Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

K - Project 2 Sezon - dyskusja

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Myślałem już, że się nie doczekam kontynuacji, a tutaj proszę, porzuciłem drugi sezon po kilku odcinkach ;_;

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze powiedziawszy, porzuciłem po 5 odcinku :v M.in. dlatego 

Strasznie męczące były te odcinki, ciągnęły się, nie potrafiły wzbudzić większego zainteresowania (mówi to osoba, która czekała niecierpliwie na 2 sezon). To samo tyczy się postaci. Strasznie brakuje tutaj Mikoto, bo patrzenie na Anne z lekka mnie denerwowało. No i ten fanserwis, też irytował. Pewnie kiedyś dokończę oglądać, ale za prędko to się nie zdarzy :P 

A był tam jakiś fanserwis? Dla mnie to w niektórych momentach przypominało baję dla yaoistek. 

Opublikowano

@indywidualistaA

A weź nawet nie przypominaj! Brrr... ecchi to rzecz, którą najmniej tutaj chciałem widzieć :

https://33.media.tumblr.com/9415a798d3eee408226d0215e4ee1a05/tumblr_nvm8jgv0Sz1qc5g5do1_500.gif

Już wtedy miałem porzucać, czyli w jakiejś 1-2 minucie 1 odcinka. Tak to jeszcze chyba nigdy nie miałem. Te ecchi, które teraz wychodzą (takie sceny, mimo iż nie jarają już) są 5x lepsze niż w tym co zostało zaprezentowane w K. Jak już musieli to dodać, to ta animacja mogła być lepsza, pls.

+ np. jeszcze http://i.imgur.com/MlGLoMX.jpg 

Co do "gejozy" to większa była w Owari no Seraph 2. Co prawda, K porzuciłem po kilku odc. ale nie wydaję mi się, żeby miałaby być tam większa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...