i niewerbalny )
- czas ,który moglibyście poświęcić na projekt
- pełnoletności ( UWAGA !!! wyjątkiem są osoby ,które spełniają większość z powyższych wymagań )

Testerów potrzebujemy około 50 osób. Jest to możliwość jako jednych z pierwszych osób zapoznać się z serwerem, również dla uczestników BETY są przewidywane upominki w zamian za pomoc, a dla najbardziej aktywnych 
i pomocnych beta-testerów nagrody ,które nie będą dawać lepszego startu niż reszta graczy, lecz myślimy ,że nagroda będzie odzwierciedlać pomoc włożoną w serwer. 

KONTAKT :

EMAIL: [email protected]
PW na forum mpcforum.pl
Skype: ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ lecz podana podczas dalszej współpracy ( aby zapobiec spamowi )
TS3: jesteśmy dostępni do rozmów na różnych komunikatorach glosowych jak ts3/cursevoice
GG: 8433800 ( lecz bardzo rzadko używane zalecam powyższych metod kontaktu)

Dziękujemy za poświęcony czas na przeczytanie Kirito, Drake Leigh

Opublikowano

A kto z waszej ekipy się czym zajmuje? Oferujecie wolny czas?(jestem ciekaw jak go komuś dacie (mały suchar)) A bez oferty pieniążkuff znajdziecie jedynie napalonego 13latka :) który umie z poradnikiem rozpakowac root :) 

Opublikowano

A kto z waszej ekipy się czym zajmuje? Oferujecie wolny czas?(jestem ciekaw jak go komuś dacie (mały suchar)) A bez oferty pieniążkuff znajdziecie jedynie napalonego 13latka :) który umie z poradnikiem rozpakowac root :)

uważasz ze oferta czasu wolnego jest błędna czyli uważasz ,że lepiej napisać zrób serwer a my będziemy czekać, aż będzie gotowy, jeśli mało zrozumiane poprzez oferta czasu wolnego to napiszę Ci tak ( rozmowy na temat serwera wspólna praca, duże ilości czasu wolnego na tworzenie serwera) natomiast oferta pieniędzy to nie takie rzeczy się pisze, ponieważ to jest zabronione na MPC, na temat takich spraw rozmawia się podczas ustalania szczegółów) myślę, że teraz zrozumiałeś

Pozdrawiamy Kirito, Drake Leigh

Opublikowano

Ale za to ty mnie nie zrozumiałeś. Specjalnie dopisałem "mały sucharek" żebyś sie zorientował że to żart :) ale no cóż brak ci dystansu :) A co do kasy to hm.. jeśli nie nawet nie wspomnisz o wynagrodzeniu to nikt poważny do ciebie nie napiszę :) Nadal nie odpisałes czym wy się zajmujecie :)

Opublikowano

Dla mnie   k***a   szukacie  jakiegoś    pojeba  który wszystko za was zrobi  tą oferte możecie se wsadzić w dupe i pozdro skoro macie w teamie tego pojeba Kirito który k***a  robi forum na nulledzie bo go nie stać na licke..

N I E  P O  L E C A M    napiszę tak wyraźnie by Kirito mógł się doczytać..

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

Opublikowano

Dla mnie   k***a   szukacie  jakiegoś    pojeba  który wszystko za was zrobi  tą oferte możecie se wsadzić w dupe i pozdro skoro macie w teamie tego pojeba Kirito który k***a  robi forum na nulledzie bo go nie stać na licke..

Hmm my się znamy po pierwsze jak pewnie wiesz nick Kirito nie jest jedyny na tym świecie jak również twój nick są używane przez x osób na tym świecie , nie tworzyłem żadnego forum a tym bardziej na nulledzie. Nie wiem kim jesteś a tym bardziej nie podpisuj mnie pod czymś czego nie zrobiłem.I raczej nie powinieneś oczerniać całej załogi, gdy nawet nie masz pewności do kogo piszesz.Twierdzisz ze na licencje nie stać mnie? hmm jeśli tak by było to po co bym się zabierał za ten projekt?

jeee zgłosimy was za nulleda <3

hmm o ile się nie mylę to podchodzi już pod spam, tak wiec wysyłam raporta.

Opublikowano

Algade to Kirito teraz spoko ziom polecam go bo stawia dobrze i tanio :) 

Co to tematu jeżeli naprawdę chcecie stworzyć dobry projekt serwera metin2 to musicie mieć X PLN/EURO żeby serwer miał zainteresowanie koszt dedyka to z 200/300zł to nie jest dużo zazwyczaj jest tak że pliki kosztują x razy więcej co do samej oferty niczym nie zainteresowaliście czym wy się zajmujecie etc jeżeli szukacie idioty który zrobi dla was serwer na gotowcu albo je minimalnie przerobi i postawicie na tym dedyka to powodzenia bo takich osób jest coraz mniej ;) każdy kto się szanuje nigdy nie zaakceptuje takiej oferty no ale życzę powodzenia tak jak to wcześniej napisałem 

Opublikowano

­Wypraszam sobie bardzo.

Nie używam nicku KIRITO bo zbyt dużo osób go używało i było właśnie dużo nieporozumień jak tutaj:

Gówno wiesz o moich forach i na czym są stawiane więc szczym ryj.

Retail a nulled to dwie różne rzeczy i jak się ktoś nie zna niech się nie odzywa.

Nie współpracuje z tą osobą, więc mnie nie mieszajcie w swoje pier*lenie.

Jak macie coś do mnie piszcie na PW, a nie oczerniacie byle gdzie i bez powodów.

@topic

Ty się czym zajmujesz?

Wykładasz hajs również na reklamę?

/// To pytania antywarniste :D

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale nie  wydaje mi się że to temat odpowiedni do tego, tak jak powiedziałem nie jestem tym Kirito o którym pisałeś.Co do funduszy kto powiedział ze nie mamy ich?

Opublikowano

­Moim zdaniem projekt ma szanse aby wypalić i z całą przyjemnością polecam.

P.S. Nadal czekam na odp. (e-mail)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...