Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam.

Za dużo tam tych wszystkich pierdół.

Patrząc na screen is'u w głównym poście jest tam z 20-30 kategorii +

Do tego z 15 rodzajów walut..

Po co tyle tego?

Nie starczą grzybki i złoto + z max. 10 kategorii w is'ie?

Do tego to dziwne masz te kategorie..

Co robią osiągnięcia w is'ie?!

Nie powinno to być napisane osobno?

Chyba, że problemem jest Ci stworzyć plik osiagniecia.php i napisać wszystko od 0 :)

Bo z tego co widzę jak wyżej napisał @SpajdeR2 to np. waluty są po prostu kopią reszty i zmianą grafiki.

Wydaje mi się, że inne rzeczy robisz w podobny sposób..

Nie bierz tego do siebie, to tylko moja opinia :)

To nie robi większej różnicy czy osiągnięcia będą w osobnym pliku czy nie.

A jak inaczej robi się waluty? Wystarczy dodać w bazie danych i w pliku PHP, więc nie wiem o co Ci chodzi.

Dzięki za opinie. Negatywne też są mile widziane, ponieważ wtedy wiem co należy zmienić.

Robi bo dzięki temu możesz mieć to na osobnej podstronie i wtedy nie ma bałaganu w is'ie i wszystko łatwiej edytować :)

Faktycznie, źle to ująłem.

Chodziło mi o to, że moim zdaniem robienie 20 walut mija się z celem..

1. Ciężko się w tym odnaleźć

2. Wygląda to tak jakbyś udawał, że coś robisz..

Coś na zasadzie "O! Dodam nową walutę żeby zamydlić oczy i pokazać, że "pracuję" nad serwerem" :)

Nie lepiej zamiast 20 raz wklejać kod i zmieniać tabelki w bazie usiąść i napisać jakiś kozacki system?

Nie jestem programistą, nie znam się aż tak na tym jak Ty.

Serwer jest postawiony 4fun.

Spróbuję w wolnym czasie coś zrobić.

Nie licz na to, że to będzie jakiś super kozacki system, ponieważ nie mam takich umiejętności, jak już wcześniej wspomniałem - pamiętaj, że to jest serwer dla zabawy/dla zabicia czasu. A od takiego serwera gracze nie oczekują nie wiadomo jakich systemów, tylko łatwej i przyjemnej gry.

Moim zdaniem zamiast się czepiać powinieneś sam postawić serwer i dawać przykład innym jak powinien wyglądać prawdziwy prywatny serwer sfgame.

Nie czepiam się tylko mówię co wypadałoby poprawić żeby serwer był lepszy :)

Co do mojego serwera to miałem.

Nie wiem czy pamiętasz Ereterię.

Od samego startu cieszyła się dużą popularnością, ale zostałem wydymany i serwer padł.

Myślałem ostatnio czy znowu nie zrobić jakiegoś projektu, ale Gilu startuje ze swoim serwerem, a z nim nie mogę się równać.

Jedyne co mogę zrobić to pisać zewnętrzne systemy, które urozmaicą grę, ale nie dodam np. pupili do gry tak jak on :/

Opublikowano

Nie polecam.

Za dużo tam tych wszystkich pierdół.

Patrząc na screen is'u w głównym poście jest tam z 20-30 kategorii +

Do tego z 15 rodzajów walut..

Po co tyle tego?

Nie starczą grzybki i złoto + z max. 10 kategorii w is'ie?

Do tego to dziwne masz te kategorie..

Co robią osiągnięcia w is'ie?!

Nie powinno to być napisane osobno?

Chyba, że problemem jest Ci stworzyć plik osiagniecia.php i napisać wszystko od 0 :)

Bo z tego co widzę jak wyżej napisał @SpajdeR2 to np. waluty są po prostu kopią reszty i zmianą grafiki.

Wydaje mi się, że inne rzeczy robisz w podobny sposób..

Nie bierz tego do siebie, to tylko moja opinia :)

To nie robi większej różnicy czy osiągnięcia będą w osobnym pliku czy nie.

A jak inaczej robi się waluty? Wystarczy dodać w bazie danych i w pliku PHP, więc nie wiem o co Ci chodzi.

Dzięki za opinie. Negatywne też są mile widziane, ponieważ wtedy wiem co należy zmienić.

Robi bo dzięki temu możesz mieć to na osobnej podstronie i wtedy nie ma bałaganu w is'ie i wszystko łatwiej edytować :)

Faktycznie, źle to ująłem.

Chodziło mi o to, że moim zdaniem robienie 20 walut mija się z celem..

1. Ciężko się w tym odnaleźć

2. Wygląda to tak jakbyś udawał, że coś robisz..

Coś na zasadzie "O! Dodam nową walutę żeby zamydlić oczy i pokazać, że "pracuję" nad serwerem" :)

Nie lepiej zamiast 20 raz wklejać kod i zmieniać tabelki w bazie usiąść i napisać jakiś kozacki system?

Nie jestem programistą, nie znam się aż tak na tym jak Ty.

Serwer jest postawiony 4fun.

Spróbuję w wolnym czasie coś zrobić.

Nie licz na to, że to będzie jakiś super kozacki system, ponieważ nie mam takich umiejętności, jak już wcześniej wspomniałem - pamiętaj, że to jest serwer dla zabawy/dla zabicia czasu. A od takiego serwera gracze nie oczekują nie wiadomo jakich systemów, tylko łatwej i przyjemnej gry.

Moim zdaniem zamiast się czepiać powinieneś sam postawić serwer i dawać przykład innym jak powinien wyglądać prawdziwy prywatny serwer sfgame.

Nie czepiam się tylko mówię co wypadałoby poprawić żeby serwer był lepszy :)

Co do mojego serwera to miałem.

Nie wiem czy pamiętasz Ereterię.

Od samego startu cieszyła się dużą popularnością, ale zostałem wydymany i serwer padł.

Myślałem ostatnio czy znowu nie zrobić jakiegoś projektu, ale Gilu startuje ze swoim serwerem, a z nim nie mogę się równać.

Jedyne co mogę zrobić to pisać zewnętrzne systemy, które urozmaicą grę, ale nie dodam np. pupili do gry tak jak on :/

Nie interesuje mnie Twój były serwer i to co zamierzasz robić.

@topic

Na dniach 3 malutkie zmiany:

-Twierdzy nie będzie dało się ulepszać na punkty czci.

-Zakupiony skrzynie z SMS Shopu będą trafiały do plecaka w ItemShopie by gracz mógł "użyć" skrzyni kiedy tylko chce.

-Bonusy Frakcyjne każdy będzie musiał odbierać - ma to zapobiec otrzymywaniu bonusów dla nieaktywnych kont.

baner.png

Opublikowano

Norbi zmień serwer na nowy wygląd  ,  tak jak jest na tej stronce xyz jest tam koło najnowsze rzeczy a ten serwer co masz teraz jest słaby , nwm czemu on jest najlepszy ...........)

Opublikowano

@Norbertsons

Kiedy aktualizacja do nowej wersji ?
A jeśli jej nie będzie, to chociaż postaraj się wyśrodkować shakesa w zbroj.

@topic

Polecam serwer ze względu na to, że jest rozbudowany. Minusem jest jednak oprawa graficzna. Szczególnie w IS. Poza tym to można się jeszcze czepiać walut, bo trochę z nimi przesadziłeś.

Opublikowano

Dlaczego mówicie że ten serwer jest najlepszy ?

Ja tam nic ciekawego na tym serwerze nie widzę długie wbijanie lvl , stara wersja gry , ItemShop - zbyt dużo tych rzeczy tam , ?

Opublikowano

Ja tam nic ciekawego na tym serwerze nie widzę długie wbijanie lvl , stara wersja gry , ItemShop - zbyt dużo tych rzeczy tam , ?

bo za dobre slowa i wklejenie obrazka do sygny dostaje sie pare grzybkow gratis... napisza dobry komentarz pograja chwile i skoncza

luffy-impressed-crying-one-piec.gif?w=35

Opublikowano

bo za dobre slowa i wklejenie obrazka do sygny dostaje sie pare grzybkow gratis... napisza dobry komentarz pograja chwile i skoncza

A tak to niczym się ten serwer nie różni od zwykłego starego shakesa

Opublikowano

@Norbertsons

@topic

Polecam serwer ze względu na to, że jest rozbudowany. Minusem jest jednak oprawa graficzna. Szczególnie w IS. Poza tym to można się jeszcze czepiać walut, bo trochę z nimi przesadziłeś.

Serwer został stworzony dla graczy, którzy chcą pograć na starej wersji sfgame i nie będzie aktualizowany do najnowszej

@hardkord

http://116111.pl/

baner.png

Opublikowano

@Norbertsons

@topic

Serwer został stworzony dla graczy, którzy chcą pograć na starej wersji sfgame i nie będzie aktualizowany do najnowszej

@hardkord

http://116111.pl/

norberts a jakich 2 screenów mi nie zaliczyło na reklamatorze? xDzikUx <- nick z gry

baner.png

Opublikowano

Spoko serwer nie taki na 10 minut z 100000000grzybow tylko da sie pobawic i posiedziec dluzszy czas + jest wbudowany chat czego na zadnym z serwerow nie znajdziemy :)

baner.png​ 

Opublikowano

Wyrażam swoją opinie na temat serwa xD:

Plusy:

Dużo graczy

0 Lagów

Pomocni gracze

Minusy:

Niby Easy a naprawde hard ;)

Ocena: 8/10 

baner.png

Opublikowano

to easy czy hard właściwe ten serwer ?

Mam do was pytanie jak miec 3 mikturki takie same na nowym wyglądzie prywatnym shakes ?

Serwer jest Easy.

Szybko zdobywa się doświadczenie

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...