Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm.. No wchodze na ten serwer, wczytują się tylko główki tych ''smoków'' z prawej strony zakladek i reszta czarny ekran. To samo na Mozilli, Chromie.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest bardzo fajny moim staniem jest najlepszym prywatnym serwerem shakes & fidget w polsce :D

W czym jest lepszy od mojego :) ? A no tak to Multi konto Norberta :)

Opublikowano

@GrabsonPL

Nie zwracaj na niego uwagi.

Lyka mi zazdrości.

@LyKa

W czym lepszy?

Chyba w tym, że Ty masz czyiś ItemShop.

@Nosi97

Wyczyść dane przeglądarki.

@topic

Zapowiedź Eventu Świątecznego:

norbisf.pl/forum/forum/viewthread.php?thread_id=1742

yyy.... a co to ma do rzeczy czyj mam itemshop :) ? ważne ,że działa i jest fajny :P

Opublikowano

@norbertson
Mam najnowszą, bo dopiero co specjalnie ściągałem by odpalić Twój serwer. Niestety ani jedna przeglądarka ani druga  nie działa.

Jestem jak Magda Gessler
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Dobra, odpaliłem. Narazie dobrze się zapowiada, ale mało grzybków :( A tak to przyjemny bezlagowy serwer :)

Jestem jak Magda Gessler
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Bardzo polecam, itemshop przejrzysty i bardzo ładny. Lvl nie wbija się za szybko, a osiągnięcia tylko zachęcają do grania. Bardzo przyjemni ludzie, na pewno znajdziecie mnie na czacie, bo bardzo lubię pisać :) Sam Norbert wydaje się być dojrzały i sprawiedliwy, a właśnie kogoś takiego potrzebuje serwer by się nie rozpadł.

Gorąco polecam, Łukszik.

baner3.png

Opublikowano

@Norbertsons serwer padł? Od kiedy zaczęli aktualizować zabezpieczenia na blutu Twój serwer leży... ale co tam w statystykach pisze, ze 130 online i 47 zarejestrowanych dzisiaj, tylko pogratulować :)

a sprawdzałem nawet na vps czy działa.. i nie działa :)

Hejo

Opublikowano

Polecam mocno serwer, Norbert prawie caly dzien siedzi, wiec kontakt bez problemowy. Serwer ladnie rozbudowany, bez lagów...
Problemu wiekszego z grzybami nie ma, gdy rozsądnie się je używa. Itemshop pomaga z rozwojem w grze. Jeszcze raz polecam !

baner.png

Opublikowano

No więc na pierwszy rzut oka serwer wydaje się być ciekawy,dobry serwer nie dla wybrednych graczy,na późniejszym etapie gry można się świetnie bawić,sprawdzone przeze mnie i gwarantuję że na serwerze doskonale wszystko gra.

baner3.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Polecam server Norbisf.pl gram od 2 miesięcy z przerwą i jestem top 8 w rankingu i naprawdę gra sie bardzo fajnie.

Jest czat na którym możesz popisać z innymi. Mili moderatorzy, admin również. Zapraszam serdecznie do gildii Pomidory. 

Pozdrawiam

Paffko :D

baner3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...