Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam cię norbercie. Z tej strony jeden z zbanowanych graczy na twoim serwerze z powodu "bugowania" rzeczy w plecaku. jest pewien problem, otóż ja nawet nie wiedziałem co tam można zczynić, żeby mieć tyle grzybów, klikałem itp itd... nagle bum ban. prosiłbym o wyjaśnienia.

Opublikowano

­

Witam cię norbercie. Z tej strony jeden z zbanowanych graczy na twoim serwerze z powodu "bugowania" rzeczy w plecaku. jest pewien problem, otóż ja nawet nie wiedziałem co tam można zczynić, żeby mieć tyle grzybów, klikałem itp itd... nagle bum ban. prosiłbym o wyjaśnienia.

Jakich wyjaśnień oczekujesz?
Gość jest niepoważny i banuje za wszystko co się zrobi nie po jego myśli.

Powtarzam już któryś raz BŁĘDY SIĘ NAPRAWIA A NIE BANUJE ZA ICH WYKORZYSTANIE możliwość wykorzystania błędów na swoją korzyść to wina administracji serwera że takie błędy są a nie gracza.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

­

Jakich wyjaśnień oczekujesz?

Gość jest niepoważny i banuje za wszystko co się zrobi nie po jego myśli.

Powtarzam już któryś raz BŁĘDY SIĘ NAPRAWIA A NIE BANUJE ZA ICH WYKORZYSTANIE możliwość wykorzystania błędów na swoją korzyść to wina administracji serwera że takie błędy są a nie gracza.

Seba, witaj imienniku. Otóz w tym jest problem. Nic nie zrobiłem xD jak mozesz tam zauważyć, ze w is'ie był plecak i bug z paczkami xD

Opublikowano

Dziękuję za zgłoszenie, Twoje konto zostało odbanowane.

Pozdrawiam

baner.png

Opublikowano

@ Norbertsons

Twój serwer jest najlepszy. Dobrze się gra. Super grafika i rozbudowany i pełen opcji Itemshop. :)

Gra mi się chyba nie znudzi . ;)

Dzięki :)

norberts odblokujesz mi ip? dam ci je na pw jak chcesz

Twoje IP nie jest zbanowane

baner.png

Opublikowano

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Tak mi pisze jak wejde na norbisf.pl

Zapraszam na serwer sfgame na nowej wersji

logo.jpg

Opublikowano

Serwer hard . bonusy do przedmiotów są nie takie jeśli to jest easy ( zrozumiałbym jeśli to medium ale napisane że easy)

Wygląd serwera dosyć dobry

Tych gówien znaczy ramek u ciebie jest jakieś runy , liście 

........

Opublikowano

Serwer hard . bonusy do przedmiotów są nie takie jeśli to jest easy ( zrozumiałbym jeśli to medium ale napisane że easy)

Wygląd serwera dosyć dobry

Tych gówien znaczy ramek u ciebie jest jakieś runy , liście 

........

To jest serwer Easy :)

baner.png

Opublikowano

Jako wielki fan S&F jestem bardzo zadowolony z serwera. Serdecznie polecam, wiele opcji do pełnej rozrywki i inne.

Opublikowano

Cześć Serwer jest bardzo łatwy i fajny dla początkujących i profesjonalnych graczy shakes&fidget. Bardzo polecam ten serwer

Ten serwer jest najlepszy !!!! Polecam gorąco!!!

Opublikowano

Serwer idealny dla początkujących graczy jak i dla tych zaawansowanych, codzienne nagrody w ItemShopie, szybki zarobek golda, grzybków jak i szybki awans na większy poziom. Jak dla mnie jedyny minus to potwory w lochach, które są wzmocnione jak na jakimś hardzie. Gorąco polecam, nivciokk.

Jo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...