Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam ten serwer SF'a. Jest rozbudowany, ma dodatkowe funkcje np. ItemShop, SmsShop, Czat. Są one pomocne i przyjemniej się z nimi gra  ;) Ja gram na serwerze Very Easy - Eucalyptus i też Wam go serdecznie polecam  :lenny:

baner3.png

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie, jest to bardzo ciekawy serwer. Gram od niedawna a już mi się podoba. Serwer Eucalyptus jest niezły bo poziomy wbija się nie za wolno nie za szybko (zależy też od gildii). Ciekawy Itemshop ( codziennie loteria, grzybki :] ). Godna uwagi jest też funkcja lotto. Polecam !

baner3.png

Opublikowano

@Norex

Nie usuwałem, tylko banowałem.

@topic

Event sylwestrowy zakończony. Jeśli ktoś miał jeszcze fajerwerki zostały one zamienione na grzybki, to samo tyczy się butelek szampana. Jeśli ktoś miał jeszcze losy na loterię eventową zostały one zamienione na losy na zwykłą loterię. Dzięki za wspólną zabawę!

baner.png

Opublikowano

m ten serwer SF'a. Jest rozbudowany, ma dodatkowe funkcje np. ItemShop, SmsShop, Czat. Są one pomocne i przyjemniej się z nimi gra   ;) Ja gram na serwerze Very Easy - Eucalyptus i też Wam go serdecznie polecam

baner3.png

Opublikowano

Witam serdecznie otóż chcę powiedzieć że ten serwer jest najlepszy norbisf.pl wbijać na niego na każdego zawsze coś czeka paczuchy nie paczuchy wbijać nie pożałujecie ;D 

Opublikowano

Jak najbardziej polecam !! Administracja niczego sobie :) Norbi wykonał kawał dobrej roboty i chwała mu za to :)

Pozdrawiam 

Swiat - Eucalyptus

Nick - Crashed

baner3.png

Opublikowano

@Cocolino.

Dzięki za zgłoszenie bugów. Teraz wiem gdzie one są i mogę je naprawić.

@Edit
Żeby potem nie było, że daję bany za nic.

Kolega bierze pożyczkę kilka razy w ciągu tej samej sekundy, mistrz

Niestety niektórzy nie wiedzą co to są logi:
7FwetB2.png

baner.png

Opublikowano

@Cocolino.

Dzięki za zgłoszenie bugów. Teraz wiem gdzie one są i mogę je naprawić.

@Edit

Żeby potem nie było, że daję bany za nic.

Kolega bierze pożyczkę kilka razy w ciągu tej samej sekundy, mistrz

Niestety niektórzy nie wiedzą co to są logi:

7FwetB2.png

Spokojnie będzie ich więcej, a na koniec wleci niespodzianka :*

A Twoje "naprawianie" nic nie da :P Możesz sobie robić te autobany, ale zrobisz je tylko na niektóre opcje IS

Co do serwera nie polecam, ale mogę Wam polecić bugi KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...