Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] rivendel.blutu.pl

dawixon333

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalnie się zarejestrowałem. Proszę wpisywać mail w z końcówką @gmial.com

Kupony! KUPONY! Kto pierwszy ten lepszy! Aż 100 kuponów po 500 grzybków już są! Wejdźcie w zakładkę Test lub Kupony i wybierzcie przycisk Kupon i wpiszcie kod rivendel a otrzymacie aż 500 grzybków!

Opublikowano

W plikach macie virusa "Solution Real" jest to jeden z najbardziej uciążliwych virusów który pakuje w przeglądarke / strone coraz więcej reklam. Z czasem zaczną się wyświetlać 4-5 reklamy przy każdym kliknięciu.

Opublikowano

Reklamy dalej będą wyskakiwać bo teraz sprawdzając kod strony znalazłem...

<script type="text/javascript" src="http://apisolutionrealc-a.akamaihd.net/gsrs?is=isgiwhPL&bp=PB3&g=89f4764d-6ecd-470b-976b-5d2f57706655" d="1"></script>

Więc i tak czy siak te reklamy będą wyskakiwać bo Solution Real zagnieździł wam się w stronie.

Opublikowano

Wszystkie pliki gry sprawdziłem, setki skryptów... Reklam już nie ma. :) 

Ten pierwszy bug polegał na tym, że złośliwy wirus niszczył mi pliki, jakieś reklamy podpinał. Sytuacja opanowana. A co do tego 2 buga to na czym polega? Szerokość zła? Ja mam normalnie, ale może dlatego że masz szerszy ekran. Popatrzę w swf pewnie trzeba zamiast w px to w % ustawić szerokość gry. 

Toxic325325

Podaj nick z gry otrzymasz wynagrodzenie za pomoc przy reklamach. 

Opublikowano

Wszystkie pliki gry sprawdziłem, setki skryptów... Reklam już nie ma. :)

Ten pierwszy bug polegał na tym, że złośliwy wirus niszczył mi pliki, jakieś reklamy podpinał. Sytuacja opanowana. A co do tego 2 buga to na czym polega? Szerokość zła? Ja mam normalnie, ale może dlatego że masz szerszy ekran. Popatrzę w swf pewnie trzeba zamiast w px to w % ustawić szerokość gry. 

Toxic325325

Podaj nick z gry otrzymasz wynagrodzenie za pomoc przy reklamach. 

Podpowiem ci ;D spójrz na moją ilość grzybków na tym screenie:

http://scr.hu/4bur/bww78

Pozdrawiam

Opublikowano

@dawixon333

nick z gry to toxic325, pomoc przy virusie to nie problem bo sam go posiadałem na kompie. Z czasem wyświetla on coraz więcej reklam i ma skrypt w chromie / innych przeglądarkach, że pobiera hasła wpisane na danej stronie, więc jeśli ktoś ma tego virusa (można sprawdzić nazwe virusa patrząc na lewy pasek reklamy) to odradzam logowania się do banku czy innych kont które są "wartościowe".

Opublikowano

Pod koniec tego lub na początku następnego dygodnia pojawią się w grze: portal gildyjny, portal w lochach, całe lochy gildyjn (25 osób max może uczestniczyć) większośc naprawionych bugów, dodane nowe rzeczy. I kilka niespodzianek. 

Opublikowano

Pod koniec tego lub na początku następnego dygodnia pojawią się w grze: portal gildyjny, portal w lochach, całe lochy gildyjn (25 osób max może uczestniczyć) większośc naprawionych bugów, dodane nowe rzeczy. I kilka niespodzianek. 

Czekam niecierpliwie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...