Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K - Project 2 Sezon - dyskusja

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ecchi to nawet czasami nie są potrzebne napisy, bo oppai i oppai i na tym się kończy zakres słów :D

Co do tego angielskiego prawda jest taka, że w szkółce to tylko regułek można się wyuczyć czy tam gramatyki, ale żeby dobrze się nauczyć wystarczy zacząć tego języka używać, czy to jakiś wyjazd poza granice może duzo nas nauczyć czy też gry łonlajn.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie sobie zobaczyłem, wcześniej nie miałem czasu. Całkiem ciekawe było, przypomniało serię trochę. I ten nowy czerwony "król"  <3

Opublikowano

@Sorata To w takim razie tszymej mikoto!

Suoh.Mikoto.full.1406644.jpg

Btw to czekam, aż tłumacze się zbiorą w kupę i to przetłumaczą, bo jakoś nie mam ochotę tego w inglisz oglądać.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

W inglish to ja też nie mam :D Chce odczuć lekkość i przyjemność z ojczystego języka :) Ciekawe czy w ogóle zabrali się za tłumaczenie tego.

1 odc. anime zajmuję tłumaczom średnio gdzieś od 2 do 4 dni ( czasami więcej bo np. Nanatsu no Tazai skończyło się jakiś czas temu a anime do tyłu o 6 odc. nadal, no ale zdarzały się takie sytuacje - strasznie rzadko gdzie odcinek był przetłumaczony w tym samym dniu co wyszedł  )

­

Opublikowano

@Sorata

Aż żal dupe ściska, że nanatsu tak olali... to jest grzech, ciężki grzech, a jak już są odc to w wysranej jakości :/

Było czasami tak  z Tokyo Gej, że odc był w ten sam dzień chyba nawet... takie gówno tłumaczyli, a fajne serie to już olali :_;

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Serio? poważnie? ... Spodziewałem się kogoś innego, ale jak teraz sobie pomyślę to, to mogło być nawet całkiem możliwe ^^ Chyba się jednak cieszę, że ta osoba nim została. Jak z charakterkiem tej osoby?

ona raczej nie jest stworzona do walki, nie?

@xeno4141  Nanatsu - raczej bym powiedział, że dla fanów shounenów. Walki epickie, trochę tam było ecchi oraz niektóre dosyć śmieszne momenty. Nie można wrzucać Nanatsu i TG do jednego worka. TG raczej bym powiedział idzie pod seinen, psychologiczne. Coś może w tym guście. Te 2 anime są dobre ( z reguły jestem właśnie ZA anime psychologicznymi, dramatami, romansami, seinenami ) ale nie ukrywam. Lepiej się bawiłem / bawię z Nanatsu no Tazai ;)

To też zależy czy ktoś woli bohatera gdzie przez całą serie praktycznie jest zbokiem i mega koksem ( mimo wzrostu i wyglądu ) od ci**** która czasami coś powalczy ( przydałaby się większa przemiana Kanekiego. Lubię jak zachodzą zmiany w bohaterach ) Różne są gusta

Opublikowano

Serio? poważnie? ... Spodziewałem się kogoś innego, ale jak teraz sobie pomyślę to, to mogło być nawet całkiem możliwe ^^ Chyba się jednak cieszę, że ta osoba nim została. Jak z charakterkiem tej osoby?

Daje sobie radę, już pierwszą walkę ma za sobą :D

Opublikowano

Jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, haha :D Zwykle nie pośpieszam tłumaczów bo to też ludzie i mogą nie mieć czasu, ale niech się biorą szybko za robotę ! ;)

Opublikowano

Jeszcze bardziej nie mogę się doczekać, haha :D Zwykle nie pośpieszam tłumaczów bo to też ludzie i mogą nie mieć czasu, ale niech się biorą szybko za robotę ! ;)

Bym mógł przetłumaczyć gdyby nie matura :D

Opublikowano

I tak pewnie ją zdasz ^^ chociaż Ja pewnie na twoim miejscu bym nieźle wkuwał xD ­

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oglądnąłem K-Project i szczerze to jakoś mnie nie porwało... Oglądnąłem je w jeden dzień i było dość przeciętne. Główna rzecz jaka mi się spodobała to kreska i w sumie to chyba tyle, fabuła dupy nie urywa, muzyka też nie...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Post po obejrzeniu zakończenia.

Ciało Shiro "umarło", Nagare zdechł, Iwa zdechł, nie ma żadnej mocy na świecie, każdy sobie żyje na swój sposób.

Zakończenie nawet mądre, nie było bezsensowne, więc tutaj plus. Fajnie im wyszedł drugi sezon, brakowało mi oczywiście Mikoto (ale fajnie, że czasami dodawali "jego ducha").

Kolokwialnie mówiąc dupy nie urywa, ale nie było złe, animacja przy walkach Nagare bardzo mi się podobała.

Warto oglądać.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Post po obejrzeniu zakończenia.

Ciało Shiro "umarło", Nagare zdechł, Iwa zdechł, nie ma żadnej mocy na świecie, każdy sobie żyje na swój sposób.

Zakończenie nawet mądre, nie było bezsensowne, więc tutaj plus. Fajnie im wyszedł drugi sezon, brakowało mi oczywiście Mikoto (ale fajnie, że czasami dodawali "jego ducha").

Kolokwialnie mówiąc dupy nie urywa, ale nie było złe, animacja przy walkach Nagare bardzo mi się podobała.

Warto oglądać.

Naprawdę podobało ci się? Wszystkie postaci jakieś bezpłciowe, no może poza Nagare i tym dzieciaku z kosą. Zniszczenie kamienia iście w zwolnionym tempie. Dobrze chociaż, że dali w drugim sezonie jakiś cel. :yay:

Opublikowano

Naprawdę podobało ci się? Wszystkie postaci jakieś bezpłciowe, no może poza Nagare i tym dzieciaku z kosą. Zniszczenie kamienia iście w zwolnionym tempie. Dobrze chociaż, że dali w drugim sezonie jakiś cel. :yay:

Przez pierwszy sezon czekałem, aż mc będzie silny - w drugim sezonie to otrzymałem.

Neko mnie denerwowała, tak jak mówię - mega nie było, ale złe też nie. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy, porzuciłem po 5 odcinku :v M.in. dlatego 

Naprawdę podobało ci się? Wszystkie postaci jakieś bezpłciowe, no może poza Nagare i tym dzieciaku z kosą. 

Strasznie męczące były te odcinki, ciągnęły się, nie potrafiły wzbudzić większego zainteresowania (mówi to osoba, która czekała niecierpliwie na 2 sezon). To samo tyczy się postaci. Strasznie brakuje tutaj Mikoto, bo patrzenie na Anne z lekka mnie denerwowało. No i ten fanserwis, też irytował. Pewnie kiedyś dokończę oglądać, ale za prędko to się nie zdarzy :P 

gfgdf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...