Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chihaya ~ Administracja&Moderacja Forów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nulled jest nielegalny, więc nie pisałbym tak jawnie :huh:

Spróbuj z Mybb lub PHPBB jedyne warte uwagi fora. Przynajmniej Moja Droga czegoś się nauczysz. ^_^

dafuq

Witam,

krótko i na temat:

Zostanę Administratorką/Moderatorką forum.

Tutaj podsyłam link do portfolio :v

http://chihaya.pl

Kontakt:

MAIL: [email protected]

GG:48705018

Albo poprzez stronę podaną wyżej. ;)

znam z creative, godna polecenia. tylko muzyka lekko w*****a ;s

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dafuq

znam z creative, godna polecenia. tylko muzyka lekko w*****a ;s

muzyka idealna, dziecko usypia przy niej średnio w 10 min  xD

Opublikowano

Nie mogę oworzyć portfolio.

Był DDoS i przeniesiona na inny hosting, już działa.

http://licznikwejsc.pl/count.php?www=http://chihaya.pl&style=1&start=128<---- start od 128 odwiedzin, w sumie sam mam od 530, ale ja zmieniałem licznik i wpisałem liczbę ze starej strony.

Wszystko pięknie, strona ładna, ale... no właśnie.

Na stronie ani w temacie nie ma nic o doświadczeniu, rozumiem że można wypisać listę z kim się współpracowało, ale wypadałoby machnąć coś o swoim doświadczeniu.

Osoba która współpracowała z wieloma osobami nie oznacza że ma się o czymś pojęcie, chociaż tu nie wątpię że nie masz.

Mogłabyś opisać w "Portfolio" czym dokładnie się zajmujesz.

Liczne pozytywne komentarze tylko ze względu na płeć, ja osobiście mogę się wypowiedzieć tylko po tym co się dowiedziałem na gg.

Widać że jesteś osobą komunikatywną, ale jak sama powiedziałaś. Nie potrafisz html, php, css - więc zarządzać na IP.B możesz co najwyżej działami, rangami, bo jak jakiś hook nie będzie działał to nie będziesz wiedziała jak go poprawić.

Post nie ma na celu obrażenie Twojej osoby, a tylko wytknięcie paru błędów.

Popraw ofertę tutaj i opis doświadczenia na stronie i będzie dobrze.

Naukę na IP.Board polecam na localhoście, no chyba że już masz hosting to inna sprawa.

Z jednej strony polecam za dobry kontakt, a z drugiej nie za doświadczenie, czyli tak jakby jestem neutralnie na razie nastawiony na Twoją ofertę.

Mogłabyś podać wcześniejsze nicki?

PS. Kod twojej strony https://github.com/MathiasJakobsen/ImgCtrl/blob/master/index.php

Licznik od 128, bo zmieniłam hosting + nie miałam licznika i dodałam unikalne ze statystyk.  ;x

Dzisiaj urozmaicę to portfolio ofertą, dodam resztę nicków etc. ;)

//edit: dodano ofertę, i resztę nicków ;)

TaRAWgG.png

Opublikowano

Polecam. Miła osóbka, dobry kontakt, tylko z doświadczeniem nie najlepiej. 

Możesz podać mi swoje nicki/nick na xenoxie?

@daimao. Jak Twoja morda złotko.

Opublikowano

Gorąco polecam!!! 

Ale zna się naprawdę zna się na tym co robi i polecam! 

Opublikowano

Zapamiętałam Cię z jakiegoś forum, na które zajrzałam przypadkiem. Konkretnie zaintrygował mnie temat zawierający wymagania co do kandydata na moderatora, w którym napisane było, że takowa osoba musi mieć przynajmniej 100 napisanych postów, gdzie sama miałaś 15, a ogólnie na forum było 30. :P Ale to tylko taka luźna uwaga. Tak jakoś zostało mi to w głowie.

Pomysł z portfolio mi się podoba, ale zobaczyłabym chętnie orientacyjną długość Twojego pobytu w danym Teamie, bo jednak nie ilość, a jakość jest najważniejsza i jeśli miałabym wybierać sobie osobę do współpracy, to nie chciałabym, aby była taką skaczącą z kwiatka na kwiatek, ale lojalną.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

To forum jest nowe więc jak mam mieć więcej niż 100 postów? forum może jakiś tydzień ma z czego nie było startu więc jeszcze jest nieoficjalne.

No właśnie, dlatego zdziwiło mnie wymaganie od kandydata na moderatora 100 postów, ale nie ma sensu drążyć tematu.

Nie zamierzałam Cię w żaden sposób "atakować", więc tak tego nie odbieraj, to tylko luźne spostrzeżenie. ;)

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Polecam jak najbardziej. Brakuje jeszcze trochę doświadczenia, lecz każdy się powoli uczy. Szybko przyswaja pewne informacje dzięki czemu zdobywa coraz to nowe doświadczenia.

Polecam i powodzenia ;)­

Opublikowano

Polecam jak najbardziej. Brakuje jeszcze trochę doświadczenia, lecz każdy się powoli uczy. Szybko przyswaja pewne informacje dzięki czemu zdobywa coraz to nowe doświadczenia.

Polecam i powodzenia ;)­

Wiadomo! Dzięki! ;)

@@Zapomniałam dodać, ale współpracuję z Michałem (LiveNet).

­

TaRAWgG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...