Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] rivendel.blutu.pl

dawixon333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On-game.pl - Najlepsze prywatne serwer Shakes & Fidget

3939314142247661130967.png

100 6094514142247661130967.png

200 6122314142247661130967.png

Na serwerze działają lochy gildyjne, portal w budowie. Na stronie głównej screeny.

Nie jest gotowcem.

Blisko 1000 graczy, przeciętnie 20-30 onlline. Zawsze można liczyć na pomoc administracji.

Serwer stoi około 3 miesiące licząc stary adres strony. (sfpolska.xa.....)

Adres serwera:

http://on-game.pl/s2/

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu nowa nazwa serwera skoro są tam konta z Sfpolska.xaa.pl ? Praktycznie identyczna prezentacja, konta z tamtego serwera a nazwa inna? Na tamtej prezentacji też pisało że to nie serwer na tydzień lub dwa a na bardzo długi czas... Ruszył:31 stycznia  Padł:22 lutego... rzeczywiście nie na tydzień czy 2 bo aż na 3 tygodnie :) 

Powodzenia, przyda się, siemka.

Opublikowano

Nie na tydzień, nie na dwa. Serwer nie padł, tzn pogadałem z administracją poprzedniego hostingu i musiałem przenieść się gdzie indziej bo na tamtym nie można trzymać gier via www. Backup zrobiłem by gracze nie narzekali. S1 i s3 wkrótce. 

Prezentacja z tamtego serwera praktycznie taka sama bo te ame statystyki i wg. Tamten też był medium. 

Opublikowano

Zmienię, ale zauważ to, że swf + inne grafiki zostały ze starego url przeniesione. Wkrótce s1. (easy) 

WAŻNE: Jeżeli masz reklamy zainstaluj Adblock'a. Jeżeli nie działają CI grafiki niektóre to poczekaj, bo wgrywam nowe, stare padły.

_______

Grafiki naprawione.

Opublikowano

IS był, ale go off'aem bo były bugi. Item shop będzie. Nie jest gotowcem. Wasza attesia jest gotowcem z epvp. Z tamtąd czat, item shop, swf panel admina i wiele więcej macie.

Opublikowano

IS był, ale go off'aem bo były bugi. Item shop będzie. Nie jest gotowcem. Wasza attesia jest gotowcem z epvp. Z tamtąd czat, item shop, swf panel admina i wiele więcej macie.

Niesamowite.

Czekam, aż dodasz wszystkie rzeczy z Attessi na swój gotowiec, czy serwer, bo przecież wszystko jest na epvp.

Opublikowano

Wiecej reklam sie nie dało.? Wchodzę i 5 reklam mi wyskakuje.

Odstraszające 

Tylko nazwa sie zmienila i chyba nic pozatym, i jak znowu ten serwer ma upadać co pare dni to Dziękuje za gre.

baner.png

Opublikowano

Jak tak to wszystko elegancko ale zrobcie cos z tymi reklamami bo wchodze na serwer to wyskakuja mi jakies 

portale / zaklady bukmacherskie i jakieś pierdoły.

baner.png

Opublikowano

Serwer na xaa padł, bo nie można tam gier via www trzymać, ale dogadałem się z adminem i zrobiłem backup. Więc dalej działa na innym adresie. Co do reklam - pisze mi, że hosting bez reklam jest każdy. Gilu, nie mamy dlatego, że bym musiał być Toba, czyli z epvp sciągnąć  pliki i wprowadzić kilka poprawek, a nastęnie mówić "od zera pisałem".

Support, sklepik itp macie z epvp lekko zmieniony css. 

Opublikowano

@GILUxDILU

To prawda, nasze oba serwery na razie są najlepsze w Polsce, tu się z Tobą zgodzę <3 .

Miałem rację, że chat nie jest Twój, tylko kopiuj wklej.

@dawixon333

#Lubię to

Zrewanżuj się ^_^ .

Pobierz gotowy czat i porównaj efekt. Znając życie, nie potrafiłbyś dodać nawet polskich znaków, czy ukrywania postów.

Serwer na xaa padł, bo nie można tam gier via www trzymać, ale dogadałem się z adminem i zrobiłem backup. Więc dalej działa na innym adresie. Co do reklam - pisze mi, że hosting bez reklam jest każdy. Gilu, nie mamy dlatego, że bym musiał być Toba, czyli z epvp sciągnąć  pliki i wprowadzić kilka poprawek, a nastęnie mówić "od zera pisałem".

Support, sklepik itp macie z epvp lekko zmieniony css. 

Fascynujące. Kiedyś napisał, że pliki zrobiłem od 0? Jedynie te skrypty są napisane przeze mnie. 

Rozumiem, że nawet "gotowca" nie potrafisz dodać na serwer. Swoją drogą, każdy pisze, że wszystko z epvp(Jedyne forum prócz mpc jakie znają) ale sami tego dodać nie potrafią. Naprawdę ciekawe.

Czekam na usunięcie reklam/

Opublikowano

Nie jest gotowcem, pliki są ze starego adresu gdzie ciągle przeprowadzałem aktualizację. Sklepik prawie gotowy. Co do reklam to zainstaluje skrypty anti-reklamowe.

Sklepik otwarty: http://rivendel.blutu.pl/sfgame2/shop.php

blutu.pl to domena na hostingu dedykowanym durniu. To głowny hosting: swhosting.pl Za sms lub peypal lub przelew durniu, naucz się czytać.

Reklamami się teraz zajmuję, instaluję skrypty blokując je. Panel kontaktowy gotowy.

Kto ma reklamy niech zainstaluje Adblock'a.

Opublikowano

a reklamy ciągle wyskakują :) Opowiem CI jak ze mną było przed chwilą. \

\

"Ooo nowy serwer, wbije zagram rozje*ie wszystkich" 

Strona się ładuje - przyciskam Zagraj a tu j*b reklama... zamykam. okey to tylko pewnie o taka wstępna. Wchodzę jeszcze raz przyciskam zagram, j*b znowu reklama.. WTF?! Tak szczerze grałbym już na tym serwie od wczoraj, ale przez te reklamy nawet na serwer nie mogę wejść.. Ten hosting jest bez reklam niby nie? 5gb można wykupić + bez reklam. Oszustwo na każdym kroku ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...