Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedyś grałem wbiłem 132 lvl i chyba powrócę nie ma co robic w te wakacje.

Norbi mam prośbe mógłbyś sprawdzic po ip czy cos jakie miałem konto wcześniej ? Ponieważ zapomniałem hasła i e-mail a potem wyśli mi na pw :)

Bez bugów, bez przekładania, nowa jakość ! - Antaris 2k16 

Opublikowano

Norbi mam prośbe mógłbyś sprawdzic po ip czy cos jakie miałem konto wcześniej ? Ponieważ zapomniałem hasła i e-mail a potem wyśli mi na pw :)

Nie ma problemu

Podeślij mi Twoje IP

Jest też możliwość, że Twoje konto zostało skasowane z powodu nieaktywności

baner.png

Opublikowano

Nie ma problemu

Podeślij mi Twoje IP

Jest też możliwość, że Twoje konto zostało skasowane z powodu nieaktywności

nazywajmy rzeczy po imieniu

już bardziej prawdopodobne że jego konto zostało skasowane i przepadło razem z całą resztą kont przy ostatnim (co miesięcznym lub 2 miesięcznym) czyszczeniu serwera (czyszczeniu do zera w momencie kiedy robi sie nudno na serwie)

Hejo

Opublikowano

Polecam serwer, fajny i przyjemny ^^

Polecam serwer, fajnie i przyjemnie się gra ^^ I można grać bez dodatkowych płatności

Polecam serwer, fajnie i przyjemnie się gra %5E%5E.png I można grać bez dodatkowych płatności

baner.png

Opublikowano

Fajnie napisana reklama, wszystko ładnie i przejrzyście ale... no właśnie. Ja mieszkam na wsi, internetu dobrego to ja nie mam, i ten serwer laguje na prawdę okropnie... nie da się po prostu na nim grać, jest to ogromny minus, który tak jak mówię uniemożliwia grę, a przynajmniej przyjemną :)

to jest ogromny minus ale dla CIEBIE nie dla serwera... twoje problemy z netem to nie jego problem.

Siea siea.

Opublikowano

Chcecie gildie z skarbcem 100 itd... a nie chcesz autobana na norbisf? ???

1.Tworzycie gildię na głównej postaci

2.Zakładacie 2 postać na innym IP i używacie devbota i wpłacacie szybko żetony i gold

3.I idziecie na inne IP logujecie się na główną postać i dodajecie Twierdze,skarbiec,trener na 100 :)) jak pomogłem daj like 

Zapraszam na serwer sfgame na nowej wersji

logo.jpg

Opublikowano

Dzięki ze zdradziłeś sposób, dzięki tobie norberts już wie i to tak zrobi ze odechcie ci sie liżać ty oszuscie, polecam norbisf. :)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Chcecie gildie z skarbcem 100 itd... a nie chcesz autobana na norbisf? ???

1.Tworzycie gildię na głównej postaci

2.Zakładacie 2 postać na innym IP i używacie devbota i wpłacacie szybko żetony i gold

3.I idziecie na inne IP logujecie się na główną postać i dodajecie Twierdze,skarbiec,trener na 100 :)) jak pomogłem daj like 

Dzięki, teraz wiem co trzeba zrobić :)

Tylko obawiam się, że Twój sposób jest mało opłacalny, ponieważ można tylko wpłacać Żetony zakupione.

Tak czy siak już wiem co trzeba zrobić, by uniknąć tego sposobu.

Dziękuję za zgłoszenie "błędu"

baner.png

Opublikowano

Zacząłem Grać na waszym serwerze, na razie świetnie się gra, niestety na Stark się nie dostałem. Polecam Server

Opublikowano

Zacząłem Grać na waszym serwerze, na razie świetnie się gra, niestety na Stark się nie dostałem. Polecam Server

Jeśli nie zgłoszą się wszyscy z rekrutacji, myślę, że znajdzie się miejsce

baner.png

Opublikowano

Gram i powiem że te żetony to masakra na start jest ich 80 ale itemy kosztują po 25 (epickie itemy). Dziś założyłem konto kiedyś grałem i miałem 150 lvl, ale mniejsza z tym 80 grzybów to za mało.

Norbert może byś dodał mi nieco grzybków ?

Nick: WbijamTop1

32b998e6fea0a0c163c3eff1ccb42959.gif

Opublikowano

Serwer super, przyjemnie się gra, miła atmosfera, mili gracze :D Polecam gorąco

baner.png

Opublikowano

Gram i powiem że te żetony to masakra na start jest ich 80 ale itemy kosztują po 25 (epickie itemy). Dziś założyłem konto kiedyś grałem i miałem 150 lvl, ale mniejsza z tym 80 grzybów to za mało.

Norbert może byś dodał mi nieco grzybków ?

Nick: WbijamTop1

Na mniejszym lvl nie ma sensu wydawać po 25 Żetonów na przedmioty epickie.

baner.png

Opublikowano

Fajna gra. Bardzo wciągająca i ekscytująca można bardzo długi czas siedzieć przy grze i miło spędzić czas.

Polecam. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...